- 8 Eylül 2014
- 70
- 71
- 28
iyiymis gerçekten hadi bakalim inşallah. .. ramazan baslamadan kesin birsey söylemem zor deneyerek karar vercem sahursuz mu yoksa hafif iftar mi :)) buarada bugun cokkk kaçırdımmm kizimin dogum gunuydu yas pasta yedimmmm ayy ...Ben gecen ramazan sahursuz tuttum vee iftarida bol pideli ve sarelleli yaptim 4 .5 kilo vermistim ....bu ramazan sarelle ve pideyi kaldiracam insallah 6 kilo veririm...
Canim merhaba Allah anali babali buyutsun hayirli olsun bebisiniz...slm kızlar yaklaşık bir yıl önce burayı gebelik sebebiyle bırakmıştım. eski kızlar hatırlar beni belki:) 84 kilo ile buralara dönüş yaptım. bebegim iki buçuk aylık diywt için çok erkwn bi dönemdetim biliyorum ama biyerden başlamam lazım. gün içi normal yiyip akşam 5 ten sonra yememek biraz olsun işe yarar şimdilik. topik tekrar canlanır inş
teşekkür ederim adacım. napıyoruz başlıyormuyuz tekrarCanim merhaba anali babali buyutsun hayirli olsun bebisiniz...
hadi bakalım annesi kisa zamanda halledersiniz inşallah bizde kizimla ramazandan sonra başlıca z inşallah :)Bizde kizimla tuvalet egitimine basladik bugun ikinci gun pek zorlaniyoruz oturuyor oturuyor kalkiyor yapiyor bir elim camasir yikamada elimden geldikce girecem yerimde sayiyorum kilo acisindan...
canım biraz sabır 1 hafta sonra alışır inş.. kilo açısından yerinde sayıyor olmakta başarı bence ya kilo almış olsaydın ben gibiiiBizde kizimla tuvalet egitimine basladik bugun ikinci gun pek zorlaniyoruz oturuyor oturuyor kalkiyor yapiyor bir elim camasir yikamada elimden geldikce girecem yerimde sayiyorum kilo acisindan...
sagol masumcum buradan giderken geldiğimde inş sizi buralarda bulmam demiştim ama yine beraberizAda zeyas selam kızlar zeyas güle güle büyütün bebeğini cnm ay eskisi gibi olsa bende gelirim kızlar bende hala 72 .8 im yani 7 lerdeydim hala
canım sen daha önce başarmışfın tekrar başarabilirsin. bu yaz geldi zaten önümüzde bir yıl var niyetlen tekrardan. bir sene sıkalım dişimizi. zaten cok aşırı bi kilo yok cok zayıf olmayı düşünme 6lı rakamlar bile seni mutlu eder zaten. instagramda diyet günlüğü yapanlar var onlar beni çok hırslandırdı mesela. nekadar fazla kilolar vermişler senin 10kilo fazlan var hemde. (63 olmak istitodun diye hatırlıyorum seni)günaydın off zeyas her yaza girerken bu yaz zaıf olcam diytekrma aksine kilo alıyorumm
emziriyorsan 5 ten sonra yemememk biraz sütünü azaltaibilir üt filan iç istersen ben eve gidince hafif bişiyler yiyorum salta yoğurt çorba gibi
ahhh zeyascım sen tecrübeli annesin ne yapacam şaşırdım oturuyor oturuyor kalkıyor yapıyor gece bir ton çişle uyanıyor kaldırıyoruz iki kere gece ama tuvalete oturmuyor sadece üstünü değiştiriyorum geri yatıyor.... küçükde değil ki 37 aylık oldu yazı bekleyeyim diye kışın bitmesini bekledik yaşıda büyüdü bu aradacanım biraz sabır 1 hafta sonra alışır inş.. kilo açısından yerinde sayıyor olmakta başarı bence ya kilo almış olsaydın ben gibiiiramazanla birlikte sıkıca asılıp önümüzdeki yaza cok cok fit olabilirsin.
sagol masumcum buradan giderken geldiğimde inş sizi buralarda bulmam demiştim ama yine beraberizolsun masum adaya da dediğim gibi kilonu koruyo olmanda büyük başarı. bu yaz tekrar başlayıp kışıda sıkı bir diyetle gecirirsek önümüzdki yazı güzel gecirebiliriz inş. bi yerden tekrar başlayalım
bende aynıyım canım kilo yerimde sayıyorum bi alıyorum bi aynı kiloya geri dönüyorumAda zeyas selam kızlar zeyas güle güle büyütün bebeğini cnm ay eskisi gibi olsa bende gelirim kızlar bende hala 72 .8 im yani 7 lerdeydim hala
Allah kolaylık versin zor bi süreçmiş .. nşallah siz kolay atlatırsınız ...kızım biraz inatçı ve sabit bakalım ne olacak...aslında emziği bir günde bıraktı hiç sorun olmadı.. kendi odasında uyumayı tam iki yaşında öğrendi aldık yatağına odasına koyduk dedik bundan sonra burada uyuyacaksın hiç itiraz etmedi asla yanımıza gelmedi ... sabah olunca baba işe giderken hazırlandığını görüyor öyle yanıma gelir....hadi bakalım annesi kisa zamanda halledersiniz inşallah bizde kizimla ramazandan sonra başlıca z inşallah :)
canım bi oglan bi kız alıştırdımahhh zeyascım sen tecrübeli annesin ne yapacam şaşırdım oturuyor oturuyor kalkıyor yapıyor gece bir ton çişle uyanıyor kaldırıyoruz iki kere gece ama tuvalete oturmuyor sadece üstünü değiştiriyorum geri yatıyor.... küçükde değil ki 37 aylık oldu yazı bekleyeyim diye kışın bitmesini bekledik yaşıda büyüdü bu arada))
ben varım canımctesileri yine kilo bildirimi yapalım akşamda menü yazalım mtive edelim birbirimizi hırs yapalım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?