S beden olmak isteyen buraya

slm arkadaşlar.nasılsınız?nasıl gidiyo s beden yolundaki adımlar?umarım herkes hedeflediği kiloya uğraşır.

selam kızlar bende geldimm ama hiç kimsecikler yok buralarda..şu sıralar çok yoğunum o yüzden foruma hiç giremiyorum..sanırım artık daha nadir gireceğim foruma ..

sıla bi gelebilseydi (((

selam kızlar
bu hafta üzntülü günler geçirdim
tabi bu kiloya yansıdı ama ,bakalım cumaya durum nasıl olacak

selam kızlar saatlerdir yazdıklarınız okuyorum ve çok üzüldüm elma diyeti olsun başka şok diyetler olsun kesinlikle çok sakıncalı. ben 23 yaşındayım 156 boyunda 57 kiloydum. ama şu anda 9 kg vermiş durumdayım 2 ayda. elma diyeti kişide sadece kas kaybına neden oluyo okadar hiç sağlıklı değil. en önemli öğün kahvaltı. eğer gerçekten ciddiye alıp yapıcaksanız bu saçma sapan şok diyetleri çıkarıcaksanız hayatınızdan listemi yayınlıcam

SABAH
Yağsız peynir, 1 dilim ekmek, 0,5 lt.su

ARA
5 kayısı ve 0,5 lt.su.

ÖĞLE
1 bonfile veya tavuk but ve salata, 0,5 lt.su

ARA
5 kayısı, 3 ceviz yada 1 muz ya da 10 badem, 4 kayısı ve 0,5 lt.su

AKŞAM
350 gr balık ya da somon ızgara ya da 1 göğüs tavuk, salata, 0,5 lt su.

YA DA

2 enginar veya 2 kereviz, 1 dilim ekmeK, 1 kase yoğurt, salata, 0,5 lt su.

AKŞAM İÇİN BAŞKA SEÇENEK
1 tabak karışık sebze(brokoli,brüksel lahanası,havuç...vb)(1 çorba kaşığı zeytin yağ ile hazırlanacak), 1 dilim ekmek, 1 kase yoğurt, salata ve 0,5 lt. su

GECE
1 nar yada portakal

mutlaka günde 1 saat yürüyüş yapın ve 2,5 lt su içmeyi ihmal etmeyin. ben bu listeye harfiyen uygdum haftada 1 kg gitti sporunda etkisi çok büyük tabi. ayrıca şunuda belirtim işimden ötürü devamlı otruyorum harektli olamıyorum ama sabahları mutlaka haftada 5 gün 1 saat yürüyorum.artık miğdem küçüldü gayet sağlıklı bir biçimde kilo verdim ve istesemde çok fazla yiyemiyorum miğdem almıyo çünkü.artık düzgün beslenme alışkanlığı kazandım hepinize tavsiye ederim.:lepi:

arkadaşlar nerdeyse bütün yorumları okudum ve çoğuna şaştım ben 53buçuk kiloyum ve M beden giyiyorum bi ay önce falan 52kiloydum o zamanda M giyiyodum. yani bazıları yazmış 60a düşcem S giycem 56ya düşcem S giycem...o kilolara düşseniz S içine giremezsinizz....tabi çoook dar giyinmezzeniz

kilo yanısıra boyla orantılı birşeydir canım small yada medıum giyilmesi ben 55-57 kilo ile small giyiyordum mesela...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…