olur liste belli zaten ama herkes ayrı eklesin kendini son haline bakarız ama girmeyen pek çok kişi var belki akşam girerler
inana o kadar rahattımki ne baş dönmesi ne tansiyon bütün gün oturup hareket edemediğim için zorlamıyor spor yapamam belki ama günlük kalori ihtiyacımın altında olduğu için kilo veriyorum
bu soğukta ne yürüyüş nede evde akşam yapılacak hareketler pek cazip gelmiyor bana eve gidip kombi açıp evi ısıtana kadar yatıyoruz zaten o yüzden şimdilik oturuyorum hareket zamanıda gelicek bahara az kaldı
Sûpersin ya, hayran kaldim valla. Hamile kalirsam seni örnek alacagim :)))
merhaba arkadaslar k.k'da çok yeniyim henüz açalı bikaç saat olduaslında 2 yıla yakın takip ediyordum ama açmayı düşünmemiştim bu konu baslığını gördüm bugün gezinirken (biraz geç olsada) hemen üye olmaya karar verdim. aranıza katılmak istiyorum eğer sizde beni kabul ederseniz listenizde bulunmak isterim doğrusu :26: bnde deneyimlerimi paylaşmak isterim sizlerle cevaplarınızı bekliyoruuum :)
hoşgeldin canım aramızdan olmandan bizdemutlu oluruz sen bana kilonu at ben seni listeye ekleyeyim son yazılarımızı okuduysan kendinide bize tanıtırsan mutlu oluruz şimdilik iyi akşamlar tekrar hoşgeldin :))
işte menüm
sabah
kepekli ekmekle tost
3 zeytin
domates
ara
1 armut
1 kupa neskafe
öğşlen
2 dilim ekmek
2 parça et
salata
3-4 tane kızarmış patates
ara
1 elma
1 türk kahvesi
akşam
2 dilim ekmek
2 parça et
salata
akşam 5 de yedim ve şimdiye kadar 1 elma ve 1 kupa neskafe içtim
30 dk yürüyüş
2 kupa yeşilçay
3 l su
nasıl menüm çok mu abartılı?
işte menüm
sabah
kepekli ekmekle tost
3 zeytin
domates
ara
1 armut
1 kupa neskafe
öğşlen
2 dilim ekmek
2 parça et
salata
3-4 tane kızarmış patates
ara
1 elma
1 türk kahvesi
akşam
2 dilim ekmek
2 parça et
salata
akşam 5 de yedim ve şimdiye kadar 1 elma ve 1 kupa neskafe içtim
30 dk yürüyüş
2 kupa yeşilçay
3 l su
nasıl menüm çok mu abartılı?
merhaba hanımlar :) çok az kaldı diyete başlamama ama saat 5 konusunda özgüvenim azaldı sankim biraz
merhaba gurubunuza yeni katıldım :) eğer saat 5ten sonra yemek konusunda endişeleriniz var ve birazcık da geç yatıyorsanız 2 buçuk saat arayla 1 porsiyon meyve tüketebilirsiniz özellikle yeşil elma potasyum ve kilo verme açısından çok yararlı. bu bnm fikrim dilerseniz siz de yapabilirsiniz
ilk sayfalarda bende yazmıştım 2 gün giremedim konu bayağı ilerlemiş. bugün 5.30da çorbamı içip kapattım ağzımı. inşallah sabaha kadar birşey yemiycem. Şekersiz çay ve su içerim sadece sabah da tartılıp tam kilomu yazarım bakalım 4 günün faydası olmuş mu
gel bakayım buraya durum nedir :) kaçamak var mı kaçamak
valla eşim çekirdek çitliyordu çayla beraber dayanamamış ondan biraz yemiş olabilirim:18::18: bir kaç taneden bir şeycik olmaz dimi nede olsa küçücük şeyler
doğruyu söyleyeceğim olma ihtimali yükseko kadardır inşallah :26:
bende şimdi sana yazacaktım :) heyy çık bakalım ortaya yakaladım seni diye hoşgeldin.merhaba bende katılmak istiyorum gurubunuza 58 kiloyum ve boyum160cm alt bacaklarım çok kalın ve kötü duruyo onları inceltmek istiyorum 1 hafta bende saat 6dan sonra birşey yemedim 1 hatada 2kilo verdim
hepsi o kadar her şeyi eşim yedi ben nefis terbiyesi yapıyorum dişlerimi fırçaladım yatış moduna geçtim. Kahvaltıda yiyeceklerimi düşünüyorum ayy çok zor bu işler ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?