Bir şey sormak istiyorum. Aradaki ufak kaçamaklar nasıl oluyor da diyeti bozuyor işin mantığını anlatabilir mi biri. Günlük kaloriliyi aştırmayacak kadar çikolata yiyince mesela hemen nasıl oynuyor tartıda.
Gitsin valla bıktım ya motive edelim birbirimizi ben bugünden başlıyorum.yazalim arkadaşlar birbirimize destekle gitsin bu kilolar....
aynen bende ramazanda dikkat edeceğim abur cubur fastfood tatlı yememeye düşünüyorum inşallahRamazan da yaklasti cok dikkat etmek lazim iftarda hafif yemeyi düşünüyorum yapabilirsem :) bir ayda 20 kilo diye bi topik var orada yazdim az önce kendimce diyet uyguluyorum aksam da en gec 6
sadece ayran ... ayy cok iddali acikmiyor musun helal valla .o zamn günlük menumuzu yazalim kuzlar her öğünumuzu nedersinizBen eskiden de yaziyordum kızlar simdide yazarim siz yazarsanız bende akşam sadece sodalı ayran iciyorum
sahursuz cok zor olur benim için .inşallah guzel bir kahvalti ile doyurucu sahur düşünüyorum. haslanmis yumurta peynir salatalık domates kucuk yagsiz bir tost.ama iftari bol su corba karpuz :) belki ızgara kofte seklinde hafif yapmaliyim.emziriyorum ama 2 yasini dolduruyor kızım bırakabilirim emzirmeyi ama ikimizde hazir degiliz galibaAyyy herkes burada olsa bende olurum...gerci ramazan geliyor olsun yine sahursuz tutar diyet yapabilirim
Ben gecen ramazan sahursuz tuttum vee iftarida bol pideli ve sarelleli yaptim 4 .5 kilo vermistim ....bu ramazan sarelle ve pideyi kaldiracam insallah 6 kilo veririm...sahursuz cok zor olur benim için .inşallah guzel bir kahvalti ile doyurucu sahur düşünüyorum. haslanmis yumurta peynir salatalık domates kucuk yagsiz bir tost.ama iftari bol su corba karpuz :) belki ızgara kofte seklinde hafif yapmaliyim.emziriyorum ama 2 yasini dolduruyor kızım bırakabilirim emzirmeyi ama ikimizde hazir degiliz galiba
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?