S beden olmak isteyen buraya

canim ama böyle yaparsan istersen bütün gün ac kal birsey olmaz ki..önce kendin inanacaksin..ben suanda kilo vermedim 70 kiloda kaldim ama takmiyorum cünkü verecem muhahkak istedikten sonra,yavas vermek o kadar güzel birsey ki alimida zor oluyor ben yazin ramazandan önce 10 kilo verdim 80 kiloydum 70 kilo oldum ramazanda insanlar kilo alir hatta o zaman 72 filandim 70 e indim iki haftada 2 kilo,sonrasinda bir türkiye tatili 1 ay yemin ederim yemedigim birsey kalmadi..dikkat etmek istedim ama geziyorsun disarda yemek yenilirken ben almayim olmadi ama kilo aldin mi dersin 1 kilo dahi almadim neden cünkü ben yavas verdim..mesela sporlada etlet iyce skislasti suanda ben sok bir diyetle verseydim bu kadar aaa baya vermissin demezlerdi cünkü daha öncede aynen öle oldu hemen kilo verdim sonra haftasina aldim..
birde elma sirkesi bal herkese iyi olmuyor ben 1 gr veremedim verdigim hafatda 1 kilolardi onlarda diyet ve spordandi yani ac kalacam de yemiyecem de ama veremezsin yada bir anlik verirsin..
ben hayatimda diyetinin 2 ögünden olmadigini gec anladim diyet degilde düzenli beslenme 3+3 ögün öglen karbonhitrad ,aksamlari sebze tüket ya belki aman dersinde ben 2-3 ay hep aksamlari ispanak kavurdum yagsz birsey yani o tür seyler ye ara ögünlerde elmadir,kayisi kurusudur o tür seyler yedin mi hem hazim kolaylaycak hemde vereceksin lütfen öyle kötü düsünüp üzülme hemde ne var ayniyiz ve ben de 1 grm vermedim hic takiyormuyum utandim valla

kızlar ben sıcak su içerken bogazım tahriş oluyo gibi sanki gcıklanıyoo sizde de öle oluyo mu
birde gece yatmadn önce spor yapıyomsnzz

EVET CANIM HAKLISIN BENDE BUGÜN DEN İTİBAREN BAŞLIYORUM..
KAHVALTIMI YAPTIM SICAK SUYUMU İÇTİM AZ ÖNCE BİR YEŞİL ELMA YEDİM
İNŞALLAH BU HAFTA GÜZEL BİR SONUÇ OLUR ŞEKERopuyorumnanaktan

Olacak arkadaşım sen moralini yüksek tut.Öğlen ikindi ve akşamı da aksatma.Gece de 1 meyve ye...:1hugiyetisyen bana öğlen et gurubu akşam sebze dedi..Paylaşmak istedim.İlla et olması gerekmiyor.7-8 kaşık nohut,fasülye vs olabilr yanında yoğurtla tüket.Etin yanında yoğurt yeme çünkü demiri emer...Ayy ne çok konuştum di mi:mymeka:
Bak ne güzel 120 dk yürüyormuşsun.Bu çok güzel.Ben 45 dk yürüyebiliyorum....

CANIM BENİM İNAN ÇOK DUYGULANDIM...
BU ARALAR İŞLERİM ÇOK YOĞUN...SAYFAM AÇIK ARA ARA BAKIYORUM..
SABAH ÇOK SIKILMIŞTIM AMA ÇOK GÜZEL MORAL VERDİNİZ ŞEKERLER..
DOĞRU DİYORSUN BENDE BİRDEN VERDİM HEP..
AMA SONRA FAZLASIYLA GELDİ..
AMA BUGÜNDEN SONRA BENDE ÖĞÜNLERİMİ ATLAMİCAM...YAVAŞ OLSUN AMA TAM OLSUN..BU SANA a.s.:asigim:

EVET ŞEKERİM...BU ARALAR MONTİ AMCAYA TAKILICAM BAKALIM..O DA ETİ ÖĞLE YEMEYİ TAVSİYE EDİYOR AKŞAM DA SEBZE

AYY SEVERİM SENİN KONUŞMANI..
GÜZEL KONUŞANLAR HİÇ SUSMASIN a.s.:asigim:

4 kiloo muuu :1shok: :1shok:
Sen ne yaptınn bacımm beee..
Bundan sonra senin yediklerinin takipçisiyimmmm :1ninca:
Bravo sana

kızlar benım şehır dısından gorumcelerım yatıya geldı((
o yuzden yürüyuşe cıkamıyorum...
sadece yedıklerıme azıcık dıkkat edıyrum
sabah tartıldım 7oo gr vermişim:)))
olsun durmak yok yola devam:)))))))
haydi cıktım sekerlerrrrrrr

kızçelerim geldim kahvaltı yürüyüş çocukları okula hazırla derken anca bu vakit oldu nete girebildim

bakalım neler yapmışsınız okuyayım şimdi.

arkadaşlar merhaba.
bende 4 gündür diyetteyim.verilecek 10 kg fazlalığım var.
sirkeli su içiyorum.bitki çayı ve yediklerime dikkat ediyorum.
herkese rejiminde başarılar diliyorum:)

[ımg]http://www.google.com.tr/url?source=imgres&ct=tbn&q=http://img1.blogcu.com/images/e/m/r/emrahesss/cuma1%255b1%255d.jpg&usg=afqjcneı8ffvhu8yzded8hmıix7ekvrqtg[/ımg]

[ı]allah razı olsun şeker..cümlemize inşallah[/ı]

arkadaşlar merhaba.

cnm bende sana başarılar dilerim ama derhal hemen hemen o kullanıcı adını değiştir kaydirigubbakcemile kendini motive edecek bir isim yaz bigsize ne ayol sen s beden olcan ona göre bi isim seç şöle güzelcene hadi bakam göriim seni Şeniz

eren harikasın kız...kilolar gidiyor kız tebrikler canımmŞeniz
kızlarrr gunaydın herkese ....genelde herkese azalmalar var cok ıı bısı buu bende 3.5 kılo vermısım ..hepımızee iii azımler..nolursa olsun durmak yok yola devam :teytey:

tebrikler süpersin kızzzzzzzzz maşallahhh
Günaydın kızlar bende 1.3 kilo vermişim, daha çok olsaymış keske ama ne yapalım bunada şükür.

bunada şükür kız tebriklerrŞeniz

polyannacım senide tebrik ederim fıstıkım..senin sölediğin rakamdan yazarım bende..ay negüzel herkezler kilo vermiş...

kız sen mucizeler yaratıyosun..18kiloda süperrrrrr..
tabi şimdi hemen 2hafta veririsin sonra duraklamalar kesinlikle olur..
bende senin yediklerinin takipçisiyim..tebrikler bir kez dahaŞeniz
ışlerimin yoğunluğundan dolayı bu aralar pek nete giremiyorum ama kilo bildirirmimi yapmak istedim. 64.5 kilo ile başlamıştım. 63.9 kiloya indim. Yani 600 gr vermişim ve bir hafta için çok memnunum sositososito

bende diyodum bu kız nerelerde..haber verdiğin iyi oldu..600 grm güzel bir rakam tebrikler canım.Şenizkızlar listemiz.
sıla55..83-82/60..1kilo verdi
yazer..95/65
zemus..68/50
ironicc..62/57
gizem...60-56.5/50....3kilo 500grm verdia.s.
espresso..77.6-76.9....700gram vredi
MıYAVMııı.....75/55
samanyolu...65-64.5/60...500grm verdi
plasticwoman...73-69/53...4kilo verdi
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7-66.4/57....1kilo300grm verdiŞeniz
belgisel...64.5-63.9/52.....600grm verdia.s.
semiramis27..60/55
hammer...74
titto79..64-63/56...1kilo verdi....
erenn..72-72.2/65 ....800grm verdia.s.
perşembe..66.4/55
cikin_f..73/60
esra55...60/55
gizemm58..54/48
berceste..64/55
polyanna..94.5-92.87/62....1kilo 700grm verdiŞeniz
reyyan06..70-70/55..aynı
kate_34..70/60
SUDENAZXXX..67/50
akrep33...71-71/51...aynı
sude2008... 66.5/58...bu hafta yeni girdi listemize..
ekim.29..62-62/56....aynı

Son düzenleme:
sılacım çok teşekkür ederim şekerim...

kilo veren arkadaşları da canu gönülden tebrik ediyorum:hooray:

hep birlikte yılmadan sabırla hatta inatla çatır çatır kilo vercez. kız..

bu hafta birsey yapamadigim veremedim sabit duruyor..veren arkadaslari tebrik ediyorum..

olsun haftaya verirsin canım sakın canını sıkma..öptümŞeniz

ben yeni başlamıştım 62 hala bakalım haftya kadr ne olcak zaten ben kurbana kadr 3 4 kilo versm yeterr
kilo verenleri tebrik ediyorummmmmm alkisalkisalkis

verirsin bitanem 3-4 kilo neki kız...Şeniz

eveet az önce tartıldım 66,5 kiloymuşum bugünden itibaren başlıyorum demekki pazartesinden buyana dikkat etmeseymişim yediklerime 70 i boylarmışım neyse kilo verenleri kutluyorum

neyse 66,5 kiloyum 58 kilo olucam

tamam fıstığım senide ekliyoruz listemize başarılar sağlıklı zayıflamalar..Şeniz

fıstığım bana verdiğin rakam 64 tüşimdi 63 yaptım listeye ve sen 1kilo verdin buda çok tebrikler canımmmŞenizzaten şimdi 62-63 arası geliyon.yarım kilo bu hafta önden

[ı]allah razı olsun şeker..cümlemize inşallah[/ı]

amin canım benimmŞeniz

ah canım kıyamam misafir gelince evde kendi düzenin bozuluyor.olsun sende onlşar gidince başlarsın yürüyüşe tebrikler 700 grmda güzel rakam..Şeniz

arkadaşlar merhaba.

teşekkür ederiz canım sana başarılar.

sıla55..83-82/60..1kilo verdia.s.
yazer..95/65
zemus..68/50
ironicc..62/57
gizem...60-56.5/50....3kilo 500grm verdia.s.
espresso..77.6-76.9....700gram vredia.s.
MıYAVMııı.....75/55
samanyolu...65-64.5/60...500grm verdia.s.
plasticwoman...73-69/53...4kilo verdia.s.
overandover..72/58
certur...61
gulce2008...67.7-66.4/57....1kilo300grm verdia.s.
belgisel...64.5-63.9/52.....600grm verdia.s.
semiramis27..60-59.3/55...700grm verdia.s.
hammer...74
titto79..64-63/56...1kilo verdi....a.s.
erenn..72-71.2/65 ....800grm verdia.s.
perşembe..66.4/55
cikin_f..73/60
esra55...60/55
gizemm58..54/48
berceste..64/55
polyanna..94.5-92.87/62....1kilo 700grm verdia.s.
reyyan06..70-70/55..aynıa.s.
kate_34..70/60
SUDENAZXXX..67/50
akrep33...71-71/51...aynıa.s.
sude2008... 66.5/58...bu hafta yeni girdi listemize..a.s.
ekim.29..62-62/56....aynı a.s.

Son düzenleme:
sılammmm çok teskurlerrr sen biliosun nıe bole oldu gelısmelerle devammmm edicem ,iiinşşş üüpüüormmm ckkk :jeyyar:

Sılacımmmm benimki 71,20
Hani öyle çok bişiyy değil ama ,72 yerine 71 görmek bile insana moral veriyor
Düzeltirsen sevinirimm canmmm .öptümmmm kaydirigubbakcemile5

Son düzenleme:
s beden olmaya ıstıkrarla ılerlıyoruz bırbırımıze destek vermeye devam edelım ınanın canım yemek ıstemıo 36 beden pant.bakıyorum netten sızde bakın tavsıye :)

selam kızlar. bugün tartıldım 61 geldim( ama regl oldum dün. onun şişkinliği de olabilir mi? bu arada ben 63 le başlamıştım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…