Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Benim bilgisayardada excel var isterseniz boyle yaparim..

Gayet guzel gorunuyor hedef kilo bolumu de ekle canim...

Merhaba herkese ,

bugun niyetliyim borclara basladik...biraz bas agrim var birazda uykum ..kizim coook erken kalkiyor yaaaa...simdiden iftar menuyu bile hazirladim))

Iftar menu

firinda kiymali sebze yemegi patlicanli tava gibi bisey yaptim..
bulgur pilavi
cacik

bol su spor deniyecem cok badim agriyor suan...

Allah kabul etsin canim benim 2ci gunum guzel geciyor sukurler olsun .. kaldi 28 gun

Merhaba arkadaslar bende dun başladım 78 ile basladim boyum 167. Dun hic bir yemedim 5 ten sonra bide yesilcay madensuyu kurunude uyguluyorum yrn yine sonucu yazicam ilk hedef 69u girmek
Hayirlisi canim hosgeldin aramiza.. insallah hedefine ulasirsin. haftaya senide eklerim listeye ..

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...bir hafta katilim yaparsaniz yani gunluk ne kadar spor yaptiniz neler yediniz bizimle paylasirsaniz sizide listeye ekleriz ama bi gun yazip iki gun hic ugramayanlari listeye almiyoruz..

PuccAA

aklımda hep ya,ayim dedim kaldı
Bayıldım cnm sana maşallah
Benim bir Ark var oda senin gibi
İnsanlara garip geliyor ama bence normal
Herkes mutlu hissettiği kiloda olmali
ay canım ya çok teşekkür ederim..
bu lafı pek insanlardan duymak mümkün olmuyo.hani insan mutlu hissettiği kiloda olmalı.evet bu görüşteyim işte.herkez nasıl mutluysa iyi hissediyosa o kiloya kadar inmeli kimse karışamaz :)

Haftaya ben yapayim ondan sonraki haftada sen tmm
tabiki olur cnm :)
Gayet guzel gorunuyor hedef kilo bolumu de ekle canim...
hedef kilo bölümü yazılı zaten cnm..''jtaime020626'' arkadaş yapıcakmış bu hafta listeyi oda ekler heralde :))
Merhaba arkadaslar bende dun başladım 78 ile basladim boyum 167. Dun hic bir yemedim 5 ten sonra bide yesilcay madensuyu kurunude uyguluyorum yrn yine sonucu yazicam ilk hedef 69u girmek

Kizlar mrb.89 dan 67 ye dusup tekrar 70 ciktim.63e inmek istiyorum.benide araniza alirmisiniz

hoşgeldiniz kızlar :))

Dün ablama gittik çocuklar ne zamandır kuzenlerini göremiyolardı özlemişlerdi iyice,neyse 3te gittik akşam 9da geldik eve ama bi açız bi açız anlatamam.of ALLAHım engel olamadım kendime o saatte en pratik şey makarnaydı napiyim.yaptım yoğurtladık yedik çocuklarla saat 10du..4tabak makarna yedim ama nasıl şiştim nasıl şiştim patlıcak karnımama hiçte pişman olmadım nedense.biliyodum sabah acayip artıda çıkıcaktım ama pazar kaçamağım olsun dedim ve kafaya takmadım ve dediğim gibi sabah 1 kilo artıda çıktım
bugünse herşey tıkırında saat 4te yemeğimi yiycem mercimek pilavı ve salata yaptım yoğurtla birlikte akşam yemeğimi böyle kapatıcamdünü bu şekilde telafi edicem işte..

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...bir hafta katilim yaparsaniz yani gunluk ne kadar spor yaptiniz neler yediniz bizimle paylasirsaniz sizide listeye ekleriz ama bi gun yazip iki gun hic ugramayanlari listeye almiyoruz..

ozaman ban hemen baslıyım

sabah kahvaltı yapamadım
oğleye doğru 3/4 paket etı form
oglen 1 podsıyon gölevız yemeğı
3 cevız
20 badem
1 kase yoğurt
oğleden sonra 1 brd sut
1 paket mevı yeşil lifli
1elmeyla gunu kapatmyı duşunuyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…