S beden olmak isteyen buraya

herkese günaydın ben geçen hafta verdiğim 1 kiloyu aldığımdan bu hafta dikkatli gidiyorum ama evde internet yok kesildi maalelesef ödeyemedik o yüzden cumaları kaçırırsam eğer affedin olurmu fırsat buldukça gircem gününü tutturamasamda yazcam gelişmeleri hepinizi öpüyorum opuyorumnanaktan

offf yaaa benım yatılı mısafırlerım bugün gıttı
tartıya cıktım kılo verememekle kalmayıp,
gecen hafta verdıgım 700 gramı da gerı almısım
mısafırler gıttıya tekrar kolları sıvayıp
yürüyüse ve azzzz yemege devam edıcem ınsallah
herkese ıyı gunler dılerım
durmak yok kılo vermeye devammmm

günaydın.. arkadaşlar sitede sorun var yazılmıyo.burdan uzak olunca herkes benim gibi diyeti bozdu galiba...sılacım nerelerdesin yaaa...

günaydın hanımlar
dün kk da problem vardı giremedim
buğün keyifsizim boğazım ağrıyor
güzel bir gün diliyorum
ERENCıĞıM geçmiş doğum günün kutlu olsun nice mutlu yıllaraopuyorumnanaktan

oh oh kızlar desenize hepimiz aynı durumdayız.

ne yapacağız bilmiyorum bu kiloları dartıldıkca moralım bozuluyo.

aslında benım tek derdim göbeğim .

sezeryandan sonra göbüş kaldı.

cnm çok geçmiş olsun aman dikkat et.opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

kızlar herkese selam :)))

menümü yazayım hemen :))))

sabah:
greyfurt suyu
bol su
60 mekik

kahvaltı:
gevrek
ayran

ara:

500 gr. su
1 bardak sade soda

öğle:
burger king ton balıklı salata
ıce tea şeftali

spor:
100 mekik
30 adet kurbağa
yerde ayakları indirip kaldırma
100 leg magic
ayak ileri geri 50 tane
iki ayak göbeğe çakme 10 tane

ara:
2 yem kaşığı yoğurt
1 adet armut

akşam:
dolma
yoğurt
salata

:))))))))))))ve kızlar 40 bedene giriyorum ayrıca belden 3 cm inceldim :)))))80dim 77 olmuşummmmmalkisalkisalkis:lepi:hihoyyyt

sılada kaçamakta sanırım :) bır ben kacamak yapmamısım valla :) dun fazla mekık cektım karın kaslarım bıraz agrıo bugunde devam bır dılım kepek ekmegı yedım sabah cıkarken cok az bal surdum uzeırne dahada bısey yemedım aksamda corba salata yıcem

merhaba kızlar.iyi akşamlar herkese.
oy dün herkes kaçamak yapmış anlaşılan.bende akşam yemeğinde epey bişiler yedim ya.
birde bir tatlı krizim tuttuki sormayın.
zor zaptediyorum kendimi.
bildiğiniz light bir tatlı tarifi varsa paylaşırsanız sevinirim:)
bugün yine sirkeli su ile güne başladım.
k flakes ile kahvaltı.
ara üzüm.
öğle,şehriye çorbası ve çok az kabak yemeği.
ara bir tane poğaça
akşam bir kaşık pilav ve kuru fasülye.
ve yine sirkeli su ile günü bitiricem:)

geçen gün tvde ender saraç tatlı krizlerinizde iki parmak kalınlığında bitter çikolata yiyebilirsiniz diyordur ama ısırarak değil emerek yavaş yavaş maksat nefsi köreltmek eğer yanın lifli gıdalarla yenilirse kilo aldırmazmış

cnm selam çok çok sevindim hihoyyyt ben de uzun zamandır giremiyodum okul var ama 2 kilo vermişim sayılır umarım hepimiz için sonuçlar iyi olur

Evet onu bende biliyomm.
Tatlı bişiy yemek istiyosanız illaki ,bitter çikolata yiyin diyorlar.....

sabah : 1 dilim kepek ekmeği uzerıne cok az bal asitsiz fanta
öğlen : yemedim hıc bırsey bol su ve bır fıncan yesıl cay ıctım
akşam : 1 kase domates corbası (kendım yaptım cok az yaglı),salata,2-3 parca kuşbaşı tavuk

birazdan 50 mekık (100 çekmeye calısıcam ama karın kaslarım agrıo dayanabılırsem )
5 dk da forma sokun baslıgındakı vıdeodakı hareketlerı yapıcam
leslie 3 mill yapıcam eger cok gec olmazsa call teyze ıle sonlandırıcam

selam kızlarr

benim zayıflama hedefim, sembolum olan bir pantolonum vardı. uzun zamandır bacaklarım giriyor ama baldırlardan çıkamıyordu...bugün giydim.hem de kalçamdan bile geçti. sadece düğmesi kapanması için bir kaç cm incelmeye ihtiyacım var o kadar. üstelik hala 58im...acaba 3 gündür callenitcs yapıyorum, onun etkisi olabilir mi? kadın mucize sıkılaşmalardan bahsediyordu.

canım tebrik ederim seni süpersinnnn :) Darısı başımızaaaaa:1hug:Callanetics i nerden buldun tatlım ya ben bulamadım (((

ayrıca canlarım teşekkür ederim yorumlarınız için evet daha 3 cm. ama yolun çok başındayımmmmmhihoyyyt

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…