ardam şehnazım nasılsın canım..iyileştinmi..dükkan işiniz yoluna girdimi bittimi işler fıstık..hem söle bakim sağlıklı diyetimize ve spora başladınmı..
slmlar ben geldimmmmzemuszemuszemuszemus
iyilk cnm napim evdeydim bugun hep ev isiyle ugrasdim..
dükkan bitti sayilir ismarlanan mallarin gelmesini bekliyoruz isde bide jalusinler takilacak camlara sonra fnish
diet konusuna gelince dikat etmeye calisiyorm ama hala baslamadm bende dün sz de söyle hem saglikli hemde güzel kilolar verebilecegim diet programi ariyodum bulamadm bisiler cokda bakmadm acikcasi
bakdmda baya kilolar gitmis kizlarda helal valaa tam olarak nasil bisi uyguluyodnz balim ya unuttum benn
kısçelerim şimdi sıkı durun yabancı bir siteden zayıflayan bir hatunun resimlerini buraya kopyalıyorum ama bu hatun nasıl zayıflamış bilmiyorum..motive adına buraya koyacağım..yazılar yabancı yazıldığı için anlayamadım.türkçeye çeviremedim..
hatun zayıflayınca eşide bulmuş...
teşekkürler sılacım,
okudum çok yararlı..
zaten beyinde bitiyor bu iş..
benimde birkaç kılo fazlalıgım kaldı
4kg versem yetecek.. istediğim vucut olacak sankı ama son kılolar cok zor gıdıyor.ayda 1kg bıle veremez oldum.hele bir de motivasyon kaybı olunca daha da zor hersey..
konunu takip edicem
sen kac kılosun,boyun kac hedefın ne?
liste varmıs zaten kusura bakma..
ben de yazayım kılomu 57.7kg
rica ederim canım..4kilomu kaldı canım veririsin sen bizimle ol devamlı yeter..
tabi son kilolar zor gider.
ah canım ben
1.60boyundayım kısa bir hatunum
kilo82
hedefim 60
ama s beden olacam ya.50 olmam lazım
ama 60 kilo olayımda bana çok yakışıyordu..50yi de olurum sanırım..
hadi bakalım dükkaknın az işi kalmış senmi olcan başında kız...
kim çalıştırcak..
canım biz burda 3ana 3ara öğün ve spor la kilo veriyoruz.ve birde az önce yazdım düşünceyle zayıflama sistemi.günlük kendimize motive edici güzel söler sölüyoruz.
özel bir diyet listesi yok..herkız ne bulduysa yiyor kafamıza göre takılıyoz.he mesela nutellayı bulduk bi kavanozu bitirmiyoz 1ısırımlık tadıyoz bırakıyoz.yani ölçülü olarak herşeyden yiyoruz..
sen uygun olduğun zaman kilonu ve hedefini bana söle listeye alalım seni..
olursun canım..
çok azimli ve enerjik gördüm seni ben..
sen de bu kararlılık oldukça 50 olursun kesin..
ben bıle o kadar pisboğazlılıkla 19kılo verdım.. herkes yapar ben yaptıysam..
Allahın izniyle kalan 4 kgdan da kurtulayım.. aslında ben de bölgesel kaldı bıraz.. sadece azıcık basenım var. spor da yapmam şart yani..
bu arada boyum172
hedefim 53
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?