- 20 Şubat 2007
- 7.295
- 347
- 198
- 41
karar verdim diyet modundan çıkıyorum kızlar...
1 haftadır sıkıyorum kendimi sadece öğle yemek yiyorum diğer öğünleri geçiştiriyorum olmuyor...
öğünlerimi yiyorum bundan sonra...
ender saraç a takılıcam biraz..
ve bal ısmarladım..elma sirkeli ballı suya başlicam...
ve mutlu olucam...
kendimi kısıtlayınca zaman geliyor saldırıyosun yemeklere...dün akşamki gibi..can sıkıntısıyla fena oldum maalesef...
en azından kısıtlama olmazsa kendimi azar azar geri çekebilirim isteyerek...
hem de tüm gıdalardan yiyebilirim..
sonuçta onlar bizim için yaratılmış..bir çok faydaları var...
yemek olmayınca abur cubura yönleniyorum ki bu daha da zararlı..ve vücut yemek yemeden duruyor..
ender saraç günde 7 öğün diyor...
muhakkak vardır uzmanların bir bildiği...
tek öğün yiyince bağırsaklarım da durdu..akşam yiyince sabah direk lavabodaydım..
bakalım bir de böyle denicem..
şişko ve mutsuz olmak istemiyorum...
bırakmak istemiyorum...
dün akşam hareketlerimi yapmadım yapmak istemedim....
sadece 120 dk yürüyüşüm var...
EVET CANIM HAKLISIN BENDE BUGÜN DEN İTİBAREN BAŞLIYORUM..
KAHVALTIMI YAPTIM SICAK SUYUMU İÇTİM AZ ÖNCE BİR YEŞİL ELMA YEDİM
İNŞALLAH BU HAFTA GÜZEL BİR SONUÇ OLUR ŞEKERopuyorumnanaktan
canim ama böyle yaparsan istersen bütün gün ac kal birsey olmaz ki..önce kendin inanacaksin..ben suanda kilo vermedim 70 kiloda kaldim ama takmiyorum cünkü verecem muhahkak istedikten sonra,yavas vermek o kadar güzel birsey ki alimida zor oluyor ben yazin ramazandan önce 10 kilo verdim 80 kiloydum 70 kilo oldum ramazanda insanlar kilo alir hatta o zaman 72 filandim 70 e indim iki haftada 2 kilo,sonrasinda bir türkiye tatili 1 ay yemin ederim yemedigim birsey kalmadi..dikkat etmek istedim ama geziyorsun disarda yemek yenilirken ben almayim olmadi ama kilo aldin mi dersin 1 kilo dahi almadim neden cünkü ben yavas verdim..mesela sporlada etlet iyce skislasti suanda ben sok bir diyetle verseydim bu kadar aaa baya vermissin demezlerdi cünkü daha öncede aynen öle oldu hemen kilo verdim sonra haftasina aldim..
birde elma sirkesi bal herkese iyi olmuyor ben 1 gr veremedim verdigim hafatda 1 kilolardi onlarda diyet ve spordandi yani ac kalacam de yemiyecem de ama veremezsin yada bir anlik verirsin..
ben hayatimda diyetinin 2 ögünden olmadigini gec anladim diyet degilde düzenli beslenme 3+3 ögün öglen karbonhitrad ,aksamlari sebze tüket ya belki aman dersinde ben 2-3 ay hep aksamlari ispanak kavurdum yagsz birsey yani o tür seyler ye ara ögünlerde elmadir,kayisi kurusudur o tür seyler yedin mi hem hazim kolaylaycak hemde vereceksin lütfen öyle kötü düsünüp üzülme hemde ne var ayniyiz ve ben de 1 grm vermedim hic takiyormuyum utandim valla
Olacak arkadaşım sen moralini yüksek tut.Öğlen ikindi ve akşamı da aksatma.Gece de 1 meyve ye...:1hugiyetisyen bana öğlen et gurubu akşam sebze dedi..Paylaşmak istedim.İlla et olması gerekmiyor.7-8 kaşık nohut,fasülye vs olabilr yanında yoğurtla tüket.Etin yanında yoğurt yeme çünkü demiri emer...Ayy ne çok konuştum di mi:mymeka:
Bak ne güzel 120 dk yürüyormuşsun.Bu çok güzel.Ben 45 dk yürüyebiliyorum....
Kızlar gunaydın bugun cuma tartı gunuydu bende bakamadım fazla kusura bakmayın hem regl agrıları hemde grıp oluyorum sanırım dunde erken cıktım işten dınlendım bugun bıraz daha ıyıyım şükür sabah tartıldım 4 kılo vermısım kızlarhihoyyyt :lepi: :hooray:
[ımg]http://www.google.com.tr/url?source=imgres&ct=tbn&q=http://img1.blogcu.com/images/e/m/r/emrahesss/cuma1%255b1%255d.jpg&usg=afqjcneı8ffvhu8yzded8hmıix7ekvrqtg[/ımg]
arkadaşlar merhaba.
bende 4 gündür diyetteyim.verilecek 10 kg fazlalığım var.
sirkeli su içiyorum.bitki çayı ve yediklerime dikkat ediyorum.
herkese rejiminde başarılar diliyorum:)
Günaydın kızlarrr..
Günaydın Sılacım
Sabah 9.30 itibariyle aç karnıma olan kilomu bildriyorum 71,20
800 gr cık vermişim :kedi::kedi:lmaz: senağlama
Sonra yine uğrar bakarım kızlar neler yapmışş
kızlarrr gunaydın herkese ....genelde herkese azalmalar var cok ıı bısı buu bende 3.5 kılo vermısım ..hepımızee iii azımler..nolursa olsun durmak yok yola devam :teytey:
Günaydın kızlar bende 1.3 kilo vermişim, daha çok olsaymış keske ama ne yapalım bunada şükür.
hahhahayyyy ehuehehehe yuppii yaşasın yaşıyoruz hayattayız mutluyuz ne kadar güzel bir cuma bugun böyle butun arkidişlerim kilolarını azimle sebatla sağlıklı bir şekilde ideal kilolarına geliyorlar:)
Bana gelince
09/10/2009 da 94,5 idim
bugun 16/10/2009 da 92,8
yani 1 hafta 1,7 kg hihoyyyt gitmiş yuppiii yaşasınnn harikayımmm:))
Dün yediklerim:
2 ısırık ev yapımı kek+s.siz çay(Arkadaş getirmiş işyerine tatmak için)
10:30 S.siz Yeşil çay
11:00 2 dil.lıght tost ekmeğine 1 dil.kaşarlı tost
13:00 Çorba
16:30 1 avuç üzüm
17:30 2 avuç beyaz leblebi
19:30 2 servis kaşığı papatiz yemeği(etsiz) 1 dil ekmek(normal ekmekten :) )
Sılacım 93,7 yi seninle başladığım gün tartılmıştım ogün vermiştim o rakamı benim için önemli olan tarih geçen cuma başlamış olmamdı onu baz alıyorum ben..
Sevgimle.Öpüyorum herkesi.
:sm_cool:
Saol sılacım bı zamanlar 2 ayda 18 kılo vermıstım ben yemeyı kesınce cabuk kılo verıyorum ama cabukta alıyorum bırde duraksama olucak zaten bı ıkı hafta sonra belkıde haftaya bılıyorum bole fazla verırım sonra duraksamaya gırerım ama bılıyorum bunu duraksamadada devam edıcemm herkesıde kutlardım azmınden dolayı verıcez kılolarımızı 1-2 sene bıle olsa
ışlerimin yoğunluğundan dolayı bu aralar pek nete giremiyorum ama kilo bildirirmimi yapmak istedim. 64.5 kilo ile başlamıştım. 63.9 kiloya indim. Yani 600 gr vermişim ve bir hafta için çok memnunum sositososito
sılacım çok teşekkür ederim şekerim...
kilo veren arkadaşları da canu gönülden tebrik ediyorum:hooray:
bu hafta birsey yapamadigim veremedim sabit duruyor..veren arkadaslari tebrik ediyorum..
ben yeni başlamıştım 62 hala bakalım haftya kadr ne olcak zaten ben kurbana kadr 3 4 kilo versm yeterr
kilo verenleri tebrik ediyorummmmmm alkisalkisalkis
eveet az önce tartıldım 66,5 kiloymuşum bugünden itibaren başlıyorum demekki pazartesinden buyana dikkat etmeseymişim yediklerime 70 i boylarmışım neyse kilo verenleri kutluyorum
neyse 66,5 kiloyum 58 kilo olucam
günaydıınnn arkadaşlar bende kilo veren arkadaşları tebrik ederim veremeyenleride tebrik ederim çünkü yılmadan yola devam edeceklerini biliyorum opuyorumnanaktan
bana gelince dünden beri 62 ile 63 arası çıkıyorum o yüzden çizelgemi 63 e getirdim daha önce hafif geçiodum sporu şimdi tam manasıyla yapıorum onun etkisi oldu sanırım 2 güne 62 olur ama cumaya kadar çizelgemi değiştirmicem haftaya 61 i görürüm inş
sılacım hani gülmüştük yaa tartı hassas olmayınca napcam diye kaydirigubbakcemile3 62 küsürüm ama işte küsürünü bilemiom neyse yinede kilo vermeyi başarmışım bu dikkatsiliğe ramen malum yemek seçmeden herbişeyleri yiyom çünkü sadece miktarı biraz düşürdümdü kaydirigubbakcemile5 mutluyum mutlusunuz mutluyuz :lepi:
[ı]allah razı olsun şeker..cümlemize inşallah[/ı]
kızlar benım şehır dısından gorumcelerım yatıya geldı((
o yuzden yürüyuşe cıkamıyorum...
sadece yedıklerıme azıcık dıkkat edıyrum
sabah tartıldım 7oo gr vermişim:)))
olsun durmak yok yola devam:)))))))
haydi cıktım sekerlerrrrrrr
arkadaşlar merhaba.
bende 4 gündür diyetteyim.verilecek 10 kg fazlalığım var.
sirkeli su içiyorum.bitki çayı ve yediklerime dikkat ediyorum.
herkese rejiminde başarılar diliyorum:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?