Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Kızlar son 4 gündür bende diyetimi düzgün yapamıyorum içime dert oldu iyice. Sütüm azaldı bu ara bende biraz yiyeyim deyince ayarı bozdum inşaAllah yarın eski düzen. Bu hafta vermeyi geçtim almasam bari.

Kızlar son 4 gündür bende diyetimi düzgün yapamıyorum içime dert oldu iyice. Sütüm azaldı bu ara bende biraz yiyeyim deyince ayarı bozdum inşaAllah yarın eski düzen. Bu hafta vermeyi geçtim almasam bari.
Canim sutun cogalmasi icin bool bol yesillik yemeni tavsiye ederim hem faydali hem kalorisiz:)bi de yine bol su icmek de cok artiriyo sütü. Yani bende oyle olmustu.
Bugunlerde hep bi saldik gibi ama toparlariz dert etme cnm

Canim sutun cogalmasi icin bool bol yesillik yemeni tavsiye ederim hem faydali hem kalorisiz:)bi de yine bol su icmek de cok artiriyo sütü. Yani bende oyle olmustu.
Bugunlerde hep bi saldik gibi ama toparlariz dert etme cnm
Canım bende yeşillik falan yiyorum ama canım çooookkk tatlı çekiyor sırf tatlı yüzünden korkuyorum zaten yoksa ekmek hamur işi falan değil

Canım bende yeşillik falan yiyorum ama canım çooookkk tatlı çekiyor sırf tatlı yüzünden korkuyorum zaten yoksa ekmek hamur işi falan değil
canım o zaman hazır tatlı veya şerbetli tatlı yerine sütlü tatlı yiyebilirsin emziriyorsun ya kilo vermen çok zor olmaz

günaydın kızlar
kahvaltım ;
2 kibrit kutusu kadar peynir
1 bardak süt
herkese afiyet olsun

Nare83 bu protein diyeti dediğin nedir acaba merak ettim isveç diyeti gibimi?

yok cnm isveç diyetid egilde hep proteinili besinler yiyorsun kh , meyve , yok az yg içeriyor
tavuk,peynir,süt yumurt a yogurt yani bolprolu besinler tüketiyorsun bünyemin 3 günlük bi r şoklanmaya ihtiyacı var
sonzamanlarda yo-yo diyeti yaptım ben

Gunaydinn kizlarr
Sahura kalktim uyumadim tekrar.
Kepek ekmekli yagsiz tost, iki parca tavuk ve portakal yedim.
Yeni gune bismillah...
Bakalim yilin son gununu ins hayir ve guzelliklerle kapatalim ins...

afiyet olsun allah kabuletsin cnm,
aminn güzel bri yll bizi bekler inşş

artık bugün dönem noktası olsun
bak ocak, şubat bir baktımışız mart nisan yaz gelmiş

cnm bende emzirirken diyet yapmıştım
incri uyutması diye bir tatlı yap onu ye tatlıkrizlerinde süt ve incirden yapılıyor meyve ve süt hakkı yerine yersin

Kizlar kilo bildirimini ne zaman yapiyorduk ?
cumartesi sabah

Anladim ben genelde protein ağirlikli besleniyorum yeşillik yiyemiyorum bakalim daha tartilmadim ctesi ne verdiğim belli olucak hayirlisi inşaallah cevabin için teşekkürler Nare83

merhaba kızlar ,

mutlu bir yıl diliyorum herkese...

sabah
2 yk peynir
haslanmış yumurtanın beyazı
kırmızı biber
maydanoz

öğle
haşlanmış mercimek 4 kaşık..

akşam
???

bol suuu spor yapacam 1 saat....

Sabah kahvaltiya kadar
1 cennet meyvesi
1 tane ceviz
1 nescafe süt tozlu şekersiz

,öğlen kahvaltım
1.5 patates haşlamasıyla salçalı soğanlı kavurma
1 dilim ekmek
Yarım tatlı kaşığından fazla bal
Yarım tatlı kaş tereyağ
4-5 zeytin
1 kibrit kutusu peynir
Şekersiz çay

Arada
1 meyve yerim belki ve
bitki çayı

Akşam büyük ihtimalle
Karnıbahar haşlayıp sarımsaklı yoğurtla salça sosu döküp yiycem.
Değişiklik olursa yazarım :)

Kızlar diget grupla paylaştım sizese yaxıyım işinize yarar belki. diyetlik bi tarif buldum çeşit olarak yapılabilir. Tadı nasıl olur bilmem ama güzel görünüyor.

Malzemeler :

• tavuk budu
  • yağsız yoğurt
  • sarımsak
  • istenilen baharat
Tavuk budlarını haşlayıp parçacıklara bölelim.sonra bu tavuk parçalarını tavada iki kaşık tavuk suyu katip kavuralım.içine kara biber kırmızı toz biber kattın tad versin diye.sonra yoğurdumuza sarımsak doğraylaim.kavurduğumuz tavuklarımızı servis tabağımıza laip üzerine sarımsaklı yoğurdumuzu döküp servis yapalım

Kizlar yarin tarti gununu ertelesek miiii yahuuuu ben bugun cook sey yedim.....hani yeni yil pastalar cerezler yenildiiiii offff yane

Kizlar yarin tarti gununu ertelesek miiii yahuuuu ben bugun cook sey yedim.....hani yeni yil pastalar cerezler yenildiiiii offff yane
Yarin degil tarti sekerim
Cumartesi ya.
Bugun burasi sessiz cogumuz cozuttuk sanirim.
Olsun daha kolay kilo veririz ins.
Ne diyim son msjlar umut dolu olsun:)

Valla diğer gurup tartıyı erkene alıp bugün yaptı 58.700 çıkmıştım ne güzel. Bugün tatlı ve mısır kaçırdım yarın + çıkarım kesin ertelerseniz işime gelir ne yalan söyleyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…