- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Benim bilgisayardada excel var isterseniz boyle yaparim..örnek liste kızlar.ben hep böyle yapardım listeyi en çok verenden en az verene en alttada kilo alanları eklerdim..
burda sadece kendimi yazdım örnek göstermek için listede olanlarıda aynı benim ismimin yazıldığı yer gibi olucak hepsi..ne dersiniz nasıl
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] puccakanka [/TD] [TD] 56.7 [/TD] [TD] 54.8 [/TD] [TD] 54 [/TD] [TD] 0.800 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 53 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Nasil istersen oyle hazirla canim ama hedef bolumunude ekle olur mu....Benim bilgisayardada excel var isterseniz boyle yaparim..
Gayet guzel gorunuyor hedef kilo bolumu de ekle canim...örnek liste kızlar.ben hep böyle yapardım listeyi en çok verenden en az verene en alttada kilo alanları eklerdim..
burda sadece kendimi yazdım örnek göstermek için listede olanlarıda aynı benim ismimin yazıldığı yer gibi olucak hepsi..ne dersiniz nasıl
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] puccakanka [/TD] [TD] 56.7 [/TD] [TD] 54.8 [/TD] [TD] 54 [/TD] [TD] 0.800 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 53 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]
Olur canimNasil istersen oyle hazirla canim ama hedef bolumunude ekle olur mu....
Allah kabul etsin canim benim 2ci gunum guzel geciyor sukurler olsun .. kaldi 28 gunMerhaba herkese ,
bugun niyetliyim borclara basladik...biraz bas agrim var birazda uykum ..kizim coook erken kalkiyor yaaaa...simdiden iftar menuyu bile hazirladim))
Iftar menu
firinda kiymali sebze yemegi patlicanli tava gibi bisey yaptim..
bulgur pilavi
cacik
bol su spor deniyecem cok badim agriyor suan...
Hayirlisi canim hosgeldin aramiza.. insallah hedefine ulasirsin.Merhaba arkadaslar bende dun başladım 78 ile basladim boyum 167. Dun hic bir yemedim 5 ten sonra bide yesilcay madensuyu kurunude uyguluyorum yrn yine sonucu yazicam ilk hedef 69u girmek
Sagol canim.senin orucunuda Allah kabul etsin...Allah kabul etsin canim benim 2ci gunum guzel geciyor sukurler olsun .. kaldi 28 gun
Kimsecikler yok canim bi sen bi ben kalmisiz gibiHanimlar ne yapiyosun iyisiniz demi..
ay canım ya çok teşekkür ederim..PuccAA
aklımda hep ya,ayim dedim kaldı
Bayıldım cnm sana maşallah
Benim bir Ark var oda senin gibi
İnsanlara garip geliyor ama bence normal
Herkes mutlu hissettiği kiloda olmali
tabiki olur cnm :)Haftaya ben yapayim ondan sonraki haftada sen tmm
hedef kilo bölümü yazılı zaten cnm..''jtaime020626'' arkadaş yapıcakmış bu hafta listeyi oda ekler heralde :))Gayet guzel gorunuyor hedef kilo bolumu de ekle canim...
Merhaba arkadaslar bende dun başladım 78 ile basladim boyum 167. Dun hic bir yemedim 5 ten sonra bide yesilcay madensuyu kurunude uyguluyorum yrn yine sonucu yazicam ilk hedef 69u girmek
Kizlar mrb.89 dan 67 ye dusup tekrar 70 ciktim.63e inmek istiyorum.benide araniza alirmisiniz
Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...bir hafta katilim yaparsaniz yani gunluk ne kadar spor yaptiniz neler yediniz bizimle paylasirsaniz sizide listeye ekleriz ama bi gun yazip iki gun hic ugramayanlari listeye almiyoruz..
Lahmacun yapacam canim.. ama yarim yiyecemm.. yanina bol salata ve yogurt.. insallahSagol canim.senin orucunuda Allah kabul etsin...
Canim bugun ne var menudeee))
Evt canim son gaz devam ama 4 gundur spor yapamiyorum sanki tarti bu hafta yuzumu guldurmiyecek..Kimsecikler yok canim bi sen bi ben kalmisiz gibi))) olsun yaris devam ediyoooorrrr...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?