Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bende hamilelikte aldım kiloyu venofer yüklemesi yapıldı o dönemde ve şiştim. 65 ile hamile kaldım 82 de doğum yaptım. şimdi 74,6 kgdum dün sabah 75,3 kg dum yavaş yavaş gidiyor. ama bu sabah regl olmuşum onunda şişliği var tabi.

Hergun yazamiyorum bende ama okuyan birileri olursa aksam hala yemiyorum ve hergun oglusla cikip yuruyorum ekmek sadece sabah aksam sirf cay yanina uc form biskuvi bol su ve yesilcay bunlari yaparsaniz verirsiniz kizlar ben gectigimiz kis 67 kiloydum verip verip aliyodum mart basindan beri aksam kestim ilk gunler zordu basim agridi bunyem sasti ilk hafta verip ikinci hafta durdu ama dewam etti sonra suan 60 kiloyum son iki kilom kaldi onuda verdikten sonra relax olucam ama aksam yemicem kiloyu korucam zaten alistim aclik yok artik baslamadiysaniz baslayin bi daha genc olmucaz istedigimizi giyemicez ertelemeyin ben arada yine yazarim opuldunuzzz

Bir turlu karar vermedim hangi yıldan gideceğine

Akşam proteinmi yesem?
Çorbası icsem?
Sadece yoğurt mu yesem

Ayyy bi kilo vermeyi beceremedim cok mu iradesizim neyim hep bisey oluyor batti balik deyip yemeye devam ediuirum coj sıkıldım biseyler yapiyorum geri bozuyorum biliyorum sagluksiz ama ilk 10 gun mideyi kucultmek icin tek ogun mu yesem bilemedim offffff

Hergun tartilip haber mi versek birbirimize tartidan uzaklasmamis oluruz hemde motive oluruz boyle haftalik bekleyince sanki dikkat mi edemiyiruz...benimle hergun tartilip bildiri yapip diyet yapmak isteyen var miiiiii

Naptin biz senle ayni gidiyoruz diyete dewam dimi

Kusura bakma pek giremedim bu aralar. Ben de suan 60 kiloyum ve aynen tam senin gibi son iki kilom kaldi 58 olana kadar devam. Yani diyete devam ediyorum.aynen aksamlari 5 den sonra birsey yememeye gayret ediyorum. Sabah aksam ac karna yesil cay iciyorum. Ve hergun 3 litre su icmeye garet ediyorum. Ayrica gunluk 1000 kaloriyi gecmemeye gayret ediyorum. Bu miktar hergun degisiyor. 500/800/ 900 Bazen 1200 kalori vs.

Hergun tartilip haber mi versek birbirimize tartidan uzaklasmamis oluruz hemde motive oluruz boyle haftalik bekleyince sanki dikkat mi edemiyiruz...benimle hergun tartilip bildiri yapip diyet yapmak isteyen var miiiiii

Cnm ben zaten bildirim yapmasamda hergun sabahlari ilk isim tartilmak oluyor istersen her sabah bildirebilirim senle beraber. Hatta soyleyeyim. Bugun sabah 60.300 gram ciktim ya sen?

Selam kızlar yazarsanız buraya bende varım ama ben artık eve gittiğimde hafifte olsa yiycem bisiyler bir sure yiyip sonra keserim olmadı zaten

Ben de 1000-1200 arası alıyorum ama bugün biraz fazla karbo aldım , inşallah yarın - görürüm yine de.

merhaba benden uzun zamandır denemediğim diyet kalmadı gerçekten çok sıkıldım bu durumdan enson teyzemle görüştüm akşamları yemek yemeden 9 kilo verdiğini söyledi bende burdan okurken sizin dediklerinizi gördüm bende 70 kiloyum hedefim 60 - 55 arası gerçekten akşamları yememek işe yarıyomu ben dün 4 buçukdan sonra bişey yemedim gece yatarken bi kase yoğurt yedim deneyimlerinizi benmle paylaşabilirmisiniz yada ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz teşekkürler.

Gunaydin benim kilo verme surecim ekim ayindan beri devam ediyor. Tam 15 kilo verdim ama bunun sadece 2 yada 2 bucuk ayini diyet yaparak gecirmisimdir. Yani arada diyeti birakip normal devam ettim hep. Aksamlari yemezseniz verirsiniz. Ama gunduzleride abartip her onunuze geleni yemeyeceksiniz. Dikkat edeceksiniz. Gunde iki kere ac karna yesil cay icin. Gunde en az 2 litrede su. Aksam 5 den sonrada yemezseniz gidiyor kilolar.

Gunaydin arkadaslar hadi ilk bildirim benden olsun. Bugun sabah 59.9 ciktim dunden beri 400 gram vermisim. Ya siz?

Selam ben hergun tartilmiyorum
Ama akşam. 18:30 da bisiyler yiyorum ben yoksa abur cubura sariyorum

İşyerinde olduğum için günde ortalama 5 bardağa yakın yeşil çay tüketiyorum 2 litreye yakın su içiyorum sabahları normal kahvaltı sandviç falan yiyorum öğlen çorba içip 5 gibi yoğurda nesfit ekleyip yemeye başladım bu şekilde irademi bozmadan devam etmeye çalışıcam çünkü ben tezcanlıyım hemen olsun bitsin istiyorum oda mümkün olmuyor bu şekilde bende sonuç bildirmeye calışıcam

Gunde 5 adet yesil cay cok fazla dikkat edin. Bence hemen azaltin. En fazla 3.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…