S beden olmak isteyen buraya

slm kzılar xl large düştüm de ben s giyebirmiyim bilmiyorum boyum 1.75 omuzlarımda geniş85 kg 2 ayda 75 düştüm hedef yılabaşına kadar 70 elma diyetiyle mümkün denedimde hedef şubatta kadar 60spor la birlikte

ama çok iştahlı bi insanım;arada yiyorum kilo alıyorum veriyorum filan ama 3kilo filn vermem lazım..48 kilo olsam ahh ahhhkaydirigubbakcemile2

günaydın kızlar sılacım ii olmana sevindim özledik seni kiloları yine cuma bildiriyoruz dimi kızlar geçmişi okuyamadımda yılbaşına az kaldı kızlar hadi dahada dikkat edelim

herkese günaydın.
topiğimiz 2.sayfalara düşmüş ya
dün akşam bana çok dar olan kotumu giydim.ay kızlar nasıll bollaşmış o kot anlatamam.
eşimde çok şaşırdı.çok zayıfladın sen diyo.çok mutlu oldum.
hedefime zaten çok az kaldı:))

kızlar kilo bildirimi yok galiba
bir kaç kişi kalmışız
toparlanınca yine yazmaya başlarızopuyorumnanaktan

kızlaarrrrr 1 kilo daha gitmişşşşş 57 kilo olmuşum..toplamda 5 kilo vermişim yani:lepi::lepi: ohhhhh sefam olsun beeehihoyyyt

bende s bedenime geri dönmek istiyooooorrrrrrruuuuummmmm
bugün 7. günüm ve tam 2 kilo verdim
şuan 56 yım amacım 49-50 olmak
inş başaracağız

kızlaaarrr bilgisayarım gümledi yaa kaç gündür uğraşıyoruz bilgisayarcıya verdik formatlandı daha sonra yedekleri yüklemekle uğraştık.internet modem webcam bisürü program en baştan yükledik..ancak girdim siteye ama bakıyorum da bişey kaçırmamışım hala boş buralar..selen arkadaşım cevap veren olmamaış sana topik sahibi sılamızda yok..bana düştü sana aramıza hşgeldin demek:1hug:

boy-kilo bildirimini yap sen bi zahmet :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…