S beden olmak isteyen buraya

ŞenizŞenizŞenizŞeniz

opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan

Ama bugün neden buralara kimsecikler uğramamışkii :uhm:

Ben sabah 1 kurabiye, 1 küçük poğaça ve 1 fincan çay içtim
Arada elma yidimm. Dayanamadım 1 küçük poğca daha yedim..
Öglende yeşil mercimekli erişteli çorba yada dolma yiycemm
Birini tercih etcem artık
.fisfisfis

canım sitede sorun var dünden beri.sayfalar açılmıyo felan.msj yollanmıyo.

Merhaba çıtır arkadaşlarım,Dünden beri bir türlü siteye giremedim.Sanırım benim gibi herkes...
EREN arkadaşım sana mutlu,sağlıklı bir ömür dilerim.Yeni yaşın kutlu olsun....
Benim diyetim devam ediyor.Bugün zorda olsa sebze diyetini yapıyorum....Canım acayip tatlı çekiyor ama yemiceeeeem....

Bende sabahtan berı su ıcıyorum ıcım dısım su oldu yesıl cay ıcıyoruam tabıkı 3 fıncanı gecmıyorum sabah bısey yemedım sabahdan oglene kadar su ve yesıl cay ıle gectı bıraz once mantar corbası ıctım 1 kase akşamda sebze çorbası ıcıcem bundan sonra corba ıcıcem evdekı sebzelerımden corba yapıp ıcıcem daha ıyı hem soguk ınsan sıcak bıseyler ıstıyor.

kızlaaaaar

ben az önce dayanamadım ve anneme yaptığım irmikl helvasından yedim:gitme:.ooof of..

bir de yaptığım sporun teri üstümdeydi...bu kadar tezat yani.ama calleneticse çok güveniyorum..kadın diyor ki, 52 kiloyken yağlarım yüzünden 6 beden giyiyordum.şimdi 56 kiloyum ama 2 beden giyiyorum. görseniz zaten tığ gibi.o yüzden kendimi affedebilirim.ne zamandır tatlı yemiyordum zaten...ne demiştik? her şeyden az az yiyeceğiz...

bu arada eren doğum günün kutlu olsun canım.:1hug:

merhabalaaar
ben giremiyorum çok sık,malum okul ödevler falan derken bi bakmışım uykum gelmiş ama anlayışlı olduğunuzu bildiğim için rahatım çok şükür..
ben artık diyet psikolojisinde değilim ve çook süper hissediyorum. sadece acıktığımda yiyorum ve işe yarıo :) hafiflemiş hissediyorum ama tabi kilo verir miyim bilmiorum. gerçi ilk haftamda bu yöntemle 4 günde 2 kilo vermiştm ve hala aynı kilodaydım =) umarım bu şekilde gider. cumayı sabırsızlıkla bekliorum.. kilo vermiş olmak istiyorum..nyse şmdilik çkıorm canlarım.öpüyorum hepinizii mujjjkkkaaa :*

selam kızlar aynen devam daha azimli gibiyim :)

bugün:
sabah:
kalkar kalkmaz 60 mekik
bol su
lahana suyu

kahvaltı:
2 adet yağsız yumurta 1 kk peynir

öğle:
köri soslu tavuklu salata

akşam:
3 minik dolma(biber-kabak-domates)
bol salata

milkshakeehihoyyythihoyyyt

bugunkı lıstem :

sabah : bısey yemedım :) oglene kadar bol su ve yesıl cay ıctım şekersız
öğlen : 1 kase mantar çorbası
akşam : 1 kase düğün corbası,salata 1.5 dılım kepek ekmeği

Spor : lınktekını yaptım
How To Get Six Pack Abs In 6 Minutes On Your Couch. This Works! - Video

sonra call teyze sonrada 1 mill leslie ve 50 tane mekik yoğun sekılde spor yapıcam artık hadı ıyı zayıflamalar...

slm ben geldim cok yogunum bu aralar bende diyet psikoljisini attim aklimdan ama kilo vermem gerektiginide unutmadim o yuzden canimin cektiginden kucuk porsiyonlarda yiyorum bakalim bu hafta ne olacak
sastim artik nasil diyet yapacagimi 6aydir 10 kiloyu veremedim bayrama kadar hic degilse bes alti kilo versem

vermen gereken kılo azlaşınca o kadar zorlasıyor kılo vermekte oda cok kotu

kızlar herkese günaydın ama sankı bu aralar herkes aksatıyor gıbı hıh kımse yok halen
Sabah : 1 dilim kepek ekmeği üzerine cok az bal surdum bır bardak asıtını kacırdıgım fantayla yedım kahvaltım :)

günaydın arkadaşlar vallahı iki gündür kaçmak yaptım .

utancımdan yedıklerımı yazamıyorum.

amam söz daha dikaktlı olacağim

sılam hafta sonu nete giremedim ondan

ondan yazamadım .

umarım benı af etmişindir cnm

herkese bol kalorsız bir gün diliyorum.

Son düzenleme:
Günaydınnn şekerlerrr....opuyorumnanaktan opuyorumnanaktan
Sılacıkkk nerlerdesinnn ..??
Yaaa bende çok utanıyorummm. :kedi: Bu hafta ipin ucunu kaçırdım bendee ..Kesin kilo almışımdır.. Çok üzgünümmm.....:çok üzgünüm: :çok üzgünüm:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…