S beden olmak isteyen buraya

kızlar günaydın...
herkese mutlu yıllar... yeni yılın herkese mutluluk ve neşe getirmesi 2009dan dahaa iyi geçmesi dileğiylea.s.

selam kızlar
yeni yılınızı kutluyorum
2010 hepimiz için S beden olduğumuz bir yıl olur
opuyorumnanaktan

günaydın kıslar bu aralar kilomu fazlasıyla taktığımdan topiklerde gezerken sizin topiğe uğradım. oturarak çalıştığımdan mı nedense bu ara çok hızlı kilo aldım zayıflamak istiyorum bendee kaydirigubbakcemile2 yeni evliyim evlendikten sona 2 ayda 5 kilo almışım kendime şaşırıyorum sanki biri bana durmadan hormon ilacı verio kaydirigubbakcemile3 öyle abartılı bişide yemiyorum ama sorunum hareketsizlik bendee 50 kilo olmak istiyorum artıkk yaa mafoldumben

slm kızlar.
bende
s beden olmak istiyorum
2 seneyi aşkındır burdayım ve diyetteyim tabiki. 81 le başladığım kilomu 65 hatta 62 lere kadar indirmiştim. son zamanlar bayramdı ramazandı yılbaşıydı derken 75 leri geri gördümmafoldumben
azimliyim yeniden kilo vereceğim ve hiç erişemediğim 56 lı eski kiloma ulaşıp yeniden s yi giyeceğim inşallah zemuszemus

Son düzenleme:

daha önce başarmışsın ,yeniden eski kilona döneceginden eminim

günaydın şekerler
özlemişim buraları yaa

bende geldim artık bugunden ıtıbaren cumaları tartılmaya devam :) elma dıyetı yapmaya karar verdım Sağlıklı zayıflamalar herkese....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…