Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

moralin düsmesin.. dün geride kalsin.. sen devam et bugunden dikkat etmeye :)

Hoşgeldin ebrucum , bizde cirpiniyoruz esim simdi patlamış misir yapıyor kokmaya basladi ayyyy nasil tutacam kendimi....))

OTE="eeeeebru, post: 44510889, member: 708878"]Bende ozledım kızlar
Kocacık cep telefonu aldı hedıye telefonu degıstır sıfreler oluştur gerçekten zorlandım. Masallah heryere ayrı şifre yapmısım[/QUOTE]
Hayirli olsun gule gule kullan canim...

herkese ii akşamlar..bn hergün 00 ip atlıyom bol su içiyom .. 50 mekik , çekiorum..ve kayısılı çay içiyorum ..akşamki öğünümdede.kuru fasulye pilav vardı ama az yedim yemekten önce bol su içiyorum çünkü.ha bu arada ekmek hiç yok..
bakalım cumartesiyi iple çekiyorum inş verdidiğim çabaya değer.

ip atlamayı 500 yaptım her ne kadar ayaklarım kpsada atlıyorum.

bence baya gitmistir.. ip atlamak cok iyi bide ekmek yok daha ne olsun :)

[QUOTE="eeeeebru, post: 44510889, member: 708878Bende ozledım kızlar
Kocacık cep telefonu aldı hedıye telefonu degıstır sıfreler oluştur gerçekten zorlandım. Masallah heryere ayrı şifre yapmısım[/QUOTE]

Gule gule kullan sekerim. Nice guzel haberler al Ins
Ben gecen hafta sana nerdeyse yetismistim. 63 olmustum ama bu hafta 65e rwziyim. Ben de cozuttum yani. Buraya da girmeye cekindim ama. Seviyom burdaki muhabbeti.
15 tatilden sonra tam gaz devam ins.
Simdilik hafif mola modu

Bak geldim bidi bidi

bence baya gitmistir.. ip atlamak cok iyi bide ekmek yok daha ne olsun :)
inş ya çok istiyorum kilo vermei. bn aralığın 20 sinden bu yana dikat ediyorum yemelerime bakalım umartesi nolacak... akşamlarıda yatmadan önce yoğurt kürünü yiyorum bu gün 5..yemem olacak bırakmayacağım bakalım.

istedikten sonra verirsin canim.. yeterki istekli ve azimli ol :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…