- 23 Mayıs 2010
- 427
- 44
- 643
- 40
yoo yapıyorum sabah uyanınca evden cıkmadan ama ole tabiki cok mukellef bi kahvaltı olmuyor. Dun mesela borek yedim bir dilim bu sabah haslanmıs yumurta 1 dilim ekmek ve biraz da peynir.ee peki kahvaltı yapmıyormusun
aaa bende pilav ustu kuru yedim yanındada yogurt yedim ekmek yemedim hiç. Ben mumkun oldugunca ekmegi az yemege calısıorm kızlar. Şimdi sade turk kahvemi içiyorum yanında sodayla. Bundan 1,5 saat sonra light sut içicem aksam 5 tede musli ve yogurt yiip gunu kapatıcam. Bu arada bende tatile cıkıcam bayramdan sonra bikinimi giydiğimde kendimi hiç begenmedim bu beni kamcılıycak insallah. Leslie ne guzel yaa baya bi yaktırıyor o ben onu yaparken cok terliyodum. Ben aksam site içinde 1 saat tempolu yuruycem kulagımda kulaklık :) Bu ara o daha keyifli geliyor banabende bayrada tatile gidicem incelmeye ihtiyacım var
sabahları bri saat yürüyoeum ben akamda leisle yapcamm
kahvaltı
1 muz
1 bardak süt
1 lokma börek
öğlen
1 tabak nohut
1 tabak salata
ara
sütlü kahve
az önce 17:00
2 bardak ayran
5 badem-5fındık
4 çeri domates
bugün az su içtim , 1 yeşil çay içtm
CAnım merhaba evet ben ofise getiriyorum. Dun acayip bi irade gosterdim ve evde cilekli pasta olmasına ragmen yemedim. :)bu saatten sponra sıvı alıyoruzz
aaktivalardan alsam mı diyorum ama içinde şeker çok dimi onların
betty sen iş yerinemi getriyorsun yulaf ve yoğurt
Kızlar ne yaptınız dün? İtiraz ediyim ben arkadaşımın aldığı maalesef küçük vanilyalı dondurma yedim 7 buçuktaBugün tekrar deneyeceğim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?