Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Azcik dinleneyim dedim.
Telefon zir zir. Cocuguma biri vurdu da benimki de vurur da bilmem ne.
Bunaldim ya. Derste dort dortluk oturuyolar. 5dk. Teneffuste olan oluyo. Ana sinifi gibi bekleyim mi her dk. Baslarinda.
Bi de anneler birbiriyle tartismaya giriyor. Herkes cocugunu tutuyor ilgi yok ailede egitim yok ee
Ayy ezan da yakin. Rabbim sabir kolaylik...

bizimde sınıfta belalı bir çocuk var hepkızlara sataşıyor, korkutuyormuşkızları
geçende watsp grubunda bunun mevzusu geçtii kadın gitmiş ögretmene watsapta dedikodu yapılıyor demiş ,
birbirini tanımayan insalar nasıl dedikodu yapcaksa

birde ne ayıp ya seni evden rahatsız etmekkk, kendileri 2 çocukla baş edemez snein hepsine hakim olmanı beklerler

Isin gercekten sabir istiyor Allah kolaylik versin canm

Hah buna benzee o kadar cok sey yasiyorum ve o kadar ozen gosteriyorum ki ters tepiyor.
Simdi ben npym.
Sanki ben keyifte miydim cocuk bunu yaparken. Ee gozunun ustunde kasin var denmiyor kimsenin cocuguna.
Simdi ara konus bi saat.
Inanin derste ya da egitimde yorulmuyorum. Bu velilerle ugrasmaktan yoruldugum kadar.
Amannnn desem hic basim agrimaz. Ben diyemiyorum

Geçmiş olsun her dr anlamıyor işte

Aileler çoçuklardan beter zaten. Çoçuk işine karışılmaz bugun kavga yarın dost olurlar aileler tartıştıklarıyla kalır :))

Aileler çoçuklardan beter zaten. Çoçuk işine karışılmaz bugun kavga yarın dost olurlar aileler tartıştıklarıyla kalır :))
Olan bana oluyo:/(
Bu saat oldu gorsmler anca bitti. Sabahin 5inden beri ayaktayim.
Bi bulasigi topladim.
Oglumla iki laf edemedim.
Diyet miyet hak getire.
Allah'im guc versin.
Allah'im oruclarimizi kabul etsin ins cnm...

A
Olan bana oluyo:/(
Bu saat oldu gorsmler anca bitti. Sabahin 5inden beri ayaktayim.
Bi bulasigi topladim.
Oglumla iki laf edemedim.
Diyet miyet hak getire.
Allah'im guc versin.
Allah'im oruclarimizi kabul etsin ins cnm...
amin inş. Allahım sabırlar versin sana. Okul dışında görüşmeyin okul saatlerinde zoru olan bi zahmet gelsin :/

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…