Faranjitle başım belada yıllardır bıkdım usandım bir hafta iyiysem ikinci hafta zor yutkunma ses kısıklığı boyun kemiklerim ağrır omuzlarımda ağrı 2 gündür bendede var çörekotu yağı içiyorum anında etki ediyor penisilin olmadan atlatamayan ben çörek otu yağıyla şifa buldumFaranjit evet.
Gun icinde surekli ilik bi seyler iceceksin. (Sicak olmamali kesinlikle.)
Pastil kullanabilirsin.
Balli papatya cayi ve kusburnu favorim.(gercegi olacak, sallama cay degil.)
Gecmis olsun
Bence odem sendeki. Hem regli hem kabizlik.
Ben alsamlari kayisilu form cayi ictim bi de hurma cok sukur kalmadi sorunum.
Bide ben varım o türden 2 ver allardanSinifci tebrik ederim maşallah supersinnnn
Ay ne güzel ya 5 lere az kaldı vallahi tebrikler cnm ..
Yeni gelen ark hoşgeldiniz
Kilo veren ark tebrik ederim
Ada sen ve tirumuzun son ornegiyiz
İmkânın varsa tam kurallarıyla karatay yap dukana gore daha iyi cnm
ilk diyete başlarken 62.800 falandım. Buraya katılırken sanırım 59.5 olmam lazım canımbaslanguc kilonuz nedir ?
hayırlı akşamlar arkadaşlar
bnde aranıza katılmak istyorum kilo vermeyi çok istiyorum nolur banada yardımcı olun..
bn 10 gündür falan kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum..
her yemekten önce bir bardak sıcak su içiyorum
ekmeği kestim
şekeri azalttım
spor derkende evde ip atlıyorum mekik çekiyorum
yürüyüş derken kursa gidip geliyorum..akşamları az yemeye çalışıyorum ..
bana önerebileceğiniz şeyler varsa sevinirim..konu saibi gibi bnde karar verdim bu günden itibaren akşamları hiç bir şey yemeyeceğim inş banada destek olursanız sevinirim ..şimdiden teşekkürler.
69 canim dun tartildim ve buraya katildimbaslanguc kilonuz nedir ?
Insallah hep beraber veririz canim kilolarimizi .. bende 69 kiloyum 57 58 olsam bana yeter insallah ..hayırlı akşamlar arkadaşlar
bnde aranıza katılmak istyorum kilo vermeyi çok istiyorum nolur banada yardımcı olun..
bn 10 gündür falan kendi çapımda bişeyler yapmaya çalışıyorum..
her yemekten önce bir bardak sıcak su içiyorum
ekmeği kestim
şekeri azalttım
spor derkende evde ip atlıyorum mekik çekiyorum
yürüyüş derken kursa gidip geliyorum..akşamları az yemeye çalışıyorum ..
bana önerebileceğiniz şeyler varsa sevinirim..konu saibi gibi bnde karar verdim bu günden itibaren akşamları hiç bir şey yemeyeceğim inş banada destek olursanız sevinirim ..şimdiden teşekkürler.
tmm canim 62.8 baslangic yaptim 59.5 gecen haftadan olsun bu hafta 59.10 okeymidir ??ilk diyete başlarken 62.800 falandım. Buraya katılırken sanırım 59.5 olmam lazım canım
evet canim her cumartesi ozaman seni 69 la yaziyim haftaya kilo bildiriminde baslarsin69 canim dun tartildim ve buraya katildim
her cumartesi gunumu tartilacagiz
Tmm canim oyle yap haftaya bikdirecem insallah.. bu arada siz ne spor yapiyosunuz kizlar ?evet canim her cumartesi ozaman seni 69 la yaziyim haftaya kilo bildiriminde baslarsin
çok istiyorum gerçekten vermeyi ..çünki artık merdivenleri bile inip çıktığımda nefes nefese kalıyorum..göbek bölgem katlanmaya başladı çok rahatsız oluyorum elbiseler okonuya hiç girmeyeyim 46 beden oldum rüyamda görsem inanmazdım..Insallah hep beraber veririz canim kilolarimizi .. bende 69 kiloyum 57 58 olsam bana yeter insallah ..
ekledim haftaya kilo bildirimi yaparsin :) insallah hep beraber istedigimiz hedeflere ulasacagiz.. bende senin gibi ip atlayarak basladim arada bir yine atlyiorum ama diz ve ayaklarim agriyor hergün yapinca :)pardon başlangıç kilomu yazmayı onuttum..kilom 70.. hedef 55 inş
tamm canım hergün yazarım inş..ekledim haftaya kilo bildirimi yaparsin :) insallah hep beraber istedigimiz hedeflere ulasacagiz.. bende senin gibi ip atlayarak basladim arada bir yine atlyiorum ama diz ve ayaklarim agriyor hergün yapinca :)
Bende 44 beden giyiyorum 1 dogum yaptim ve gobegim var benimde gobegim katlaniyorum ve moralimi cok bozuyor.. o yuzden bir an once 10 kilo vermek istiyorum...çok istiyorum gerçekten vermeyi ..çünki artık merdivenleri bile inip çıktığımda nefes nefese kalıyorum..göbek bölgem katlanmaya başladı çok rahatsız oluyorum elbiseler okonuya hiç girmeyeyim 46 beden oldum rüyamda görsem inanmazdım..
kahvaltini abartmadan doyacak sekilde yapmani tavsiye ederim.. gerisinide abartmadan yiyebilirsin.. tabi makarna hamur isi tatli türü abur cubur bunlari yemesen daha iyi ekmegide aksam yememek lazim bol su yesil cay sporda eklendimi özellikle ip atlamak cok ise yariyor dayanabilene.. aklima simdilik bunlar geldi.. bayadir yaptigim icin daha kafam almiyor :))tamm canım hergün yazarım inş..
bnde çok atlarsam ağrılarım oluyo .
peki gündüz neler yenecek tatlı , amur işi pilavlar serbest mi yenmeyecekleri yazarsan sevinirim canım çok işime yarayacak.
anliyorum seni bende baslarda cok mücadele verdim esimle :)) bogazina duskundur baya.. dikkat ettigimi bildigi halde gel ye gel ye sinir olurdum.. simdide öyle ama azaldi gel ye demesiEsim evde olunca kurrallara uymak zor oluyor heleki o evdeyken spor yapamiyorumama yediklerime dikkat ediyorum ..
Benim esimde bogazina duskun gobegi cikmis diyor bende rejime girecem sabah kahvaltida bi yarim ekmek yiyor masallahanliyorum seni bende baslarda cok mücadele verdim esimle :)) bogazina duskundur baya.. dikkat ettigimi bildigi halde gel ye gel ye sinir olurdum.. simdide öyle ama azaldi gel ye demesi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?