• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sa bi bakın hele

Arkadaş, milletin kocası anasını babasını görmesi için karısını memlekete yollamıyor, 10 aylık evlilikte tokadı basıyor. Sen diyorsun,

benim adam kin tutmuyor
küsmüyor
saman alevi gibi siniri
tartışmalarda kavgaya şiddete başvurmayıp susuyor
beni sevdiğini söylüyor

ama gaz çıkarıyor :KK43:((

Şaka mısınız :KK70:

Çocuk sahibi olunca göreceksiniz ki çocuğunuz sadece bezine değil sizin de kocanızın da tepesine kadar yapacak... O zaman mideniz bulanmaz herhalde böyle şeylerden. :)
Kızım var

O zaman eşinizin gaz çıkarmasından niye utanıyorsunuz? Zaten çocuğunuzdan alışkın olmalısınız.

Geçen BDV'de bi konu vardı. Kadıncağızın eşi gece altına kaçırıyormuş. Kadıncağız "ıyyyy iğreniyorum" demek yerine "üşür.. nasıl bir çare bulabilirim hasta olmasından korkuyorum." diyordu. Evlilik böyle bir şey...

O zaman eşinizin gaz çıkarmasından niye utanıyorsunuz? Zaten çocuğunuzdan alışkın olmalısınız.

Geçen BDV'de bi konu vardı. Kadıncağızın eşi gece altına kaçırıyormuş. Kadıncağız "ıyyyy iğreniyorum" demek yerine "üşür.. nasıl bir çare bulabilirim hasta olmasından korkuyorum." diyordu. Evlilik böyle bir şey...
Koca adam o kızım bebek daha

Koca adam o kızım bebek daha
O koca adam geceleri isteksizce altına kaçırabilirdi de. Hastalıktan bayılırken üstünüze kusabilirdi de. Bir şeyden dolayı içip içip sarhoş olup eve geldiğinde kapının önünde donu yere düşmüş bulabilirdiniz de. Sadece insanın doğasında olan şeyi yapıyor. Ve bu ayıp bir şey değil. Siz sanırım gazları ter yoluyla atıyorsunuz :)

Tekrar ediyorum, evlisiniz. İyisiyle kötüsüyle, güzelliğiyle iğrençliğiyle bir bütün olmalısınız.

Bahsettiğinize göre kocanız alttan alan, nazik bir insan. Bırakın bu kadar kusuru da olsun. Bu kadar kusur kadı kızında da olur. Biz kadınlar da pembe dışkılamıyoruz mesela.

O koca adam geceleri isteksizce altına kaçırabilirdi de. Hastalıktan bayılırken üstünüze kusabilirdi de. Bir şeyden dolayı içip içip sarhoş olup eve geldiğinde kapının önünde donu yere düşmüş bulabilirdiniz de. Sadece insanın doğasında olan şeyi yapıyor. Ve bu ayıp bir şey değil. Siz sanırım gazları ter yoluyla atıyorsunuz :)

Tekrar ediyorum, evlisiniz. İyisiyle kötüsüyle, güzelliğiyle iğrençliğiyle bir bütün olmalısınız.
Çoğu kişi bana hak verdi ama burda

Çoğu kişi bana hak verdi ama burda
Ben sosyoloji okuyorum size şu kadarını söyleyeyim toplum! Toplumsal ahlakta iğrenç kabul edilen çok şey var bu ülkede. Sesli burun sümkürmek de bunlardan biri, gaz çıkarmak da bunlardan biri. Almanya'da mesela hiçbiri ayıp değil çünkü insanın doğasında olan şeyi adamlar ayıplamıyor. Ayıplanan tek şey yemeklerden sonra geğirmek o da yemeğe hakaret olarak algılandığından. İnsanız biz. Ağaç, çiçek değiliz.

Burada almanlarda gaz cikarmak normal,gegirmek ayip.simdi benim esim baslarda yapmazdi .simdi saliyor.Yas ilerleyince ,evlilik eskiyince oralar buralar tutmuyor galiba.Ben kizinca kaale almiyor almiyor ama ben istemeden gegirsem hemen kiziyor. (Cok ender)
Neymis ben kadinmisim.cifte standart.

Burada almanlarda gaz cikarmak normal,gegirmek ayip.simdi benim esim baslarda yapmazdi .simdi saliyor.Yas ilerleyince ,evlilik eskiyince oralar buralar tutmuyor galiba.Ben kizinca kaale almiyor almiyor ama ben istemeden gegirsem hemen kiziyor. (Cok ender)
Neymis ben kadinmisim.cifte standart.
Ben cıkartırsam bısey demez ben kızıyorum sevmıyorum ama zaten nadir cıkartıtgım

Ama bu çooook başka bişey
Adam kalkıp gazını tuvalette çıkarabilir, hasta değil. aralarında sorunlar yoksa kimse kocasına kıyamaz hastayken, kimse tiksinmez.
Ama sağlık sorunu olmayan bir Adamın kalkıp iki adım yürüyüp tuvalete gitmesini istemek o kadar büyük bir beklenti olmasa gerek.
Örneğiniz ile konu sahibinin derdi arasında çok fark var.
Ayrıca benim de bebeğim var, günde 3-4 kere kakasını yapar zerre tiksinmem ay demem. Ama o Bebek. Kazık kadar adamla Bebek bir olur mu hiç. Hem de bebeğin durumu düzeltme imkanı da yok

Ama bu çooook başka bişey
Adam kalkıp gazını tuvalette çıkarabilir, hasta değil. aralarında sorunlar yoksa kimse kocasına kıyamaz hastayken, kimse tiksinmez.
Ama sağlık sorunu olmayan bir Adamın kalkıp iki adım yürüyüp tuvalete gitmesini istemek o kadar büyük bir beklenti olmasa gerek.
Örneğiniz ile konu sahibinin derdi arasında çok fark var.
Ayrıca benim de bebeğim var, günde 3-4 kere kakasını yapar zerre tiksinmem ay demem. Ama o Bebek. Kazık kadar adamla Bebek bir olur mu hiç. Hem de bebeğin durumu düzeltme imkanı da yok
Ben işte bunu anlamıyorum. Gazı "ayıp" yapan şey nedir? Özellikle eşler arasında.

İlkokuldayken yurtdışından bi çocuk gelmişti hiç unutmuyorum ve öğretmen benim yanıma oturtmuştu, sınıfta aniden yanımda gaz çıkarıyordu valla sıra titriyordu ürküyordum, çocuk aklı işte çok ağlamıştım gaz çıkarıyor diye :KK70:

Eşimin yanımda gaz çıkarmasını ben de istemem doğrusu itici bulurum. Karşılıklı dert etmiyorsa çiftler sorun yok ama biri rahatsız oluyorsa diğeri özen göstermeli bence. Hastalık vs olmadıkça yanımda yapılmasın gerçekten ya yine ağlarım valla:mad:

Ben biri yanımda bilerek yapınca saygısızlık olarak algılıyorum.
Haklısınız bence

Ohoooooooo biz zart zurt gark gurk yaptıktan sonra dalgaya alıyoruz bi de :KK70: Bazen hatta kendim yaparım sonra döner derim "Aaa ne ayıp! Üç mahalle duydu." :halay:

Siz bir ilişki içindesiniz. Bırak gazı vs. biriniz tuvalette işini görürken diğeriniz dişlerini fırçalayabilmeli. :işsiz: Aşk budur :KK70:
Yok artık

Ben işte bunu anlamıyorum. Gazı "ayıp" yapan şey nedir? Özellikle eşler arasında.
Ayıp değil pis bişey.Kokar eder.Ben bazen uyuturken bir saat Bebek emziririm o yüzden mecburen bırakırım o kadar hayati bişey değil illa olacak vs
Ama elde imkan varsa neden tuvalete gidilmesin ben de onu anlamıyorum açıkçası

Gaz çıkarmak zaten doğal ihtiyac. Benim esimde benim yanimda yaptigi oluyor. Benim yanımda kendini niye kassinki diye dusunuyorum. Sonucta yaninda en rahat edecek insan ben olmaliyim.

Biz bide otturuk yarıştırıp 1den 10 a puanlıyoruz :halay:.Çiftlerin hassasiyetine bağlı, rahatsız olunuyosa yapılmamalı.

Back
X