Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

anladım cnm valla başımıza dert bunkilolalr bende yazıflayımd eidkçe şiştim

Yapabilen var mı arkadaşlar? Bu formu görmedim bende 7 den sonra yemeyi keselim demiştim. Bende katılıyım aranıza. Açlık krizlerinde buraya yazarız birbirimizi engellemiş oluruz

Bugün ben başladım 1. günüm şimdi sakinim bakalım akşam nolcak. betty yapabiliriz bence acıkan buraya yazsın diğerleri engellesin :)

evet bencede zaten tartıda hafiflediğimizi gorunce bence kendimizde yemek istemicez canım. Benim tatlı krizlerim oluyo onun içinde bgn yanıma kuru incir getirdim. Cok dayanamayınca 1 tane aticam agzima. Kızlar bide elimizden geldiğince spor yapabilirsek yagdan daha cok vermiş oluruz ve dolayısıyla incelmemiz daha kolay olur :)

öğlen yemeğimi yeidm geldim , oruç tutmuyorum baştan söleyim

eski sayfaları okursanız çok fazla var kilo veren topikte bende bir tabak etli nohurt, ve salata yedim
iki-üç lokmada ekmek yedim

bende bayrada tatile gidicem incelmeye ihtiyacım var
sabahları bri saat yürüyoeum ben akamda leisle yapcamm

bende bayrada tatile gidicem incelmeye ihtiyacım var
sabahları bri saat yürüyoeum ben akamda leisle yapcamm
aaa bende pilav ustu kuru yedim yanındada yogurt yedim ekmek yemedim hiç. Ben mumkun oldugunca ekmegi az yemege calısıorm kızlar. Şimdi sade turk kahvemi içiyorum yanında sodayla. Bundan 1,5 saat sonra light sut içicem aksam 5 tede musli ve yogurt yiip gunu kapatıcam. Bu arada bende tatile cıkıcam bayramdan sonra bikinimi giydiğimde kendimi hiç begenmedim bu beni kamcılıycak insallah. Leslie ne guzel yaa baya bi yaktırıyor o ben onu yaparken cok terliyodum. Ben aksam site içinde 1 saat tempolu yuruycem kulagımda kulaklık :) Bu ara o daha keyifli geliyor bana

ay ben öeleyim ozamn
ben de bikini giymk istiyorum ama bu vücutla zor

Hayır canım olurmu ole sey? Kendini demoralize etme ole. Belki sen benden daha raat kilo verirsin benim boyum 166 kilomda 66 ydi işte simdi 65.5 olmus. Herkesin yapısı farkli bide ben mesela ilk zamanlar 10 gun falan cok hızlı verip sonra kalıyorum. İnanırsan yaparsın herkes kaclardan dusuyo.

sütlü nes cafe içtim 3,5 ta şimdiide kuruyemiş yiycem sabah meyve eyedigim içn muz yemiycem
1, gün iyi gitsin inşş

kahvaltı
1 muz
1 bardak süt
1 lokma börek

öğlen
1 tabak nohut
1 tabak salata

ara
sütlü kahve

az önce 17:00
2 bardak ayran
5 badem-5fındık
4 çeri domates

bugün az su içtim , 1 yeşil çay içtm

kahvaltı
1 muz
1 bardak süt
1 lokma börek

öğlen
1 tabak nohut
1 tabak salata

ara
sütlü kahve

az önce 17:00
2 bardak ayran
5 badem-5fındık
4 çeri domates

bugün az su içtim , 1 yeşil çay içtm

ohh sahanesiniz kızlar bende az once yulaf ezmeli yogurdumu yiyip gunu kapadım. Aksam yuruyuse cıkıcam 1 saat tempolu sonra dusumu alip uyku. :) Aksam kahvaltıyı iple cekiyorum cok acıktıgımdan dolayısıyla hemen uyumak istiyorum. Bakalım sabah kac kilo gelcez :)

bu saatten sponra sıvı alıyoruzz

aaktivalardan alsam mı diyorum ama içinde şeker çok dimi onların
betty sen iş yerinemi getriyorsun yulaf ve yoğurt

kızlar bus ayfa eskiden çok hareetliydi ama yazan iki gün yazıp gidiyor lütfen sizde gitmeyin
ramazan bitimi dahada yoğun olur

Kızlar ne yaptınız dün? İtiraz ediyim ben arkadaşımın aldığı maalesef küçük vanilyalı dondurma yedim 7 buçukta Bugün tekrar deneyeceğim

bu saatten sponra sıvı alıyoruzz

aaktivalardan alsam mı diyorum ama içinde şeker çok dimi onların
betty sen iş yerinemi getriyorsun yulaf ve yoğurt
CAnım merhaba evet ben ofise getiriyorum. Dun acayip bi irade gosterdim ve evde cilekli pasta olmasına ragmen yemedim. :)
Gerci sadece 100 gr gitmiş ama olsun ben haftada1 kilo hedeflediğimden pazartesiden beri 800 gr olmus oluyo pazara kadar da 200 gr veririm diye dusunuyorum.

Sabah sadece 2 yumurta yedim ben yanıda da yesil cay az oncede bir tane kuru incir sizler neler yaptınız?

Kızlar ne yaptınız dün? İtiraz ediyim ben arkadaşımın aldığı maalesef küçük vanilyalı dondurma yedim 7 buçukta Bugün tekrar deneyeceğim

Yaaa yemeseydin keske ama sonucta vanilyalı dondurmaymıs dondurma en hafif tatlı bosver sıkma canını bugunden telafi edersin :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…