Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Günaydın herkese :) bu sabah odemle uyandım :/ bu yüzden büyük bir bardak su ardından yeşilçay ve sade nescafe içtim. Henüz kahvaltı yapmadım. Mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalışacağım. Sizler ne durumdasınız?

Bu arada sabah tartildim, 62 kilo çıktım

Insallah bende o kilolra gelmek istiyorum ne kadar surede 62 oldun ve kactan dustun ogrenebilirmuyimacaba

canım bende aynı durumdayım. hergun sabah banyoda ya sen ne oldun diyorum. en istediğim şey zayıflamak ama sanki hiç bir şey yokmuş gibi çok memnunmuşum gibi yemeye devam ediyorum.

kızlar sabah tartıldım 77 kg geldim. her ay düzenli 1 kg alıyorum. hergun evet sağlıklı beslenmeye başlıyorum diyorum sanki herşey yolundaymış gibi yine yiyorum. bugünden itibaren hergun burdayım. yediğimi içtiğimi kaç kalori aldığımı yazacağım. hedefim 3 ayda 10 kg vermek. 23 temmuzda 67kg olmak.

Insallah bende o kilolra gelmek istiyorum ne kadar surede 62 oldun ve kactan dustun ogrenebilirmuyimacaba

Ben 86 kilo ile doğuma girdim. Ancak kendimi bildim bileli normal kilonun altındayım. O yüzden yaklaşık 1 senede bu kiloya kadar geldim. Bazı dönemler yine 54 kiloyu da gördüm ama su an evde olduğumdan kış kilosu aldım. Onları vermeye çalışıyorum işte.

Bu arada bugün aralıklı oruç olayına da el attım :)

Ilk ogunumu şimdi hazırladım. Menum soyle:

1 domates ve salatalık
Zeytinyaginda, 2 yumurta ve 2 yemek kaşığı tuzlu cokelekli omlet.

Bitince bir tane nescafe icecegim . Sizler neler yaptınız ?

Bu topicten masumm :) 2 sene oldu sanırım. Aslında uzun boylu olduğum için fazlaligim yok ama yine de herkesin kendini iyi hissettiği bir kilo var ya ben de onun peşindeyim :)

Bu arada bugün diğer yediklerim de şöyle :

Ara : 3 ceviz
Akşam : meyhane pilavı, avuç içi kadar tavuk sote, 3 kaşık yoğurt

Bende bugun sabah tam bugday ekmegine peynirli kucuk bir tost.3 adet siyah zeytin. Bir tane kucuk kozlenmis kirmizi biber yedim. 3 litre su sabah ac karna yesil cay ictim. Aksam 5 olmadan da 3 kasik pirinc pilavi. 1 porsiyon korili tavuk sote ve 1 kepce az sekerli komposto yedim.

Günaydın kizlaaaarrr:)

Gayet güzelmiş menun goffita. Maşallah sen yolun sonuna yaklasmissin darısı bizlere :)

Dün habersiz misafirim geldi ve ben maalesef eşlik etmek zorunda kaldım ama bu sabah yine yeşilçay ve kahveyle güne başladım. Öğle saatlerinde ilk ogunumu yapicam ama ne yesem bilemedim, kararsızım :/

kızlar sizin maşallahınız var. inşallah bizde ideal kilolarımıza yaklaşırız. akşamı çok hafif yoğurtla; meyveyle atlatmaya çalışıyorum. ilk iki hafta zor olacak ama artık motive olmam lazım

Selamlar herkese. Dün ayrı ayrı zamanlarda 2.5 tost yedim.

Bugün ise sabah cokelekli omlet, domates salatalık, öğlen 1 tabak yağsız sade makarna yedim.

Bir müddet tartilmayip kendime sürpriz yapmak istiyorum artık :)

Sizlerde durumlar nasıl? Neden kimse paylaşım yapmıyor

Mrb kizlar bende araniza yeni katildim2,5 aydır regl olmadım ve hiç kilo veremedim çok şükür şu anda regl oldum bakalim akşam saat 5 ten sonra sadece sut ve yogurt tuketiyorum kac kilo gitce

Beni de alır mısınız aranıza:) 66.5le başladım. Normalde en geç 8den sonra bir şey yemezdim 3 gündür saat 6ya çektim. Sabah 65.9 çıktım şaşkınım. Umarım sadece ödem değildir. 5 gündür jillian da yapıyorum. Belki faydası olmuştur. Doğumdan bu yana 20 kilo verdim 3 kilo daha vermek istiyorum ama gittikçe zorlaşıyor. Bir de sorum var tüm sayfaları okuyamadım haliyle. Akşam 5ten sonra diyelim 8gibi çok acıktık bir kase yoğurt süt vs tüketemiyor muyuz?

Tabiki sut yogurt veya elma cilek meyvada yiyebilirsin abartmadan tabi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…