Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Merhaba kizlar. 3 gundur cok yogun gunler gecirdim hic giremedim. O yogun gunlerde de yeme icmeyi bayagi bir abarttim. O yuzden bu sabah 60.200 ciktim. 59.600 den 600 gram almisim 3 gun yuzunden. Bugun henuz hicbirsey yemedim. Sedece yesil cay ve 3 adet zeytin yedim. Mirelim bozuldu son iki kilo ve ben veremedim gitti yahu

Bir şey sormak istiyorum. Aradaki ufak kaçamaklar nasıl oluyor da diyeti bozuyor işin mantığını anlatabilir mi biri. Günlük kaloriliyi aştırmayacak kadar çikolata yiyince mesela hemen nasıl oynuyor tartıda.

oynar, vucut sekerden dolayi su tutuyor ; fakat cok da muhim degil bence uzun vadede kilolar nromallesir. Ama kalori hesabi, dikkat etme, abartmama bunlar hayat tarzi olmali.

Hmm çünkü ertesi gün dikkat edince eski haline dönüyor. Bir de annemin diyetisyeni bir öğünde bile kaçırsan o haftaki kilo vermeni durdurur demiş o nasıl iş sizce?

Bende bi kac gundur bozuyorum gunduz ama o yuzden sabit kilom son iki kilo vericem duraklamada olabilir takmiyorum takinca hic gitmiyo elbet gidecek sahaya yuruyuse gidiyorum iyi gelecektir elbet

meraba arkadaşlar benden geçen pazartesi başladım ama tartımdan çok emin değilim bazı yerde fazla tartıyo bazı yerde eksik ama çevremdeki insanlar toparlanmışsın falan diyolar bu şekilde devam edicem sadece hafta sonları saat 6 ya sarkıyo yemek saatim gün içerisinde 5 den sonra bişey yemiyorum sizlerin yazdıklarını okuyunca motive oluyorum..

Herkese merhaba ben aksam 5 den sonra yemeyerek tam 7 kilo verdim tabi aralarda kaçamaklar oldu 5 ay sonunda 65 ile basladigim kilom şuan 58 hedefime ulastim çok şükür kacamaklarlarim olmasaydi 3 ayda verilebilir bundan sonrasi kiloyu korumak hepinize kolay gelsin

merhabalar ben de katilayim size tam 5 olmasa da en gec 5,5-6 gibi yemek isini bitiriyorum son bir aydir.yediklerine de dikkat etmeye çalışıyorum .suan 71 kg im.hedef önce 65 sonra duruma gore bakariz artik belki 60 bu arada boyum 1.70 artik yazicam buraya sık sık sabahlari eksileri gorelim inşallah :))

selam keşkee aktif olsa topik bende gelirim ekiden buralaraydım
ama zayıfladım mı hayırrrr(

Ramazan da yaklasti cok dikkat etmek lazim iftarda hafif yemeyi düşünüyorum yapabilirsem :) bir ayda 20 kilo diye bi topik var orada yazdim az önce kendimce diyet uyguluyorum aksam da en gec 6

Ramazan da yaklasti cok dikkat etmek lazim iftarda hafif yemeyi düşünüyorum yapabilirsem :) bir ayda 20 kilo diye bi topik var orada yazdim az önce kendimce diyet uyguluyorum aksam da en gec 6
aynen bende ramazanda dikkat edeceğim abur cubur fastfood tatlı yememeye düşünüyorum inşallah

Ben eskiden de yaziyordum kızlar simdide yazarim siz yazarsanız bende akşam sadece sodalı ayran iciyorum

merhaba valla idallı olmaya çalışıyorum ama 3 en fazla 3 gn sürüyor bu iddaa
sonunu göremiyorum

Ayyy herkes burada olsa bende olurum...gerci ramazan geliyor olsun yine sahursuz tutar diyet yapabilirim

Ayyy herkes burada olsa bende olurum...gerci ramazan geliyor olsun yine sahursuz tutar diyet yapabilirim
sahursuz cok zor olur benim için .inşallah guzel bir kahvalti ile doyurucu sahur düşünüyorum. haslanmis yumurta peynir salatalık domates kucuk yagsiz bir tost.ama iftari bol su corba karpuz :) belki ızgara kofte seklinde hafif yapmaliyim.emziriyorum ama 2 yasini dolduruyor kızım bırakabilirim emzirmeyi ama ikimizde hazir degiliz galiba

Ben gecen ramazan sahursuz tuttum vee iftarida bol pideli ve sarelleli yaptim 4 .5 kilo vermistim ....bu ramazan sarelle ve pideyi kaldiracam insallah 6 kilo veririm...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…