- 3 Kasım 2014
- 1.078
- 775
- 73
- 42
Faranjit evet.Sinifci sonra sim komple gitti
Öğretmen hastalığı deniyor buna ne yapmak lazım acaba açmak için ptesiye gelmezse ne yapcam yaa
Canm cok gecmis olsun benim de oldu gecenlerde larenjit misSinifci sonra sim komple gitti
Öğretmen hastalığı deniyor buna ne yapmak lazım acaba açmak için ptesiye gelmezse ne yapcam yaa
Faranjit evet.
Gun icinde surekli ilik bi seyler iceceksin. (Sicak olmamali kesinlikle.)
Pastil kullanabilirsin.
Balli papatya cayi ve kusburnu favorim.(gercegi olacak, sallama cay degil.)
Gecmis olsun
Bence odem sendeki. Hem regli hem kabizlik.
Ben alsamlari kayisilu form cayi ictim bi de hurma cok sukur kalmadi sorunum.
Canm cok gecmis olsun benim de oldu gecenlerde larenjit mis
Ilik zeytin yagi icince iyi gelmisti ama tadini tahmin edersin
Ben zorla icmistm ama midem de bulandi acikcasi :/Ay icememm kii
Ben zorla icmistm ama midem de bulandi acikcasi :/
Ama sesin tamamen gittiyse dr a gitmeden cok zorlanirsin cnm gitmeni oneririm antibiyotik vercektir
Papatyayi kaynar suya at 5 dk. Demlensin Ic.Çok sınır bozucu ya
Tamda regli olcam ilaç icsem kesicek
Evet zorlar insani ama en kisa yol dr a gitmek. Gidince soylersin ozel gun yakin oldgunu ona gore ilac verir sanirsamÇok sınır bozucu ya
Tamda regli olcam ilaç icsem kesicek
Masallah.Evvvveet kızlar saat 17 den sonra yemedim içmedim zumba ve diyet ilee 4 kg verdimmmmm
Ada noldu ki boyleKilomu ne siz sorun nede ben yazayım....(((((
75.600 sasilacak gibi böyle olmuyor ya ciddi dukan yada karatay yapacam....
Seni sonsuzz tebrik ediyorumm.Selam..
Bende 2011de 2.doğumumu yaptıktan 4ay sonra kk ya katılmıştım ve 80 kilodan 56ya kadar grup arkadaşlarım sayesinde inmiştim.yıllardır 2 aşağı 1yukarı aynı kilolarda kaldım almamıştım.hatta geçen yıl 53ü bile görmüştüm okadar iyi hissediyodumki kendimi anlatamam.
Boyum 168 ve ideal kilom 61 olarak görünüyo.ama ben 61lerde mutlu değildim hep aşağılarda kalmayı tercih ettim.2hafta önce kafaya taktım tekrar 53 olmalıydım ve 56.7 le 19 aralıkta başladım bugün tam 2hafta dolmuş.
Dün tartıldım ve 54.0 çıktım 2haftada 2.700 gitmiş oldu bugün tartılamadım..hedefim 53ü görmek.benimde yöntemim oldum olası akşamları erken yemek.ne zaman kilo aldığımı farketsem bu yönteme sarılıyorum çok faydalı.
Bu arada 2haftadır aksatmadan narçiçeği çayı içiyorum çok büyük faydası oldu benim için hiç iştahım kalmadı.kilo vermeyede çok yardımcı oyüzden kullanmaya başladım.
Başlangıç 56.7 (19.12.2015)cumartesi
Geçen hafta 55.1 (26.12.2015)cumartesi
Bu hafta 54.0 (01.01.2016)cuma
Toplam giden:2.700
Sagolasin cnm.Sinifci tebrik ederim maşallah supersinnnn
Ay ne güzel ya 5 lere az kaldı vallahi tebrikler cnm ..
Yeni gelen ark hoşgeldiniz
Kilo veren ark tebrik ederim
Ada sen ve tirumuzun son ornegiyiz
İmkânın varsa tam kurallarıyla karatay yap dukana gore daha iyi cnm
Ben dun tartilmistim 69 du kilom haftaya cumartesi gunu tartilirim insallahjtaime020626 hoşgeldin :) bugün tartı günüydü sanırım ben üzülerekte olsa yazıyım 59.1. Dün misafir vardı tabi bende ister istemez yedim sabah 300 gr fazla uyandım. Neyse iki gün çok hafif besleniyim dengeliyim
baslanguc kilonuz nedir ?jtaime020626 hoşgeldin :) bugün tartı günüydü sanırım ben üzülerekte olsa yazıyım 59.1. Dün misafir vardı tabi bende ister istemez yedim sabah 300 gr fazla uyandım. Neyse iki gün çok hafif besleniyim dengeliyim
Masumm……….(73.00)-(toplam +200)………..70.4-70.3(-100gram) gecen haftaki kilon bumuydu??Günaydın ses iyice gitti benim p.tepsiye kadar gelir inşallah
Kilo; 72.3. Bu kadar rekor bir biçimde nasıl artıyor anlamadım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?