S beden olmak isteyen buraya

Günaydın arkadaşlar....a.s.
SILACIIIIK neredesin,herkes kayboluyor,dağılıyor muyuz yoksa....klava:
Ben 2 günlük sebze diyetimi güç bela bitirdim.Bugünde Ender Saraç ın verdiği lahana çorbası detoksunu yapıyorum.Sabah kahvaltı da dahil bütün gün acıktıkça içilecek....Tadı iğrençççç:bbo:Ama başladım bir kere.....
Şimdilik hoşçakalın,yarın tartıdaki sonucu merak ediyorum....

Günaydın kızlar bakalım ıkı gundur tartı aynı rakamı gosterıyor yarın n cıkıcam sabah tartılmadım ama yogun egzersız yapmaya başladım saglıklı zayıflamalar

Günaydın kızlarrr...yerimseniben
Ben kilo vermek biyana almışım sanırım mafoldumben
Yarına kadar bişiyler yapmam lazımmm yoksa tüm motivasyonum sıfıra inecekk....mafoldumben
Bu arada herkesin bayramı kutlu olsunnn turkbayragi

canım yılma sakın hatta arada sırada gır başarı oykulerını oku zayıflamıs ınsanların resımlerıne bak ole yapıyorum resmen ınsan yemek ıstemıo :) 1 yılda surse bırakmıycam dıyetı dıyorum kendıme sende ole yap...EVET SILACIM NERELERDESINNNNNNN mafoldumben
--------------------------------------------------------------------------------------------
Ülkemizin,Cumhuriyetimizin,Cumhuriyet
kazanımlarımızın ve bunların güvencesi olan Türk Silahlı Kuvvetlerinin Erezyona Uğratılmaya çalışıldığı şu günlerde,Cumhuriyetin ne anlama geldiğini bilip ona sahip çıkmak 2.Sevri Aziz Türk Milletine yaşatmamak için Topyekün Mücadeleye hazır ve aynı zamanda uyanık olmalıyız.

Cumhuriyet Bayramınız Kutlu Olsun.

canım bu adresten indirebilirsin. silinmesin diye link şeklinde koyamıyorum. adresi kopyala. free usera tıkla. geri sayım bitince download atıkla. hepsi bu kadar. bunu cd ye atıp vcd de izleyebilirsin.

rapidshare.com/files/237456106/Callanetics_10_hour_Challenge.avi

kolay gelsinnkaydirigubbakcemile2

selam kızlarrrr :)Çok huzurluyum mutluyum dün gece motivasyon resimlerine baktım ve dedim ki ben de yapabilirim!!!!Kızlar sabah kalktım hemen: greyfurt suyu ve 1 bardak sıcak limonlu su içtim üstüne hemen:

100 mekik
50 adet tana esneme
ayak indirme kaldırma
ve daha baya bir hareket yaptım şimdi güzel bir kahvaltı edeceğim :)öptüm sizleriiiiiiiiii:lepi:

tatlım çok sağol indiriyorum şu an :) Çok teşekkür ederim faydasını görüesem eğer süper süperrrrdelikafadulden:1hug:

Cumhuriyetimizin 85. yılı kutlu olsun!
Bugün Cumhuriyet Bayramı...
Bayramların en güzeli en özeli en anlamlısı!
Gelin Tüm cumhuriyet karşıtlarına inat doyasıya yaşayalım kutlayalım bayramımızı.
Bayraklarımız ellerimizde kutlayalım bayramımızı.
Ve bize bu güzelliği yaşatan Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını da
sevgiyle minnetle anmayı unutmayalım.
Hepimizin Cumhuriyet Bayramı Kutlu Olsun!
Sevgiyle Kalın...

hayirli geceler arkadaslar
bu topicde cok komik durdugumun farkindayim ama istisnalar kaideyi bozmaz degilmi bu haftayida 200gr alarak kapattim:roflol:
haftaya yeni paylasimlarla burda olacagim
bir haftalik kullanmam gereken haplar vardi bu hafta paso uyudum uyanincada kosturmaktan fazla takilamadim burayaa.s

günaydın kızlar:)
nerdesiniz yaw herkes uyuyo galiba.bugün heyecandan erkenden kalkıp tartıldım:))
vee 57kg olmuşum.oleeyy:)700 gr vermişim

Son düzenleme:
bende 2 kılo vermısım cok mutlu oldum kılo vermem durmuşdu tekrar başladı yanı toplamda 7 kılo verdım cok mutluyum saglıklı zayıflamalar

Günaydın arkadaşlar,
Bende SILA yı merak ediyorum,hasta falan olmasın....:gitme:
KİLOM 63,1
Bende 700 gr vermişim.Çok mutluyum:sm_cool:

Bugün çocuklara aşı yaptırıcam.Zatürre aşısı.Birazdan evden çıkıcam daha sonrada anneme geçicem.Gün içinde uğramaya çalışırım.....Sevgiyle kalın....:1hug:

Günaydınn kızlarrrr
Maşallah ne güzel kilolar vermişsiniz böyle
Ben 70,50 idim 70,20 olmuşum ( 300 gr)
Çookkk üzgünümmmmmm.
Şimdi gidip ceza olarak biraz spor yapıyım bakiyim

Son düzenleme:
selam canlarım..
bilgisayarım bozulduğu için nete giremiyorum bugün eşim format attırmak için götürdü kasayı
akşama inşallah sizlerle olacağım..
şu an markete çıktım yanında internet kafe var ordan yazıyorum..
geçmişi okuyamıyorum..kızlar listeyi hemen bulup buraya koyacağım sizden ricam bugün listeye kilo verenleri yazmanız..yada herkez listeye kilosunu yazsın kopyalasın öpüyorum hepinizi fıstıklarım...
bu 2gün içinde oğlumda çok hastalandı..hastanelerdeydik..40 derece ateşimiz çok zor düşürdüler.iğne ve serumla.neyse şu liste bulup hemen yazıcam .çıkıcam kendinize iyi bakın fıstıklarım..

sıla55..82.5/60..aynı
yazer..97/65
ARDA-ALYA...?Kilosunu ben biliyorum.
zemus..68/50..izinli
ironicc..59.75/57..
gizem..56.5/50
espresso..77/55.
MİYAVMİİİ.....75/55
samanyolu..63.8/60..
plasticwoman..69/53
overandover..72/58..
certur...61
gulce2008..63.5/57.
belgisel..63.9/52
semiramis27..59.3/55
hammer...74
titto79..64/56..
erenn..70.5/65..
perşembe..66.8/55.
cikin_f..73/60..
esra55..62/55.
gizemm58..54/48
berceste..64/55
polyanna..90.6/62.
reyyan06..70-70/55
kate_34..70/60
SUDENAZXXX..66.5/50
akrep33..70/51..
sude2008..66/58..
ekim.29..62/56..
iklim_58/52.
nefisem..60/55..
margherita..57-7/53
almerina..63/56
heyhat..82/55...
bigsize...57.7/52..
LaMeKaN369..68/56..
asortie....65.5/58...
FREZYA..76/69..
dicer..59/50.....

kızçelerim listemize burdan devam edin.benim kilom aynı..
öpüyorum hepinizi görüşmek üzere..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…