Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bir aydır akşam beşten sonra yemek yememeyi uygulayarak 6 kilo verdim çok şükür.7 aylık bebeğim var.ek gıda veriyorum ama emzirdğim için de süt sıkıntısı olmaması için akşam gerekirse bir kase yogurt yedim sadece .hamilelikboyunca aldığım 11 kiloyu doğumdan sonra hemen kendiliğimden vermiştim ama sırf süt olsun diye yerken aldım sonrasında 9 kilo birden.68 kilodan şu an 62 kiloya indimçok şükür. ama devam edicem inşaallah 2 kilo daha vermek istiyorum inşallah.akşam yememek gerçekten bünyeyi çok rahatlatıyor.bu arada ekmek ve şekeri de epeyce azalttım.bu ikisinin haricinde herşeyi yiyorum.

slm kızlar yaklaşık bir yıl önce burayı gebelik sebebiyle bırakmıştım. eski kızlar hatırlar beni belki:) 84 kilo ile buralara dönüş yaptım. bebegim iki buçuk aylık diywt için çok erkwn bi dönemdetim biliyorum ama biyerden başlamam lazım. gün içi normal yiyip akşam 5 ten sonra yememek biraz olsun işe yarar şimdilik. topik tekrar canlanır inş

Ben gecen ramazan sahursuz tuttum vee iftarida bol pideli ve sarelleli yaptim 4 .5 kilo vermistim ....bu ramazan sarelle ve pideyi kaldiracam insallah 6 kilo veririm...
iyiymis gerçekten hadi bakalim inşallah. .. ramazan baslamadan kesin birsey söylemem zor deneyerek karar vercem sahursuz mu yoksa hafif iftar mi :)) buarada bugun cokkk kaçırdımmm kizimin dogum gunuydu yas pasta yedimmmm ayy ...

Canim merhaba Allah anali babali buyutsun hayirli olsun bebisiniz...

Canim merhaba anali babali buyutsun hayirli olsun bebisiniz...
teşekkür ederim adacım. napıyoruz başlıyormuyuz tekrar ben düzenli bildirim yapıcam artık buralardayım. önümde bir sene var bebişimin 6. ayından sonra dahada sıkı asılarak diyet +sporla hedefim 68

Bizde kizimla tuvalet egitimine basladik bugun ikinci gun pek zorlaniyoruz oturuyor oturuyor kalkiyor yapiyor bir elim camasir yikamada elimden geldikce girecem yerimde sayiyorum kilo acisindan...

Ada zeyas selam kızlar zeyas güle güle büyütün bebeğini cnm ay eskisi gibi olsa bende gelirim kızlar bende hala 72 .8 im yani 7 lerdeydim hala

Bizde kizimla tuvalet egitimine basladik bugun ikinci gun pek zorlaniyoruz oturuyor oturuyor kalkiyor yapiyor bir elim camasir yikamada elimden geldikce girecem yerimde sayiyorum kilo acisindan...
hadi bakalım annesi kisa zamanda halledersiniz inşallah bizde kizimla ramazandan sonra başlıca z inşallah :)

canım biraz sabır 1 hafta sonra alışır inş.. kilo açısından yerinde sayıyor olmakta başarı bence ya kilo almış olsaydın ben gibiii ramazanla birlikte sıkıca asılıp önümüzdeki yaza cok cok fit olabilirsin.
Ada zeyas selam kızlar zeyas güle güle büyütün bebeğini cnm ay eskisi gibi olsa bende gelirim kızlar bende hala 72 .8 im yani 7 lerdeydim hala
sagol masumcum buradan giderken geldiğimde inş sizi buralarda bulmam demiştim ama yine beraberizolsun masum adaya da dediğim gibi kilonu koruyo olmanda büyük başarı. bu yaz tekrar başlayıp kışıda sıkı bir diyetle gecirirsek önümüzdki yazı güzel gecirebiliriz inş. bi yerden tekrar başlayalım

sabah: 1,5 rafadan yumurta + domates + peynir + bir dilim ekmek + bir çorba kaşıgı haşhaş ezmesi + 1 tatlı kaşıgı bal afiyetlen yendi
bugünü ilk günüm olarak not ediyorum...

günaydın off zeyas her yaza girerken bu yaz zaıf olcam diyorum ama aksine kilo alıyorumm
emziriyorsan 5 ten sonra yemememk biraz sütünü azaltaibilir üt filan iç istersen ben eve gidince hafif bişiyler yiyorum salta yoğurt çorba gibi

canım sen daha önce başarmışfın tekrar başarabilirsin. bu yaz geldi zaten önümüzde bir yıl var niyetlen tekrardan. bir sene sıkalım dişimizi. zaten cok aşırı bi kilo yok cok zayıf olmayı düşünme 6lı rakamlar bile seni mutlu eder zaten. instagramda diyet günlüğü yapanlar var onlar beni çok hırslandırdı mesela. nekadar fazla kilolar vermişler senin 10kilo fazlan var hemde. (63 olmak istitodun diye hatırlıyorum seni)

benim durumuma gelince evet sütümün azalmasından korktugum için akşam 5 te yemegimi güzelce yiyip daha bişey yemicem oda beni sabaha kadar idare eder. çay yanı faslını bitirdim yani bugunden itibaren. cok acıkırsam süt yogurt tületirim dediğin gibi ama kızım gece cok emmiyo zaten sıkıntı olmayacaktır inş.

ahhh zeyascım sen tecrübeli annesin ne yapacam şaşırdım oturuyor oturuyor kalkıyor yapıyor gece bir ton çişle uyanıyor kaldırıyoruz iki kere gece ama tuvalete oturmuyor sadece üstünü değiştiriyorum geri yatıyor.... küçükde değil ki 37 aylık oldu yazı bekleyeyim diye kışın bitmesini bekledik yaşıda büyüdü bu arada ))

bende aynıyım canım kilo yerimde sayıyorum bi alıyorum bi aynı kiloya geri dönüyorum ( hadi başlayalım yeniden 1 kilo bile versek bir kilo bir kilo))

evet cnm ben bayadır yürüyorum ada , ama işte yiyrudma aynı zamanda
inşşa rtık daha istikrarlı gidicem

sabah yürüyüş akşam leisle yapıcam ,
akşam gitigimde çorba yoğurt aran gibi bişiylerle geçiştircem

hadi bakalım annesi kisa zamanda halledersiniz inşallah bizde kizimla ramazandan sonra başlıca z inşallah :)
Allah kolaylık versin zor bi süreçmiş .. nşallah siz kolay atlatırsınız ...kızım biraz inatçı ve sabit bakalım ne olacak...aslında emziği bir günde bıraktı hiç sorun olmadı.. kendi odasında uyumayı tam iki yaşında öğrendi aldık yatağına odasına koyduk dedik bundan sonra burada uyuyacaksın hiç itiraz etmedi asla yanımıza gelmedi ... sabah olunca baba işe giderken hazırlandığını görüyor öyle yanıma gelir....

ama tuvalet başka birşeymiş (((

ctesileri yine kilo bildirimi yapalım akşamda menü yazalım mtive edelim birbirimizi hırs yapalım

canım bi oglan bi kız alıştırdım kızım 15günde oglan iki günde alıştı. ben gece bbez bagladım gündüz tamamen alıştıgında gecede baglamamaya başladık. gece yatmadan iki saat önce su içmeyi bıraksın. birde gece bezini o uyuduktan spnra baglamıştım. sabırlı olman lazım eger tuvalete lturmuyosa oturan bi arkadaşı falan varsa onu görsün yaparken. kızım bu şekilde tuvalete oturmaya başlamıştı. lazımlıgada yapmıyodu oturup oturup kalkıyodu.oglumun kolay alışmasını ablasını görmesine baglıyorum. aynı anlattıgın gibi tuvalet egitimi bambaşka bişşey.
ctesileri yine kilo bildirimi yapalım akşamda menü yazalım mtive edelim birbirimizi hırs yapalım
ben varım canımigrenç durumdayım kendimden bahsedeyimde kendinizi sevin biraz. bedensiz bi durumdayım üstüm başka takılıyo alt bölgem başka. kıyafet bulamıyorum geçen gün lcw ye gittim tunik pantolon alıyım diye koca totomu anca onlar kapatır diye düşündüm ama tam bir hayal kırıklıgıyla çıktım tüm moralim çöktü. üstün 44 beden ama kalça ve simit bölgemden kapanmıyo düğmeler. 46alayım dedim ondada beden yoktu.acilen toparlanmam lazımmm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…