Benimde 3 aylik bebegin emziriyorum yapmak istiyorum ama azalır sutum diye korkuyorum dünden beri sutunde bir değişiklik oldu muBende dün başladım kilom 79 boy 153 yanlız ben bunu 4ten sonra yapıyorum ve saat aksam 10 gibi bir kase yoğurt içine yarım elma doğruyorum çünkü emziriyorum 2 aylık bebeğim var
Bende artık buradayım canım hergün yazalım destek oluruz önceden yapardık çok güzel motive oluyorduk inşaallah yine öyle oluruz ne zaman birşeyleri kısıtlasam lanet olasıca migrenim tutuyor dünden beri ağrıyor canımdan bezdim diyet falan vız gelir şu lanet olasıca miğren olmasa yıllardır kurtulamadım gittiMerhaba, ben de buraya katilmak istiyorum :)
ya ben her gun 17'den once durduramiyorum kendimi. Daha ziyade 18; ama haftada 2-3 17'ye de kasacagim. Vucuda degisiklik iyi geliyor :)Bende artık buradayım canım hergün yazalım destek oluruz önceden yapardık çok güzel motive oluyorduk inşaallah yine öyle oluruz ne zaman birşeyleri kısıtlasam lanet olasıca migrenim tutuyor dünden beri ağrıyor canımdan bezdim diyet falan vız gelir şu lanet olasıca miğren olmasa yıllardır kurtulamadım gitti
Yazın zor oluyor 5 de bırakmak burda bizde sonbahara girdik bazen acayip sıcak oluyor gündüz gibi 5 dün 40 derece sıcak vardı zor dayandım bugun yağmurlu 5de bitirdim türkiye için şimdi 6 iyi bence günler uzuyor 5-6 fark etmez bence o öğünü hafif tutalım bende tam tersi gündüz iyi gittiysem 3 den sonra kayış kopuyor frenliyemiyorum kendimiya ben her gun 17'den once durduramiyorum kendimi. Daha ziyade 18; ama haftada 2-3 17'ye de kasacagim. Vucuda degisiklik iyi geliyor :)
Artık bende 61,5 oldum kışın 67-68 arası gıdıyodum kafaya koydumu oluyo öğlen kısarak yemıyorum sebze yemegi varsa dolu dolu tabak yıyorum çünkü cok hareketliyim bu ara az yıyince basım agrıyor ve bu sekıldede kılo verıyorum
Aksam yemeyip cokta hareketli olunca gıdıyo valla herkes zayıfladıgımı farketti hedefimiz aynı hadi oluruz inşAllahBen de 61.4 u gordum. 60 kilo olsam yeterli diyordum ama 58 olmaya karar verdim. 3 kilo daha gidecek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?