Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Hadi bakalım inşallah bi an önce gider bu kilolar :) ben ideal kilomdayım şuan BKİ ye göre ama rahat bi 8 kilo vermek istiyorum

Bende tam ideal kilomdayim aynen o programa gore ama ben 3 kilo daha vericem en az. Daha da fazlasi boyum uzun oldugu icin cok zayif olup kotu duruyor. 3 u vereyimde fazlasinda gozum yok. Insallah yaza kadarr fittt olcezzzz

Bende tam ideal kilomdayim aynen o programa gore ama ben 3 kilo daha vericem en az. Daha da fazlasi boyum uzun oldugu icin cok zayif olup kotu duruyor. 3 u vereyimde fazlasinda gozum yok. Insallah yaza kadarr fittt olcezzzz
Hadi inşallah benim boyum çok kısa ya, azcık kilo alsam top olcam gitsin kilolar, yaşasın zayıflık, çikolatalar ölsün ;D

İyi geceler kızlar

Kahvaltıda iki dlm wasa yedim peynir zeytin yumurta yeşillik domates filan

Öğlende cacık iki kase bir tabak taze fasulye yedim. Akşamüstü bir avuç kuruyemiş bu kadar çok aciktim bir kupa kahve içtim,

Yarin öğlen yemeğinde yağ mantısı diye birşey yycem birde tatlı yaptılar yemekhanede artik gün içinde başka bişiy yemem yarin

Merhaba, ara ara diyetle ilgili forum sayfalarına uğruyorum. birkaçını denedim. ama maalesef olmuyor. diyetle ilgili onca kitap okumama ve tüm incelikleri bilmeme rağmen, bazı alışkanlıklarımdan vazgeçmek istemediğimden diyet düzenine sadık olamıyorum. bundan dolayı akşam yemeğinin iptalini kendime daha uygun buldum. bir haftadır yapıyorum ve bir kilom gitti. epey hoşnutum.
gün içinde 1000-1100 kalori civarı yemeye çalışıyorum. akşama doğru özellikle protein ağırlıklı beslemeye çalışıyorum. ve badem fındık ve ceviz yiyorum. çok daha tok tutuyor.
bitki çayları içmeye çalışıyorum ama en büyük sorunum su içmek. hep unutuyorum. telefonuma appl indirdim su içmeyi hatırlatması için :)
bir de şu çikolatayı kesmeyi başarabilirsem süper olacak.

bir arkadaş akşam muz yediğinden bahsetmiş. Canan Karatay kitabında özellikle muzun akşam yenmesini tavsiye etmiyor. Enerjisi yüksek bir meyve olduğundan vücut bunu gece yatana kadar yeterince yakamadığından yağ olarak depoluyormuş. yani akşam muz yok.

Selam kizlar bende menümü yazayim hemen
Regl oldum agridan yatiyorum zaten
sabah 2 yumurta beyaz peynir
ögle ton baligi
aksam haslanmis tavuk

Yaaa sizi gördüm şevkim artti bende yapmak istiyorum işe başladiktan beri vermem gerekirken aldim pantolonlarima siğamiyorumm yerken guzel ama artik zayiflama vakti yazışmalari okudukça kendime güvenim geldi ☺

Günaydın az kahvaltı yaptım bugün malum ağır bir yemek var , ledilede yapsmadim çünkü uyanamafim .. Boll kshveli bir gün beni bekler

Gunaydin.bi tane kuru kayisi yedim ustune de ilik su.simdi kahvaltimi yapicam.benim kahvalti fiks.kizim oldugu icin hergun yumurta.hamilelikte alistim ben de yumurta olmayinca doymuyorum sanki.zeytin peynir.biraz rahatsizim grip olmusum dun halsizdim.biraz kacirdim.bugun telafi etmem lazim.herkese iradeli gunler diliyorum..:)

Aman yarabbiii 3 dilim papatesli kasarli borek yiyerek dibine vurdum gunun teleleylii yarim tabakta kiymali karnibahar ve iki kucuk dilim tam bugday ekmegi yedim. Bugun finito

Bende kahvaltıda az bi peynir yedim
Domates salatalık

Öğlende yağ mantısı diyorlar tam 6 tane ondan yedim , uç çiğ borege eş değer birde üstüne tatlı yedim bir kase sutlu tatlı öğlen 1 de yedim başka. Bişiy yemem artık kahve ayran idare ederim

burası o kadar sessiz kaldı ki yazan arkadaşlar bir sabah bir akşam yazıyor bende bıraktım diyet grubuna geçtim 5. takımdayım daha hareketli orası...

burası o kadar sessiz kaldı ki yazan arkadaşlar bir sabah bir akşam yazıyor bende bıraktım diyet grubuna geçtim 5. takımdayım daha hareketli orası...

Kimse yazmadigi icin acikcasi yazmiyorum bende. Neyse bugun sabah iki dilim patatesli borek yedim oncesinde ac karnina yesil cay ictim. Simdilik bu kadar. Oglumla hava yaz gibi olunca gezintiye ciktik. Simdi uyuttum. Ben islerimi yapayim o uyurken. Tekrar yazarim gun icinde yediklerimi. Bu arada bugun tartildim. Az once 62 kilo ciktim tam. 1 kilo daha verdim. Son iki kilo yanii.

Bende 63 te takılmıstım ama yanlışlarımı düzelttim suyu az içiyodum yesıl cay içmiyodum yürüyüş yapmıyodum artık hepsını yapıyorum 62 oldum son 4 kılom kaldı

Bende 63 te takılmıstım ama yanlışlarımı düzelttim suyu az içiyodum yesıl cay içmiyodum yürüyüş yapmıyodum artık hepsını yapıyorum 62 oldum son 4 kılom kaldı

Bende ayni sekilde 65 te takilmistim. Verecegin kilo azaldikca dahada zor gidiyorlar. Aynen bende bol su ve yesikcay iciyorum. Birde su yogurt kuru dediklere seye basladim. Yag yakmaya cok yardimci oluyormus. Iki yemek kasigi yogurda 1 cay kasigi pulbiber ve yarim limon sikip gece yatmadan once yiyorsun. Bakalim ise yarayacakmi.

Bugun kilo bildirim gunu degil miydi? Benmi yanlis biliyorum yoksa? 61.5 gecen hafta cumartesiyse 63.2 mis kilom. 1 kilo 800 gram vermisim toplamda.

masumm bencede cok uzucu bi durum keske eskisi gibi olsa bu grup, ben yazamadim suan dugun telasin icindeyim ama dikkat ediyorum dukana basladim iste ama ona baslasam bile ayni anda bu yöntemide uyguluyorum gec yemiyorum .. ama bende okuyorum kimse olmayinca insanin yazasi da gelmiyor.. insallah canlanir bu grup..

Bebegim var ve emziriyorum akşam yemeğini kessem sutumde azalma olur mu acaba emziren anne olupta bunu yapan var mi acaba

Bence azalir agir seyler yemezsin daha hafif sut yapacak seyler ve en onemlisi sut icin bol bol su icin ne kadar cok su o kadar cok sut ayrica arti olarak tabiki saglikli ve yeterli beslenme. Spor yapin bence birde kalorisi dusuk besin degeri yuksek seyler yiyin. Ekmegi tatliyi abur cuburu kesin direk gider kilolar zaten siz emzirdikce verirsiniz. Bol bol emzirin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…