Nereye kaçtınız yav hemenAyy sukur geldinn ozledik yaa
moralin düsmesin.. dün geride kalsin.. sen devam et bugunden dikkat etmeye :)Ben ipin ucunu kacırdım 62.3 oldum akşamları yemeden duramıyorum herhalde uzun süreli diyet modu zor geldi ve ayrıca haba soğudukça ben yiyorum bir güneş açsa düzeleceğim ama bekliyorum. Arada yürüyüş yapmaya calısıyorum. Herkes kaç kilo verdi daha bakamadım incelme varmı hanımlar?
Valla utandım siteye girmeye dizide olumsuz etkilemeyim diye
Çok zor valla ama mideyi büyütünce daha kötü oluyor örnek benHoşgeldin ebrucum , bizde cirpiniyoruz esim simdi patlamış misir yapıyor kokmaya basladi ayyyy nasil tutacam kendimi....))
herkese ii akşamlar..bn hergün 00 ip atlıyom bol su içiyom .. 50 mekik , çekiorum..ve kayısılı çay içiyorum ..akşamki öğünümdede.kuru fasulye pilav vardı ama az yedim yemekten önce bol su içiyorum çünkü.ha bu arada ekmek hiç yok..
bakalım cumartesiyi iple çekiyorum inş verdidiğim çabaya değer.
bence baya gitmistir.. ip atlamak cok iyi bide ekmek yok daha ne olsun :)herkese ii akşamlar..bn hergün 00 ip atlıyom bol su içiyom .. 50 mekik , çekiorum..ve kayısılı çay içiyorum ..akşamki öğünümdede.kuru fasulye pilav vardı ama az yedim yemekten önce bol su içiyorum çünkü.ha bu arada ekmek hiç yok..
bakalım cumartesiyi iple çekiyorum inş verdidiğim çabaya değer.
Kacinci kattasin??beni binadan kovacaklar yakında.
Okuyomm burdayim kıNereye kaçtınız yav hemen
inş ya çok istiyorum kilo vermei. bn aralığın 20 sinden bu yana dikat ediyorum yemelerime bakalım umartesi nolacak... akşamlarıda yatmadan önce yoğurt kürünü yiyorum bu gün 5..yemem olacak bırakmayacağım bakalım.bence baya gitmistir.. ip atlamak cok iyi bide ekmek yok daha ne olsun :)
3. kattayım alt katımda yaşlı bi amca teyze var..şimdiye dek hiç sormadı bilmiyom duyarmı.Kacinci kattasin??
belki kulaciklarimi agir isitiyor..3. kattayım alt katımda yaşlı bi amca teyze var..şimdiye dek hiç sormadı bilmiyom duyarmı.
hayirli geceler :)Ben kacar kizlar.
Sabah is var.
Enerji lazim.
Herkese hayirli geceler...
istedikten sonra verirsin canim.. yeterki istekli ve azimli ol :)inş ya çok istiyorum kilo vermei. bn aralığın 20 sinden bu yana dikat ediyorum yemelerime bakalım umartesi nolacak... akşamlarıda yatmadan önce yoğurt kürünü yiyorum bu gün 5..yemem olacak bırakmayacağım bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?