Senin böyle azmederek yazman çok hoşuma gittiHer şeyden önce sen sağlıklı beslenmeye karar vermişsin 90-60-90 olmaya değil. Yazdıklarını okurken ben de kendimi profösör gibi hissettim Bilgi edinmek hoşuna gidiyor insanın
Ben başarıcağına inanıyorum spor da yapabilirsen bu işin altından kesinlikle kalkabilirsin
Meyve sebze bol tabiAyrıca kızarmış ekmek (yağsız tavada tabiki ) normal ekmekten çok çok az daha kalorilidir. Sabah ve akşam 50şer mekik çekersek göbişimizi de eritmiş oluruz
Bir ayda 7 kilo vermiştim bi keresinde ve boy da atmıştımŞekersiz ama tatlandırıcılı çay içtim,tuz fazla kullanmadım.Pilav,makarna yedim ama az.Gördüm ki 1 ayın sonunda midem küçüldü ve fazla yiyemez oldum ama şimdi iyice saldım kendimi ve baya bi kilo aldım
1.68 boyunda ve 65 kiloyum. Fazla kilo verip manken gibi olmak değil sağlıklı beslenip göbeğimi ve basenlerimi eritmek istiyorumYaptık olacak
hayırlı olsun canım inşallah sağlıklı bi şekilde zayıflarsın.
kesinlikle ama kesinlikle bu kararlılığını bozma, sık sık tartıya çıkma ve göğsünü göbeğini ölçme
bunlar insanın motivesini kırıyor gerçekten
valla canım haklısın aslında kesinlikle hergün tartıya çıkmam. diyet gruplarındayım ben sadece cumaları tartılıyorum normalde ama 1 günde bu artışı görünce dayanamıyorum her sabah tartıya çıkasm geliyorvücut ölçülerimi dün ölçtüm birde 3 ay sonra ölçeceğim.
canım en fazla haftada bir tartıl ben en sonunda evdeki tartıyı yok ettim sabah akşam çıkıp bakıyordum kafayı yiyecektim neden zayıflayamıyorum diye
sabah 65 geliyorsam akşam 65.8 çıkıyordum nasıl oluyor olamaz kilo mu aldım diye kendimi yeyip bitiriyordum
Tatlım gel beraber verelim kiloları
olur hadi tut elimi gidiyoruz biz zayıflamaya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?