Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Eklerim merak etme canim ama isterseniz duz yapayim .. hani senin fikrini calmis gibi olmayim ..

cok güzel bu liste :) temiz sekilde :)

allah kabul etsin ins.. bitirince hafifliyor insan :) benimde kiz erken uyaniyor.. bende gec yatinca ruh gibi dolasiyorum :S

menüde güzel özellikle patlicanli tam benlik :))

of benimde neler yiyesim var.... manti, lahmacun, pizza, bol salcali yogurtlu makarna... ooooo ooo saymim daha :)))

Selam kızlar biraz geçte olsa yazmaya fırsatım oldu şükür bugun güzel bi kahvaltı yaptım arkasından tam bir saat koşu bandında yürüdüm resmi tersten çekmişim idare edin kızlar şimdide yeşil çayımı içip pilates yapacam inşallah

spor yapabilenlere hayranim.. bende yapabilsem keske:)

Yeni arkadaşlar hoşgeldiniz...bir hafta katilim yaparsaniz yani gunluk ne kadar spor yaptiniz neler yediniz bizimle paylasirsaniz sizide listeye ekleriz ama bi gun yazip iki gun hic ugramayanlari listeye almiyoruz..
Ben dun sabah 1 dilim ekmek peynir yedim birazda ceviz yedim oglende yogurt yedim bir kase aksam için cok acikmamistim meyveyle atistirdim 5 e dogru ama aralarda birer fincan yesil cay ictim adimsayarima gore 10000de adim atmisim

kız puccaaa nasıl yedin 4 tbak makarna
en dayanamadığım şey makarna canım yaa.yerkende en doymak bilmediğim şeyde bu.oyüzden yedikçe yiyorum.bi paket pişirdim pişirdiğim makarnanın 4te 3ünü ben yedim nerdeyse
çocuklar 2şer küçük tabak yedi.bende normal tabakta 4 tabak yedim

ben çocukluğumda yani 15 16 yaşlarında her gece üşenmeden gizlice uzun makarna pişirirdim tencereyi odama gizlice götürüp gece yarıları yer bitirirdim ama gr kilo almazdım vay bee.her gece yapardım bunu bide..ama şimdi öylemi ne zaman makarna yesem hemen kiloma yansıyo
4 tabakmi ? ya ben niye bütün yazilani göremiyorum :S
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rek-zayiflama-deneyimlerimiz.682947/page-2088
burda cnm yazdığım şey.neden göremedin acaba

Ooo ne guzel kiz sen baya bi motive olmussun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…