Hoş buldum boşver sen ikimiz devam edelim.ben az önce yemek faslını kapattm.biraz çiğ köfte vardı kivircikla yedim.beyaz peynir attm ağzıma.sen neler yapıyorsun kaç kilosun ve ne kadar hedefliyorsun.bu arada ben hamile kalmak için aşılama yaptırdım.bu modda umarim devam ederim kendimi pek kasmadan
Naptin biz senle ayni gidiyoruz diyete dewam dimiBen de 61.4 u gordum. 60 kilo olsam yeterli diyordum ama 58 olmaya karar verdim. 3 kilo daha gidecek
Naptin biz senle ayni gidiyoruz diyete dewam dimi
Hergun tartilip haber mi versek birbirimize tartidan uzaklasmamis oluruz hemde motive oluruz boyle haftalik bekleyince sanki dikkat mi edemiyiruz...benimle hergun tartilip bildiri yapip diyet yapmak isteyen var miiiiii
Cnm ben zaten bildirim yapmasamda hergun sabahlari ilk isim tartilmak oluyor istersen her sabah bildirebilirim senle beraber. Hatta soyleyeyim. Bugun sabah 60.300 gram ciktim ya sen?
Ay ben de sizinle takilayim ben de 52-54 olmak istiyorum :)
Su an 59.5'um[/QUOTE
Olur cnm tabi ki de. Keske 59 u gorsem bendee cirpinip duruyorum inebilmek icin 50 lere. Aksam 7 den sonra yemezsin. Bir de kalori say yediklerinin hep kalorisine bak gunde 1000 kaloriden fazla almazsan gider kilolar. Yarin sabah yapariz yind bildirim.
Evet zor oluyor. Ama eger odaklanip sabredersen en fazla iki hafta sonra alisiyorsun. Arada minicik kacamaklar oluyor tabi ki. Ama inanin aksam yememek cok iyi kilo verdiriyor. Dayanamiyorsaniz salatalik ya da ayran veya yogurt gibi kalorisi dusuk birseyler atistirip acligi azda olsa yatistirabilirsiniz. Ben genelde salatalik tercih ediyorum oyle zamanlarda veya ceviz findik badem gibi kuruyemisatistiriyorum. Abartmadan tabi ki.
merhaba benden uzun zamandır denemediğim diyet kalmadı gerçekten çok sıkıldım bu durumdan enson teyzemle görüştüm akşamları yemek yemeden 9 kilo verdiğini söyledi bende burdan okurken sizin dediklerinizi gördüm bende 70 kiloyum hedefim 60 - 55 arası gerçekten akşamları yememek işe yarıyomu ben dün 4 buçukdan sonra bişey yemedim gece yatarken bi kase yoğurt yedim deneyimlerinizi benmle paylaşabilirmisiniz yada ne kadar sürede ne kadar kilo verdiniz teşekkürler.
Ben de bu sabah 60.0 cikmisim; anlamadim valla dun sekersiz dondurma yemistim sislik yapti herhaldeGunaydin arkadaslar hadi ilk bildirim benden olsun. Bugun sabah 59.9 ciktim dunden beri 400 gram vermisim. Ya siz?
Gunaydin benim kilo verme surecim ekim ayindan beri devam ediyor. Tam 15 kilo verdim ama bunun sadece 2 yada 2 bucuk ayini diyet yaparak gecirmisimdir. Yani arada diyeti birakip normal devam ettim hep. Aksamlari yemezseniz verirsiniz. Ama gunduzleride abartip her onunuze geleni yemeyeceksiniz. Dikkat edeceksiniz. Gunde iki kere ac karna yesil cay icin. Gunde en az 2 litrede su. Aksam 5 den sonrada yemezseniz gidiyor kilolar.
Gunaydin benim kilo verme surecim ekim ayindan beri devam ediyor. Tam 15 kilo verdim ama bunun sadece 2 yada 2 bucuk ayini diyet yaparak gecirmisimdir. Yani arada diyeti birakip normal devam ettim hep. Aksamlari yemezseniz verirsiniz. Ama gunduzleride abartip her onunuze geleni yemeyeceksiniz. Dikkat edeceksiniz. Gunde iki kere ac karna yesil cay icin. Gunde en az 2 litrede su. Aksam 5 den sonrada yemezseniz gidiyor kilolar.
İşyerinde olduğum için günde ortalama 5 bardağa yakın yeşil çay tüketiyorum 2 litreye yakın su içiyorum sabahları normal kahvaltı sandviç falan yiyorum öğlen çorba içip 5 gibi yoğurda nesfit ekleyip yemeye başladım bu şekilde irademi bozmadan devam etmeye çalışıcam çünkü ben tezcanlıyım hemen olsun bitsin istiyorum oda mümkün olmuyor bu şekilde bende sonuç bildirmeye calışıcam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?