Azcik dinleneyim dedim.
Telefon zir zir. Cocuguma biri vurdu da benimki de vurur da bilmem ne.
Bunaldim ya. Derste dort dortluk oturuyolar. 5dk. Teneffuste olan oluyo. Ana sinifi gibi bekleyim mi her dk. Baslarinda.
Bi de anneler birbiriyle tartismaya giriyor. Herkes cocugunu tutuyor ilgi yok ailede egitim yok ee
Ayy ezan da yakin. Rabbim sabir kolaylik...
Ben yaptim sen yapmavalla benimde vnm büskevit istediii
Isin gercekten sabir istiyor Allah kolaylik versin canmAzcik dinleneyim dedim.
Bunaldim ya. Derste dort dortluk oturuyolar. 5dk. Teneffuste olan oluyo. Ana sinifi gibi bekleyim mi her dk. Baslarinda.
Bi de anneler birbiriyle tartismaya giriyor. Herkes cocugunu tutuyor ilgi yok ailede egitim yok ee
Ben yaptim sen yapma
Hah buna benzee o kadar cok sey yasiyorum ve o kadar ozen gosteriyorum ki ters tepiyor.bizimde sınıfta belalı bir çocuk var hepkızlara sataşıyor, korkutuyormuşkızları
geçende watsp grubunda bunun mevzusu geçtii kadın gitmiş ögretmene watsapta dedikodu yapılıyor demiş ,
birbirini tanımayan insalar nasıl dedikodu yapcaksa
birde ne ayıp ya seni evden rahatsız etmekkk, kendileri 2 çocukla baş edemez snein hepsine hakim olmanı beklerler
Sagolasin.Isin gercekten sabir istiyor Allah kolaylik versin canm
Yap canim destekliyorum diyetini:)valla bende bir lokma cezerye yeidm ama son yemelerim kesinlikle 3 günlük protein diyetini yapacagım
Afiyet olsun cnm.Kizlar aksam yemegim
1 kase yogurt
1 porsiyon mantar sote sebzeli
Herkese afiyet olsun
Oruc tutanlarin orucu kabul olsun
Geçmiş olsun her dr anlamıyor işteteşekkürler masumcum , halim gülünecek gibi dr içine atma stres yapma diyince eşim başladı gülmeye sen miiii içine atıyorsun acaba bana mı dedi acaba karıştırdı ikimizi diyor))) zaten o an bi halt bilmediği ortaya çıktı çünkü içimde hiç bişey tutamam çatır çatırrrr konuşurum )))
doğuda olunca bir ilde bir tane özel hastane bir tanede devlet hastanesi olunca durum buuu... devlet mr için 2 ay sonraya randevu veriyor diye özele gidelim dedik sonuç kuduz gibi kaşınmaya başlayan bir kol tövbe tövbeeee))
Aileler çoçuklardan beter zaten. Çoçuk işine karışılmaz bugun kavga yarın dost olurlar aileler tartıştıklarıyla kalır :))Azcik dinleneyim dedim.
Afiyet olsun cnm:)Annemde actim orucumu :))
Mercimek corbasi
Firinda tavuk yanina az pilav
Bi kac kasik salata
Olan bana oluyo:/(Aileler çoçuklardan beter zaten. Çoçuk işine karışılmaz bugun kavga yarın dost olurlar aileler tartıştıklarıyla kalır :))
amin inş. Allahım sabırlar versin sana. Okul dışında görüşmeyin okul saatlerinde zoru olan bi zahmet gelsin :/Olan bana oluyo:/(
Bu saat oldu gorsmler anca bitti. Sabahin 5inden beri ayaktayim.
Bi bulasigi topladim.
Oglumla iki laf edemedim.
Diyet miyet hak getire.
Allah'im guc versin.
Allah'im oruclarimizi kabul etsin ins cnm...
Tşkler canım :)Afiyet olsun cnm:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?