- 7 Temmuz 2014
- 292
- 304
- 103
Canim hosgeldinKızlar herkese mutlu seneler ve günaydın
Bende aranıza katılmak istiyorum, 4-5 gündür bu yöntemi uyguluyordum fakat dün çok fazla kaçırdım.
İnşallah yeni yılda hep birlikte fazlalıklarımızdan kurtuluruz
Canım gel avustralyalara sıcakdan yanıyoruzmerhaba kızlar ,
lapa lapa karrrrr yağıyorrrrr ama ben güneşi seviyoruuummmm((( neyse berekettir deyip susuyorummmmmmm
eşler evde olunca diyette yalan oluyor ... ayyyy hiç ağzı boş durmuyor hep bişeyler yiyor ister istemez bende kaçırıyorum... tartıdan umutlu değilim bakalım hayırlısı...
Ahhhh keske gelebilsem sevmiyorum kisi kizim kucuk hasta olmadin diye evden cikmiyoruz iyice bunalima giriyorum..bari gunes olunca kizimida cikariyorum iyi geliyor insana...Canım gel avustralyalara sıcakdan yanıyoruzkızlar çok kaçırdım ben 3 gündür tartılmaya korkuyorum masum bende yapmak istiyorum saf protein ama çok başım ağrıyor ve kusuyorum yalnız harika zayıflatıyor inceltiyor daha önce kısa sürede dukanla 13 kilo verdim ah dayanabilsem yarın bi deneyim bakim
Gecmis olsun masum allah sifa versin...valla dukan , karatay diyet iyice bi bakayim biseyleryapmak istiyorum artik..Yeni yılınız kutlu olsun bu arada kızlar , herkese musmutlu yıllar
Saf pro yapmak tek sansimdi , çünkü bende baya bir atidayim çok fazla çıktım bugun, ada dukan çok zayıflatılır ama zor bir diyet
Senin spor fazla menüler az geliyor bana
Çok hastayım kızlar basım agriyor , ama çocuklara söz verdim AVM Ye goturcem sinema ya onlar sinema dayken bende dolaşırım biraz
Tavukta hasliyorum suyuna baharat limon atıp yiycem öyle gitcem
Herkese gunaydinnnnKimsecikler ugramamis buraya(
Iftara güzel bi kahvalti yaptim
Cenet hurmasi yedim
Bir cikolata yedim
Basim agriyor erkenden uyumaya ben :) hayırlı geceler herkese
Yok artik yaa.Günaydın ses iyice gitti benim p.tepsiye kadar gelir inşallah
Kilo; 72.3. Bu kadar rekor bir biçimde nasıl artıyor anlamadım
Bitki çayı falan iç canım geçmiş olsunSinifci sonra sim komple gitti
Öğretmen hastalığı deniyor buna ne yapmak lazım acaba açmak için ptesiye gelmezse ne yapcam yaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?