S beden olmak isteyen buraya

cancaazlarım benim 2 gün üstüste kursum var sabahları girebilirim anca öğleden sonra olamıcam sizinle ve haftaiçide büyük ihtimal evde olmıcam nete giremiyebilirim ama cuma günü ne yapıp edip bildiririmimi yapcem birbirinize destek olmaya devam edin hep destek tam destek kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan kilo veren herkesi tekrar kutluyorum :lepi:

aklına gelenleri tekrar yazarsın bitanem..valla akşam en son saat 10 kadar sporun yapılabileceğini uzamanlar söylüyor metebolizmanın çalıştığı saatler oluyomuş..ama bizim için farketmiyor zaman bulunca gece gündüz yapıyoz tatlışım..
TAMAMDIR bende aranıza katılmak istiyorum şuan kilom 63 olmak istediğim kilo 55-56 yani eski kiloma inebilsem bana yeter İSTEMEK BAŞARMANIN YARISI UMARIM HEPİMİZ İSTEDİĞİMİZ KİLODA OLURUZ

evet tatlım istemek başarmanın yarısıdır..yazıyorum listemize kolay gelsin başarılar bitanem..

ah yazerim kaptanım benimm..şu pcnin bozuk olması çok kötü bilişrim inşallah en kısa zamanda hallolur..erkek kardeşin gidince ne olcak..pcsiz kalcan bizi senden mahrum etçen.yokmu elektirikçi neyim akraban yahu...
kilonu yazmışsın listemize ok tatlım yap bakalım işveç diyetini deneyimlerini paylaş canım bizimle.ay aynen bende artık içemez oldum yeşil çay inan zorla içiyom 2tane günde..hadi bakalım kolay gelsin he bu arada nasıl oldun sağlığın iyimi ayağın .intihap geçtimi kız...

hay allah ya tittom alıştırdın kendine şimdide kursum var diyon fırsatını bulduğun an yaz bize oldumu özletme kendini..dikkat et ölçülü ye fıstığım..seni seviyoruz arayı açma..Şeniz

sıla55..83-82/60..1kilo verdi
yazer..97/65
zemus..68/50
ironicc..62-60.4/57......1kilo600grm verdi
gizem...60-56.5/50....3kilo 500grm verdi
espresso..77.6-76.9....700gram vredi
MıYAVMııı.....75/55
samanyolu...65-64.5/60...500grm verdi
plasticwoman...73-69/53...4kilo verdi
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7-66.4/57....1kilo300grm verdi
belgisel...64.5-63.9/52.....600grm verdi
semiramis27..60-59.3/55...700grm verdi
hammer...74
titto79..64-63/56...1kilo verdi....
erenn..72-71.2/65 ....800grm verdi
perşembe..66.4/55 .dün gece yazacaktı.sanırım düngece girilmiyodu siteye yazamadı ve bugünde şehir dışında.
cikin_f..73/60
esra55...60-61/55..1kilo aldı
gizemm58..54/48
berceste..64/55
polyanna..94.5-92.87/62....1kilo 700grm verdi
reyyan06..70-70/55..aynı
kate_34..70/60
SUDENAZXXX..67.66.5/50..500grm verdi
akrep33...71-71/51...aynı
sude2008... 66.5/58...bu hafta yeni girdi listemize..
ekim.29..62-62/56....aynı
iklim_63-61/55....2kilo verdi
nefisem..61/ bu hafta yeni girdi listemize
margherita..57-7/53..bu hafta yeni girdi listemize
almerina..63/56..bu hafta yeni girdi listemize..
heyhat...82/55...bu hafta yeni girdi listemize
bigsize....60/52

Son düzenleme:
tüm topiğimde bulunan kilo veren veremeyen arkadaşlarımı kutlarım hepiniz muhteşem güzel insanlarsınız..

bunlar size

gitti canım pazar günü akşamda misafirlerim var.topiklerin güzeli bana bşey de bu kilo alımının önüne geçmem lazım.okadar yiyorumki almamam mümkün değil zaten.bir haftalık gizemin diyetinimi yapsamki vücudumu şaşırtmak için.?

anacım bir günün boş geççek gene misafir..ne çok seviliyosun kız maşallah

ama misafir rızkınla gelir..de işte misafir olunca diyet spor kısıtlanıyor..

tatlım gizemin diyetini yapmak sana kalmış herkez özgürdür burda ..

e tabi arada şaşırtmakta gerekir vucüdu ama..

şimdi kendi adıma konuşmak gerekirse..ben ilk sayfda yaptıklarımı yazmıştım..

karar senin derim..

esra bol yeşil elmayla ılık su iç karnın acıkmaz..acaba bişeyleri stresmi yapıyonda bu kadar yeme isteğin var kız.relak s ol canım ya..

ya aslında stres yaptığım bişey yok.aç olduğum içinde değil saçma sapan bişey işte.son zamanlarda başladı devamlı bişeyler atıştırma isteği oluyo.elmayla yeşil çay çok tüketiyorum aslında .bu arada sende yeşil çay içmekten sıkıldın sanırım.arkadaşlar size nacizane bir önerim olacak yeşil çayı şekersiz içemiyosanız içine çubuk tarçın ve karanfil atın.değişik bir aroma katıyo.
ben en iyisi kendime elişi felan bişey başlayım ozaman atıştırma ihtiyacım gider belki..))

bencede yahu kış ayı geldi örgü falan yap kız...

hım bak çubuk tarçını atayım bende yapayım yeşil çayıma..

canlarım selam bugünümü yazayım hemen ama kendimden nefret ettim bugün ((Kilomu da yarın sabah yazcam e mi???

sabah:
lahana suyu

kahvaltı:
1/2 gevrek

öğle:
çeyrek gevrek
1 yumurta

ara:
yaklaşık 3 adet mandalin yedim

akşam:
mantarlı tavuk sote
fırında patates
bol salata

(((
kızlar eğlence yaptık ve sonuç:
2 kadeh rakı
1 bardak bira içtim (((çok pişmanımmmmklava:klava::roflol::roflol:

dur bakayım duryasakkelime bida öle kendimden nefret ettim demek yok lmaz:kızarım haaaaaklava:yediklerin çok bişey değil..
sanırım eğlencenin sonunda içtiklerine kızdın sen::eğlencede ortama uydun sende..
pişman olduğuna göre istyerek içmedin.neyse bidaha içmezsin yada az içersin..
lütfen kendini üzme olurmu mervemm:1hug:
kiloyuda dert etme.yavaş yavaş gitçek..kaydirigubbakcemile2

sılacım yatılı misarifim dah adoğrusu kayınvalidem bizde o yzüdne diyet falan hak getire
birkaç gün beni idare edin 66,500 deyim ama

benim menüm.
2bardak su yeşilçay
1dili ekmek.az peynir 3zeytin 1haşlanmış yumurta.
ara elma
öğle 1di,lim ekmek 1kase çorba bol yeşil salata.
1elma 1mandalin
akşam
fırında balık.bol yeşil salata.1dilim ekmek..
1saat yürüyüş..

sılacım yatılı misarifim dah adoğrusu kayınvalidem bizde o yzüdne diyet falan hak getire
birkaç gün beni idare edin 66,500 deyim ama

tamam şekerim idare ederiz tabi..
zaten bidaha haftaya cuma olcak tartı günümüz..sende bakim kaynana falan var diye çok yemelmaz:

kızlar ben çıkıyorum hepinize iyi geceler..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…