Ay canım ne biliyim herkesin yediklerini okuyunca...:kedi:
Yok ben becemiycem diyorummm senağlama
Tamam azar azar yiorum ama totalde bakınca sizinkilerin yanında bayağı oluyor sankii
Defterime yazıyorum içtiğim suya kadar herşeyii...
Bakalım hayırlısı kilo vermesemde kendimi daha iyi hissediyorum. :dance: . Hergün toplam 45 dk yada 1 saat yürüyüş ve spor yapıyorum.. :sm_cool:
Yakında işe başlıyacağım en azından 1 yıldır evde yayıp yatmanın verdiği tembellikten kurtulmuş olurumm mirmirmirmir
ah ahhhh erenim.kimileri var anacım 1ekmeği yiyor ve daha neler kilo almıyolar allahım onların canı canda bizimki ne anlamıyorum..
bence tatlım senin bu yediklerin fazla hiç değil azar azar yiyorsun doğru olanı yapıyorsun.herşeyden yşiyorsunki canını b,işey istetmiyorsun.
bak böyle yeme düzeninin üzerinede yürüyüş ve sporda yapıyorsun.inanki ilerleyen zamanlarda böyle devam ettiğin sürece mükafatını alacaksın.yetrki sabırlı olalım.relaks olmayı bırakmayalım..
hım işede başlıcakmışsın ozaman o tempoyla hiç kilonda kalmaz..
iş ortamına alışıncada ev ortamında kilo almak bunaltmış seni.bitanem.
sabır sabırrrrrrrr.
eferem yahu herkes çok iyi gidiyo kaydirigubbakcemile5
bende uyuşmuştum erken kalktımdı sora azcuk kestirdim kalkınca cnm elma istedi hayret ama bizim elma o kadar kocamandıki 1 elma 2 elma boyunda bende onu bi güzel yıkadım kabuklarıylan dilimledim kalın kalın 3 diliminide anama verdim yidim hep sabah aç karnına içtiğim kayfemi şimdik içiyom heyoooo bidaha saat 3 gibi kardeşlerim okuldan dönünce onlarla beraber oturup yerim çünküm sorasında kursum var nerden baksanız akşam 8-9 a kadar yemek yeme fırsatım olmıcak bidaha
yavruşum sende süper gidyon..ne kursu bu ..
ekmekle yemeyi bırak makarna pilavı bile kesiyorum yemiyorum artık bu gün 3 dilime düşürcem ekmeği
sabah ılık 10 damla limon sıktığım suyumu içtim 1 dilim ekmekle kahvaltı yaptım bu günlük 2 dilim ekmek hakkım var kendimi böle hazırlıyorum sence nasıl??
çok iyi ama bitanem herşeyi birden kesme.makarna ye 4kaşık pilav 2kaşık..yiyebilirsin. bana diyetisyen vermişti önceden böyle yapmıştım..
çünkü vucüdumuzun herşeye ihtiyacı var.birden kesersek,sonradan azar azar yedimizde hemen kilo yapmaya başlar.
az ye olsun yavş gitsin kilolar..