Rus bir kızla evleniyor

Senin hakkında 8 yılını verdiğin adam nasıl böyle konuşabilir ya; eğer başka bir kız bulmasa dahi normal ayrılsanız dahi böyle konusmaması lazım. Kusura bakma canım aşırı derecede karaktersızmiş..O Rus kızı onu öyle bir boynuzlar ki; Türk kızlarını mumla arar. Yurt dısında yaşamış ve kültürlerini az çok bilen biri olarak söylüyorum.

Amma arabeske baglamissiniz pes diyorum. Ben esimden bosandim ve bir kizim var bu kadar dagilmadim.
O orada cok mutluyum mesajlari yolluyorsa cani cehenneme deyip unut. Ya kendini yer bitirirsin yada kendine yol cizersin. Karar senin.

ne duruyosun helva yapsanaaaa helva yapsanaaa.. Erkekler bluetooth gibi mantığı doğru malesef bacımm..hele birde yurtdısıysa o iş bitmiştir zaten.. o yokmus olmamıs gibi yapmaya calısıcaksın mecbur.8sene dile kolay. ınsanın elı kolu bı uvzu gibi oluyor.Ama elden bişey gelmez ,seninde devam etmen gereken bı hayatın var. Her yenı gün bi başlangıç.
yenide sevdiğinde iyiki öyle olmus şimdi çok mutluyum diceksın. her şerde bi hayır ara derler..

Hemen almanyaya gdip oturum izni almis masallah rus u da ayarlamis almanya gecmisi var mi nasil aldi hemen oturum.izni bakarsin coktaaan evlenmistr bile

Senin o ortak arkadaşların var ya tam beyinsizler ya da fitne fesat siler misin şunları rica etsem arkadaşlıktan? Bu kadar mı düşüncesizlik olur ya

kimse vazgeçilmez değil, önüne bakacaksın evet zor olacak evet canın yanacak emeklerinde boşa gitti ama her şerde bir hayır vardır... olmadı diye sızlandığın duaya, gün gelir olmadı diye şükredersin, tecrübeyle sabit

Bende Rus kökenliyim ve gerçekten çok güzeliz :) ayrıca kovahatunu boş yere bu tarz konuşmaz yazdığın densiz laflardan belli adamın seni niye bıraktığı sen dön önce kendine bak kendini düzelt o dilinede hakim ol banın hayırlı olsun bu arada :)

Eski erkek arkadaşınız kötü niyetli biriymiş, söylediklerinden benim çıkardığım bu. Yalnız size de kızdım konu sahibi, genelleme yapmadan konuşamıyor musunuz siz? Bir erkek böyle düşünüyor diye bütün erkekler böyledir diyemeyiz, ben bir sürü kendinden büyük kadınlarla evlenen kişiyle karşılaştım. Erkek arkadaşınızın Rus bir kadınla beraber olması da, o gördüğünüz sadakatsiz Karadenizli erkeklerin yaptıkları da karşıdakinin uyruğuyla ilgili değil, yazılan bazı şeylerden rahatsızlık duydum. Eski erkek arkadaşınızın sevgilisinin salt oturum için evleneceği söylemek eğer onun ağzından bizzat duymadıysanız iftira olur, deli divane aşık olarak da evleniyor olabilir, çıkarları için de. Birebir konuşmadığınız sürece kesin bir şey söylemek zor. Bir sürü melez, ya da yerleşik Rus var, herkes söylediğine dikkat etmeli bence. Bazılarının yazdıkları çok çirkin ve yakışıksız, birkaç tıkla her istediğinizi yazabiliyorsunuz diye önünüze gelenin kalbini kırabileceğinizi mi düşünüyorsunuz nedir.

Valla Rus kızı olarak ben hiç üstüme alınmıyorum kızın Türkü Rusumu olur ya terkedilince ki (evet Rus kızıda terkedilir ) çektiğimiz acı aynı yani Rus da Rus hiç adamın adiliği şerefsizliği konuşulmuyor ırk belirtince ne değişti yani şimdi

kendini yıpratma. olmamasında vardır bir hayır..
Çok zor unutmak ve bunu sindirebilmek. Bende 5 senemi öyle bir tip için harcamıştım.
Daha yaşın genç , kendini kötü hissetme..Elbet karşına birileri çıkacaktır.

konu sahibi neden uçtu acaba, bir türk erkeği olarak sosyal deney mi yapıyordu ne
Bana da öyle geldi. Neruda yaşlandı artik çocuğu olmaz bu kız güzel adeti yok vs. Sanki kızlar bilezik istemesin falan bak yoksa boyle terkedilir diye mi dusundu?

Eger hepsi dogruysa ortak arkadaslar dahil anormalmis bunlar diyip hepsiyle iletisim kesmeli. Sozleri cok varosca cunku adamın. Rus kizlar da Turkler gelse de evlensek diye bekliyor sanki :))

Rusları gözümde büyüten biri değilim, Rus kızı da terk edilir diye parantez açmanıza gerek yoktu. Siz alınmazsınız öteki alınır, kişiye göre değişir o. Irk belirtince değişenler, bir toplumun yaftalanması. Kabahatin büyüğü adamda, bence de konuşulması gereken bu ama ırkçılıkla karışmış cinsiyetçilikten vakit kalmıyor.

Bu arada yaşı genç kesin çocuğu olur şeklinde düşünmek büyük yanılgı, her kadına göre değişir o. Annem 30 yaşında evlendi, beni 31inde doğurdu; teyzem 21inde evlendi ve 6 yıl boyunca tedavi görerek çocuk sahibi olabildi.

Ayyy sanki ne?? Tüp bebekte çalışıyorum. Bizim bi türk de getirdi 22 23 yaşındaki rus kızını. Onun da bebeği olmamış mesela tüp bebeğe gelmişler. Yaşı küçük diye garantisi mi var? Evet erkekler yaş aldıkça bence de daha çıtırlara bakıyorlar. Doğalarında var

Erkekler böyledir. Biraz rahatladı mı farklı ortamlara girdimi hele de güzel bir kız buldu mu sizden geçiverir... Takmayın kafanıza hayatınıza devam edin.... Mutlu olmaya çalışın çünkü onu düşünmek sizi mutlu etmeyecek...

Eğer sana evlendikten bi 5 yıl sonrasını gösterseydiler ve sevgiliniz sizi 2 çocuklu halde aldatıp terketseydi. İster şimdi ayrıl ister 5 yıl sonra kocan tarafından terkedil deselerdi napardın? Muhtemelen ayrılmayı seçerdin. Bu adamın fitratinda varmış karaktersizlik. Eninde sonunda seni aldatacakmış da fırsat kolluyormuş. Sadakan varmış canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…