Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canim hosgeldin
Ve o guzel duan a amin:)

Günaydın , bende yedim dün kızlar
Ama bitti yeme işi bugün uç günlük diyetine başladım yumurta ve peynir yiyerek birde tavuk aldordim eşime onu yiycem başlayıp suyuyla birlikte çok hastayım zaten iyide gelir bogazima

Günaydın herkese dün yazamadım.
Kendime dün izin verdim :))
İftarda hamsi yedim
Sonrasında lahmacun falan yedîm okadar şey vardı ama yemedim insan rahatsız oluyor böyle alıştıktan sonra

Herkesin yeni yılı hayırlı olsun inşallah

merhaba kızlar ,

lapa lapa karrrrr yağıyorrrrr ama ben güneşi seviyoruuummmm ((( neyse berekettir deyip susuyorummmmmmm

eşler evde olunca diyette yalan oluyor ... ayyyy hiç ağzı boş durmuyor hep bişeyler yiyor ister istemez bende kaçırıyorum... tartıdan umutlu değilim bakalım hayırlısı...

Canım gel avustralyalara sıcakdan yanıyoruz kızlar çok kaçırdım ben 3 gündür tartılmaya korkuyorum masum bende yapmak istiyorum saf protein ama çok başım ağrıyor ve kusuyorum yalnız harika zayıflatıyor inceltiyor daha önce kısa sürede dukanla 13 kilo verdim ah dayanabilsem yarın bi deneyim bakim

Ahhhh keske gelebilsem sevmiyorum kisi kizim kucuk hasta olmadin diye evden cikmiyoruz iyice bunalima giriyorum..bari gunes olunca kizimida cikariyorum iyi geliyor insana...

bu dukani bende yapmak istiyorum ama kepek nerden buluyorsunuz ??? Marketlerde var mi

Merhaba arkadaslar yeni yiliniz hayirli olsun oncelikle .
Bende araniza katiliyorum ben gecen temmuz ayinda kilo vermeye baslamistim ve 1.5 ay icinde tam 11 kilo verdim ..
Ama turkiyeye tatile gittim o kilolari verdikten sonra sonuc 5 kilo alarak geldim eve.. simdi 69.5 kiloyum . 57 flan olmak istiyorum insallah sizinle beraber..
Yediklerime dikkat ederek ve spor ile destekleyerek..
Insallah 1.5 ay gibi bi surede ideal kiloma ulasmak istiyorum sizinle birlikte..
Iyi kilo vermeler hepimize insallah.

Yeni yılınız kutlu olsun bu arada kızlar , herkese musmutlu yıllar

Saf pro yapmak tek sansimdi , çünkü bende baya bir atidayim çok fazla çıktım bugun, ada dukan çok zayıflatılır ama zor bir diyet
Senin spor fazla menüler az geliyor bana

Çok hastayım kızlar basım agriyor , ama çocuklara söz verdim AVM Ye goturcem sinema ya onlar sinema dayken bende dolaşırım biraz

Tavukta hasliyorum suyuna baharat limon atıp yiycem öyle gitcem

Gecmis olsun masum allah sifa versin...valla dukan , karatay diyet iyice bi bakayim biseyleryapmak istiyorum artik..

Kimsecikler ugramamis buraya (
Iftara güzel bi kahvalti yaptim
Cenet hurmasi yedim
Bir cikolata yedim

Basim agriyor erkenden uyumaya ben :) hayırlı geceler herkese

Bende bu hafta doğru düzgün hiç diyet yapamadım ve sonuç: 63 kg.
Geçen haftaya göre 200 gram almışım. Ama olsun veririm inşaAllah bu hafta. Pes etmek yok:) şimdi bile giyiyorum hamilelik öncesi kıyafetlerimi. Bu noktadayken durmak olmaz :)

Kimsecikler ugramamis buraya (
Iftara güzel bi kahvalti yaptim
Cenet hurmasi yedim
Bir cikolata yedim

Basim agriyor erkenden uyumaya ben :) hayırlı geceler herkese
Herkese gunaydinnnn
Allah kabul etsin arkadasim.
Ben de balik, salata ve 1 dilim ekmek yedim.
Bu sabah sahuta zor yetistim. Yumurta ve kucuk 2 dilim ekmek yedim.

Bu hafta sabitlemekti hedefim. Mudem catlayana kadar yedim. Iftara yakin tartilcm.Artik yeniden kilo vermeye hazirimm ins.

Günaydın ses iyice gitti benim p.tepsiye kadar gelir inşallah

Kilo; 72.3. Bu kadar rekor bir biçimde nasıl artıyor anlamadım
Yok artik yaa.
Bu nasil is. Ne yedin ne ictin istesen alamazsin bu kadar kilo. Odem mi acaba?

Bilmiyorum ki sinifci reglime 2-3 gün var .
WC yede cikamadim 3 gundur

Valla bende anlamıyorum biktim artık

Sinifci sonra sim komple gitti
Öğretmen hastalığı deniyor buna ne yapmak lazım acaba açmak için ptesiye gelmezse ne yapcam yaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…