Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

bol koşturmalı bir gün geçirdim
öglen kiraz ve bir tavuk budu yedim.
akşam saat 5 te bi tabak taze fasulye+yogurt+bir adet turşu yedim
tabiki acıktım saat 9 gibi bikaç tane leblebi ve kuruüzüm yedim.
bol su içtim emzirdiğim için rezeneden başka bitki çayı içemiyorum. hecenlerde rezeneninde ödem attırmada etkili oldugunu okumuştum.ne güzel hem süt yapıyo hem ödem atıyo. normald her sabah içitodum ama bitmiş

ben hafta sonlari özledigim seyleri yiyorum acikcasi lahmacun yedim cissss olduu :)) ama bugun de buyuk kizimin okilunda senlik vardi azicik kek puaca kacirdim yarin ceza gunu yaptim kendme sabah maydonoz kürü haslanmis bir yumurta oglen corba ayran meyve aksam corba ayran kesin kararliyimmmm derlerdi pek dikkate almazdim beynimize biz hukmedelim cook onemli gecekten...

dün gittim çorba yoğurt yeidm sonra dondurma grisini ne varsa yedim

bugün salmak yerine yine başladımmm
bu hafta hep tarçınlı yoğurt yiycemm eve gidince veya salata

bugünkü menum kizlar ilik limonlu su maydanoz kürü bir haşlanmış yumurta simdi tarcinli yogurt kürü ve sebze çorbası aksama ayni corba ve ayran olacak aralarda yesil cay tarcinli su :))

bir türlü beceremiyorum ben , aç karnına yatınca büyük rahatsızlık duyuyorum. Az da olsa bişeyler yemem lazım yoksa bir gram uyku yok.

Cook sukur cis olayini cozduk ..ben gece baglamadim bez olayini tamamen hayatimizdan cikardik cunkuuu...sukur cis sorunu 3.gun aksam cozuldu bugun 5. gun sira kakada )) tutuyor yapmak istemiyor agliyor onuda bi basarirsak bitti bu is )))

Kizlar bu aralar yogunum kizima wc egitimi veriyorum en kisa surede araniza donecem buyuk ihtimal pazara biter bu eğitim...

Kızlar selam ben topikte yeniyim . Akşam beşten sonra yememe olayına başladım dün itibariyle .. Burda birbirimize destek oluruz diye düşünüyorum... Bnm 10 kilo fazlam var.. Akşam 5 ten sonra yememek için neler yapıosunuz .. Yöntemleriniz varmı ve leptin hormonu salgılaması için ağza tek lokma konmaması gerektiğini öğrendim yoğurtda dahildir dimi

Gncden yeşil çay kapsülü aldım destek olsun diye.. Kendisini direkt içemiyorum ayda 2 kilo sırf ödem şeklinde gider diye düşünüyorum.. Siz son yemeğinizi beşte mi yiyorsunuz ? Heeyy Hadi benide alın aranıza

Kizlar benmde agustosa kadar yaklaşık 10 kilo vermek lazım hızlı şekilde ve sağlıklı kilo vermem lazım ama diyet yapamıyorum sadece akşamları yoğurt limon pulbiber kuru yapıyorum oda aklıma geldgnde lütfen bana yardımcı olurmusunuz neler yapabilirim

Onu da kisa sürede halledersiniz inşallah ben kizimin yilsonu gosteriso okul piknigi derken gun icinde börek filan yedim ama hala 5-5,5 dan sonra yememeye çalışma siyirum bazen 2 veya 3 kiraz yiyip bırakıyorum gun icin de ne yersek yiyelim aksam erken yenirse az da olsa kilo veriliyor ümit liyim olacak kizlarrr Ramazan menusu olusturmam lazim siz neler yapacaksiniz arkadaşlar ???

Bende bir haftalik menu hazirladim )

Yesil fasulye , patlican , tavuk ve et yemegi planladim...zaten yemekler kaliyor ertesi gununede yenir...

Merhaba herkese bende topikte yeniyim daha once bu sekilde cok guzel kilo vermiştim ama son 1 yılda o kadar cok yedimki hoop kilolar geri geldi. Ben 66.3 olarak basladım diyete pazartesi gunu bu sabah tartildigimda 65.7 geldim. Hedefim 56 olmak ama ilk 1 ayda 62 yi gormek istiyorum. Sizler neler yapıyosunuz ne yiyip ne yemiyosunuz?

selammm topik çk hareketsiz cnm maalesef
sen neler yiyerek yada yemeyerek veridn daha önce 5 ten sonra bişiy yemiyormuydun hiç

Yok canım 5 ten sonra bişey yemedim ben daha oncede. Ya ben tatlı aşıgıyım malesef bi kere onu 2 gundur tamamen kestim. Sabah borek yedim 1 dilim oglen izgara tavuk yedim 3 parca yanında biraz haslanmıs patates. Aralarda da 2 tane activa nın kucuk yogurdu varya ondan yedim içine musli koyup bir de light sut içtim 2 tane. Aksam en son saat 5 te yediğim yogurttu. Bugunde sabah 1 dilim ekmek haslanmıs yumurta ve biraz da peynir yedim. Arada sade nescafe içtim ve yesil elma yedim. Cok tatlı krizim gelirse bir tane incir yicem yanımda getirdim ofise :) umarım zayıflarız yaa.

Aaa bu arada ben hergun 1 saat tempolu yurumeye calısıorm.

burası aktif olsa çok iyi olur baya yemişşsin gün içinde hangi arada yiyorsun

:)) valla sabah uyandıgım andan itibaren yemeye baslıyorum ben sen neler yapıyosun peki?

yapmaya çalışıyorum desem daha doğru olur becremiyorum çünü eve gidiyorum bi yeme krizim tutuyr benim
sabah kavaltı yapıyrum yumurtalı, öğlen ofiste çıkan yemekten akşam süt yoğurt kuuyemiş ile geçiştiriyorum

hıı aslinda sende kendine ara ogun yapsan aksam yemek krizini daha hafif atlatabilirsn belki. Ben mesela sabah ofise gelince hemen nescafe içtim sade saat 10.30 gibi elma yedim birazdan sut içicem. Oglen yemeginden sonrada tekrar sut ve yogurt yicem sonra birakicam. Ara ogun iyi oluyor mden acta kalmıyor

ee peki kahvaltı yapmıyormusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…