- 4 Ağustos 2014
- 4.164
- 10.399
- 208
Eklerim merak etme canim ama isterseniz duz yapayim .. hani senin fikrini calmis gibi olmayim ..ay canım ya çok teşekkür ederim..
bu lafı pek insanlardan duymak mümkün olmuyo.hani insan mutlu hissettiği kiloda olmalı.evet bu görüşteyim işte.herkez nasıl mutluysa iyi hissediyosa o kiloya kadar inmeli kimse karışamaz :)
tabiki olur cnm :)
hedef kilo bölümü yazılı zaten cnm..''jtaime020626'' arkadaş yapıcakmış bu hafta listeyi oda ekler heralde :))
hoşgeldiniz kızlar :))
cok güzel bu liste :) temiz sekilde :)örnek liste kızlar.ben hep böyle yapardım listeyi en çok verenden en az verene en alttada kilo alanları eklerdim..
burda sadece kendimi yazdım örnek göstermek için listede olanlarıda aynı benim ismimin yazıldığı yer gibi olucak hepsi..ne dersiniz nasıl
[TABLE="class: grid"]
[TR][TD] 0 [/TD] [TD] nick [/TD] [TD] başlangıç [/TD] [TD] geçen hafta [/TD] [TD] bu hafta [/TD] [TD] giden [/TD] [TD] toplam giden [/TD] [TD] hedef [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 1 [/TD] [TD] puccakanka [/TD] [TD] 56.7 [/TD] [TD] 54.8 [/TD] [TD] 54 [/TD] [TD] 0.800 [/TD] [TD] 2.700 [/TD] [TD] 53 [/TD] [TD][/TD] [/TR]
[TR][TD] 2 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 3 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 4 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 5 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 6 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 7 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 8 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 9 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[TR][TD] 10 [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [TD] [/TD] [/TR]
[/TABLE]
allah kabul etsin ins.. bitirince hafifliyor insan :) benimde kiz erken uyaniyor.. bende gec yatinca ruh gibi dolasiyorum :SMerhaba herkese ,
bugun niyetliyim borclara basladik...biraz bas agrim var birazda uykum ..kizim coook erken kalkiyor yaaaa...simdiden iftar menuyu bile hazirladim))
Iftar menu
firinda kiymali sebze yemegi patlicanli tava gibi bisey yaptim..
bulgur pilavi
cacik
bol su spor deniyecem cok badim agriyor suan...
allah kabul etsin ins.. cabucak geciyor hemen :)Allah kabul etsin canim benim 2ci gunum guzel geciyor sukurler olsun .. kaldi 28 gun
Eklerim merak etme canim ama isterseniz duz yapayim .. hani senin fikrini calmis gibi olmayim ..
bu arada 3 kisi yarisa girmisti gecen hafta kim galip geldi??Kimsecikler yok canim bi sen bi ben kalmisiz gibi))) olsun yaris devam ediyoooorrrr...
4 tabakmi ? ya ben niye bütün yazilani göremiyorum :Skız puccaaa nasıl yedin 4 tbak makarna
Saol canim. Tmm o zaman ben oyle yapim..yok yok sakın öyle düşünme yapabilirsin tabiki.herkezin hoşunada gitti çünkü..çalmış gibi olmazsın merak etme.kafana göre takıl
Yaris bu hafta basladi canim..bu arada 3 kisi yarisa girmisti gecen hafta kim galip geldi??
Ohhh masallah... bnde bugun lahmacun yapiyorum .. ama yarimini yiyecem mecbur..of benimde neler yiyesim var.... manti, lahmacun, pizza, bol salcali yogurtlu makarna... ooooo ooo saymim daha :)))
Bu hafta hakkimi cikoltayla doldurdum ben:) Hafif seylere yönelcemOhhh masallah... bnde bugun lahmacun yapiyorum .. ama yarimini yiyecem mecbur..
spor yapabilenlere hayranim.. bende yapabilsem keske:)Selam kızlar biraz geçte olsa yazmaya fırsatım oldu şükür bugun güzel bi kahvaltı yaptım arkasından tam bir saat koşu bandında yürüdüm resmi tersten çekmişimidare edin kızlar şimdide yeşil çayımı içip pilates yapacam inşallah Eki Görüntüle 1748353
Ben dun sabah 1 dilim ekmek peynir yedim birazda ceviz yedim oglende yogurt yedim bir kase aksam için cok acikmamistim meyveyle atistirdim 5 e dogru ama aralarda birer fincan yesil cay ictim adimsayarima gore 10000de adim atmisimYeni arkadaşlar hoşgeldiniz...bir hafta katilim yaparsaniz yani gunluk ne kadar spor yaptiniz neler yediniz bizimle paylasirsaniz sizide listeye ekleriz ama bi gun yazip iki gun hic ugramayanlari listeye almiyoruz..
en dayanamadığım şey makarna canım yaa.yerkende en doymak bilmediğim şeyde bu.oyüzden yedikçe yiyorum.bi paket pişirdim pişirdiğim makarnanın 4te 3ünü ben yedim nerdeysekız puccaaa nasıl yedin 4 tbak makarna
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...rek-zayiflama-deneyimlerimiz.682947/page-20884 tabakmi ? ya ben niye bütün yazilani göremiyorum :S
Ooo ne guzel kiz sen baya bi motive olmussun..Selam kızlar biraz geçte olsa yazmaya fırsatım oldu şükür bugun güzel bi kahvaltı yaptım arkasından tam bir saat koşu bandında yürüdüm resmi tersten çekmişimidare edin kızlar şimdide yeşil çayımı içip pilates yapacam inşallah Eki Görüntüle 1748353
İyi oldu ama inşallah hiç bitmeden 65 kiloya kadar böyle devam eder bu hafta iyi vermişim birazda o fişeklediOoo ne guzel kiz sen baya bi motive olmussun..
Kac kiloydun kac kilo oldun bakimİyi oldu ama inşallah hiç bitmeden 65 kiloya kadar böyle devam eder bu hafta iyi vermişim birazda o fişekledi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?