ayy az olsn tek ben rahatım ama benm karnım sudaiçsem şişiiyo neden acepp
bi kaç sayfa geride sanırım ama yinede soruyum yerimseniben geceyetmadan spor yapıyomsnzzz demişitim bi kaç daha vardı ama hatırlamıyorum
inşş canmmmm
TAMAMDIR bende aranıza katılmak istiyorum şuan kilom 63 olmak istediğim kilo 55-56 yani eski kiloma inebilsem bana yeter İSTEMEK BAŞARMANIN YARISI UMARIM HEPİMİZ İSTEDİĞİMİZ KİLODA OLURUZ
sılam kuzum pc bozuk benim kasanın arkasında temassızlık varmış ah napacam ben pcsiz valla uzakta kalınca netten diyetim aksıyo yaff ...
nese ben yeniden 97 oldum hastalık mastalık derken ama bugün başladım inşallah isveç diyetiylen kendim bişiler karıştırdım bakalım cumaya görecez artık ...
sabah kahve 2 dilim salam 100 gram yoğurt 1 dilim kepekli ekmek..
öğlen yağsız yoğurt çorbası yaptım kendime (dünde sadece mercimek yedimdi)
araöğünde de çorba
akşam lıht ton balıklı salata ..
yeşil çaydan öğ gelmiş bana2 bardak içebildim
bu arada hala spor yapamıyorum ...
kızlar erkek kardeşimin laptopundan bağlanıyorum o gidince yine bağlanamıcam ama hep sizinleyşm unutmayın
cancaazlarım benim 2 gün üstüste kursum var sabahları girebilirim anca öğleden sonra olamıcam sizinle ve haftaiçide büyük ihtimal evde olmıcam nete giremiyebilirim ama cuma günü ne yapıp edip bildiririmimi yapcem birbirinize destek olmaya devam edin hep destek tam destek kaydirigubbakcemile5 opuyorumnanaktan kilo veren herkesi tekrar kutluyorum :lepi:
ben geldim... kimsecikler varmı...
gitti canım pazar günü akşamda misafirlerim var.topiklerin güzeli bana bşey de bu kilo alımının önüne geçmem lazım.okadar yiyorumki almamam mümkün değil zaten.bir haftalık gizemin diyetinimi yapsamki vücudumu şaşırtmak için.?
ya aslında stres yaptığım bişey yok.aç olduğum içinde değil saçma sapan bişey işte.son zamanlarda başladı devamlı bişeyler atıştırma isteği oluyo.elmayla yeşil çay çok tüketiyorum aslında .bu arada sende yeşil çay içmekten sıkıldın sanırım.arkadaşlar size nacizane bir önerim olacak yeşil çayı şekersiz içemiyosanız içine çubuk tarçın ve karanfil atın.değişik bir aroma katıyo.
ben en iyisi kendime elişi felan bişey başlayım ozaman atıştırma ihtiyacım gider belki..))
gizemin diyeti nasıl cnm
dur bakayım duryasakkelime bida öle kendimden nefret ettim demek yokcanlarım selam bugünümü yazayım hemen ama kendimden nefret ettim bugün((Kilomu da yarın sabah yazcam e mi???
sabah:
lahana suyu
kahvaltı:
1/2 gevrek
öğle:
çeyrek gevrek
1 yumurta
ara:
yaklaşık 3 adet mandalin yedim
akşam:
mantarlı tavuk sote
fırında patates
bol salata
(((
kızlar eğlence yaptık ve sonuç:
2 kadeh rakı
1 bardak bira içtim(((çok pişmanımmmm klava: klava::roflol::roflol:
sılacım yatılı misarifim dah adoğrusu kayınvalidem bizde o yzüdne diyet falan hak getire
birkaç gün beni idare edin 66,500 deyim ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?