- 19 Nisan 2016
- 6
- 1
- 6
Günaydın herkese :) bu sabah odemle uyandım :/ bu yüzden büyük bir bardak su ardından yeşilçay ve sade nescafe içtim. Henüz kahvaltı yapmadım. Mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalışacağım. Sizler ne durumdasınız?
Bu arada sabah tartildim, 62 kilo çıktım
Günaydın herkese :) bu sabah odemle uyandım :/ bu yüzden büyük bir bardak su ardından yeşilçay ve sade nescafe içtim. Henüz kahvaltı yapmadım. Mümkün olduğunca hafif geçirmeye çalışacağım. Sizler ne durumdasınız?
Bu arada sabah tartildim, 62 kilo çıktım
canım bende aynı durumdayım. hergun sabah banyoda ya sen ne oldun diyorum. en istediğim şey zayıflamak ama sanki hiç bir şey yokmuş gibi çok memnunmuşum gibi yemeye devam ediyorum.Ayyy bi kilo vermeyi beceremedim cok mu iradesizim neyim hep bisey oluyor batti balik deyip yemeye devam ediuirum coj sıkıldım biseyler yapiyorum geri bozuyorum biliyorum sagluksiz ama ilk 10 gun mideyi kucultmek icin tek ogun mu yesem bilemedim offffff
Insallah bende o kilolra gelmek istiyorum ne kadar surede 62 oldun ve kactan dustun ogrenebilirmuyimacaba
Slm arkadaşlar benim 3. Günüm bugün kilom 72.4
Bende bugun sabah tam bugday ekmegine peynirli kucuk bir tost.3 adet siyah zeytin. Bir tane kucuk kozlenmis kirmizi biber yedim. 3 litre su sabah ac karna yesil cay ictim. Aksam 5 olmadan da 3 kasik pirinc pilavi. 1 porsiyon korili tavuk sote ve 1 kepce az sekerli komposto yedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?