yogurt veya ayran ile hafif gecistirebilirsiniz ya da bir meyvebir türlü beceremiyorum ben , aç karnına yatınca büyük rahatsızlık duyuyorum. Az da olsa bişeyler yemem lazım yoksa bir gram uyku yok.
Cook sukur cis olayini cozduk ..ben gece baglamadim bez olayini tamamen hayatimizdan cikardik cunkuuu...sukur cis sorunu 3.gun aksam cozuldu bugun 5. gun sira kakadacanım bi oglan bi kız alıştırdımkızım 15günde oglan iki günde alıştı. ben gece bbez bagladım gündüz tamamen alıştıgında gecede baglamamaya başladık. gece yatmadan iki saat önce su içmeyi bıraksın. birde gece bezini o uyuduktan spnra baglamıştım. sabırlı olman lazım eger tuvalete lturmuyosa oturan bi arkadaşı falan varsa onu görsün yaparken. kızım bu şekilde tuvalete oturmaya başlamıştı. lazımlıgada yapmıyodu oturup oturup kalkıyodu.oglumun kolay alışmasını ablasını görmesine baglıyorum. aynı anlattıgın gibi tuvalet egitimi bambaşka bişşey.
ben varım canımigrenç durumdayım kendimden bahsedeyimde kendinizi sevin biraz. bedensiz bi durumdayım üstüm başka takılıyo alt bölgem başka. kıyafet bulamıyorum geçen gün lcw ye gittim tunik pantolon alıyım diye koca totomu anca onlar kapatır diye düşündüm ama tam bir hayal kırıklıgıyla çıktım tüm moralim çöktü. üstün 44 beden ama kalça ve simit bölgemden kapanmıyo düğmeler. 46alayım dedim ondada beden yoktu.acilen toparlanmam lazımmm
Cook sukur cis olayini cozduk ..ben gece baglamadim bez olayini tamamen hayatimizdan cikardik cunkuuu...sukur cis sorunu 3.gun aksam cozuldu bugun 5. gun sira kakada)) tutuyor yapmak istemiyor agliyor onuda bi basarirsak bitti bu is )))
Kizlar bu aralar yogunum kizima wc egitimi veriyorum en kisa surede araniza donecem buyuk ihtimal pazara biter bu eğitim...
Bende bir haftalik menu hazirladimOnu da kisa sürede halledersiniz inşallah ben kizimin yilsonu gosteriso okul piknigi derken gun icinde börek filan yedim ama hala 5-5,5 dan sonra yememeye çalışma siyirum bazen 2 veya 3 kiraz yiyip bırakıyorum gun icin de ne yersek yiyelim aksam erken yenirse az da olsa kilo veriliyor ümit liyim olacak kizlarrrRamazan menusu olusturmam lazim siz neler yapacaksiniz arkadaşlar ???
Merhaba herkese bende topikte yeniyim daha once bu sekilde cok guzel kilo vermiştim ama son 1 yılda o kadar cok yedimki hoop kilolar geri geldi. Ben 66.3 olarak basladım diyete pazartesi gunu bu sabah tartildigimda 65.7 geldim. Hedefim 56 olmak ama ilk 1 ayda 62 yi gormek istiyorum. Sizler neler yapıyosunuz ne yiyip ne yemiyosunuz?
burası aktif olsa çok iyi olur baya yemişşsin gün içinde hangi arada yiyorsun
:)) valla sabah uyandıgım andan itibaren yemeye baslıyorum ben sen neler yapıyosun peki?
hıı aslinda sende kendine ara ogun yapsan aksam yemek krizini daha hafif atlatabilirsn belki. Ben mesela sabah ofise gelince hemen nescafe içtim sade saat 10.30 gibi elma yedim birazdan sut içicem. Oglen yemeginden sonrada tekrar sut ve yogurt yicem sonra birakicam. Ara ogun iyi oluyor mden acta kalmıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?