Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

olur liste belli zaten ama herkes ayrı eklesin kendini son haline bakarız ama girmeyen pek çok kişi var belki akşam girerler

tamam oyle yapalim, herkes kendi citir kilosunu listeye eklesin ;-)

supersin
aynen bu sogukta hareket banada cazip gelmiyorrrr, bahar girsin popolar sekillensin ozaman

Sûpersin ya, hayran kaldim valla. Hamile kalirsam seni örnek alacagim :)))

sağol canım benimki zorunluluktan öyle oldu yoksa yerdim herşeyi ama iyide oldu birde 15-20 kiloyu vermek vardı en azından şimdi vereceğim kilo az tavsiye ederim

merhaba arkadaslar k.k'da çok yeniyim henüz açalı bikaç saat oldu aslında 2 yıla yakın takip ediyordum ama açmayı düşünmemiştim bu konu baslığını gördüm bugün gezinirken (biraz geç olsada) hemen üye olmaya karar verdim. aranıza katılmak istiyorum eğer sizde beni kabul ederseniz listenizde bulunmak isterim doğrusu :26: bnde deneyimlerimi paylaşmak isterim sizlerle cevaplarınızı bekliyoruuum :)

hoşgeldin canım aramızdan olmandan bizdemutlu oluruz sen bana kilonu at ben seni listeye ekleyeyim son yazılarımızı okuduysan kendinide bize tanıtırsan mutlu oluruz şimdilik iyi akşamlar tekrar hoşgeldin :))

hoşgeldin canım aramızdan olmandan bizdemutlu oluruz sen bana kilonu at ben seni listeye ekleyeyim son yazılarımızı okuduysan kendinide bize tanıtırsan mutlu oluruz şimdilik iyi akşamlar tekrar hoşgeldin :))

teskkr ederm bu güzel sözleriniz için:) öncelikle hoşbulduk 18 yaşındayım okuyorum şu an aslında kaç kilo olduğumu blmiyorum tahminen 77 olaabilir arkadaslarım yüzün çok güzel sadece biraz kilon var diyorlardı. tanımadğm insanlar arkadslarıma o kız çok güzel sadece biraz kilosu var diyorlardı bunu duymak çok zoruma gitti doğrusu bnde bunun üzerine geçen yaz clinica tıp merkezinde devletin verdiği 1 aylık bedava kampanyadan yararlandm diyetisyen+spor imkanı veriliyordu.Gittim kan tahlilleri yptrdım çok şükr bsey çkmadı. diyetsyenim liste hazrladı bna ama kaçamak yapıyordum ne yazkki kızlar :18: ama hrkes 1 buçuk saat spor yaptığı halde ben 3 saat yapıyordum ve bnm yolum tıp mrkezine çok uzak olduğu halde otobsle gidip geliyordum bir önceki durakta inip yürüyordum orda o kadr azimli insanları gördümki fazla salmak olmuyordu bende yemekleri azalttım doktorun verdiği listeye genelde fazla uyamıyordum ama buna rağmen 1 ayda sırf sporla 4 kilo verdim :) 78den 74e düşmüştüm okula basladığım zaman bunu bile fark ettiler herkes ne kadar zayıflamışsın diyordu insanın gururu okşanıyor tabi ama ağustostan bu yana tekrar kilo aldım sanırım tartıldığım zaman hemen kilomu bildiririm size. hemde şu tıp merkezi hakknda biraz bilgi vereyim 1 ay diyetisyen+sporun yanında 12 tane de tenses veriyorlardı yani elektrikle sıkılaşma seanslarımız vardı her biri 20 dk sürüyodu. çok da iyi oldu ama benim etlerim zaten sıkı herkes senin çok kilon yok diyor ama göründüğü gibi değil işte benm alt bölgem var anlayacağınız armut tipiyim buna üzülüyorum çünkü sporda hiç mekik çekmedim sırf kalça ve bacak hareketleri yaptım ama genede göbekten gitti ne yapsam şu popo gtmiyor çok dışa çıkık hiç hoşuma gitmiyor işte böyle kızlar bn aklıma geldikçe yazarım sizlere isterseniz diyet listemi de atabilirim çünkü baktımda doktor genelde aynı listeyi yazmıştı ve gayet de güzel bir liste arkadasımın listesi de aynıydı o da bnmle spora geldi 6 kilo verdi hiç kaçamaksız sorunuz varsa yazarm şimdilik aklımdakiler bu kadar (çok uzattım sanırım )

işte menüm
sabah
kepekli ekmekle tost
3 zeytin
domates

ara
1 armut
1 kupa neskafe

öğşlen
2 dilim ekmek
2 parça et
salata
3-4 tane kızarmış patates

ara
1 elma
1 türk kahvesi

akşam
2 dilim ekmek
2 parça et
salata

akşam 5 de yedim ve şimdiye kadar 1 elma ve 1 kupa neskafe içtim

30 dk yürüyüş
2 kupa yeşilçay
3 l su

nasıl menüm çok mu abartılı?

Canm bnce patates kizartmasi olmamali bide hic yogurt yumurta falan goremedim listendecorba ve sulu yemekte olabilir lahana yemegi mesela az yagli tuzsuz tabi bunlar bnm fikrim her diyet listesi kisiye ozeldir:)

sakıncası yoksa bir sey sorabilir miyim bu yazdığınız menü sadece dün yaptıklarınızın listesi mi yoksa her gun yaptığınız diyet listeniz mi merak ettm de :)

merhaba hanımlar :) çok az kaldı diyete başlamama ama saat 5 konusunda özgüvenim azaldı sankim biraz

merhaba hanımlar :) çok az kaldı diyete başlamama ama saat 5 konusunda özgüvenim azaldı sankim biraz

merhaba gurubunuza yeni katıldım :) eğer saat 5ten sonra yemek konusunda endişeleriniz var ve birazcık da geç yatıyorsanız 2 buçuk saat arayla 1 porsiyon meyve tüketebilirsiniz özellikle yeşil elma potasyum ve kilo verme açısından çok yararlı. bu bnm fikrim dilerseniz siz de yapabilirsiniz

ilk sayfalarda bende yazmıştım 2 gün giremedim konu bayağı ilerlemiş. bugün 5.30da çorbamı içip kapattım ağzımı. inşallah sabaha kadar birşey yemiycem. Şekersiz çay ve su içerim sadece sabah da tartılıp tam kilomu yazarım bakalım 4 günün faydası olmuş mu

çok teşekkür ederim :) iyi fikir

gel bakayım buraya durum nedir :) kaçamak var mı kaçamak

gel bakayım buraya durum nedir :) kaçamak var mı kaçamak

valla eşim çekirdek çitliyordu çayla beraber dayanamamış ondan biraz yemiş olabilirim:18::18: bir kaç taneden bir şeycik olmaz dimi nede olsa küçücük şeyler

valla eşim çekirdek çitliyordu çayla beraber dayanamamış ondan biraz yemiş olabilirim:18::18: bir kaç taneden bir şeycik olmaz dimi nede olsa küçücük şeyler

doğruyu söyleyeceğim olma ihtimali yüksek o kadardır inşallah :26:

merhaba bende katılmak istiyorum gurubunuza 58 kiloyum ve boyum160cm alt bacaklarım çok kalın ve kötü duruyo onları inceltmek istiyorum 1 hafta bende saat 6dan sonra birşey yemedim 1 hatada 2kilo verdim

doğruyu söyleyeceğim olma ihtimali yüksek o kadardır inşallah :26:

hepsi o kadar her şeyi eşim yedi ben nefis terbiyesi yapıyorum dişlerimi fırçaladım yatış moduna geçtim. Kahvaltıda yiyeceklerimi düşünüyorum ayy çok zor bu işler ya

merhaba bende katılmak istiyorum gurubunuza 58 kiloyum ve boyum160cm alt bacaklarım çok kalın ve kötü duruyo onları inceltmek istiyorum 1 hafta bende saat 6dan sonra birşey yemedim 1 hatada 2kilo verdim
bende şimdi sana yazacaktım :) heyy çık bakalım ortaya yakaladım seni diye hoşgeldin.
hepsi o kadar her şeyi eşim yedi ben nefis terbiyesi yapıyorum dişlerimi fırçaladım yatış moduna geçtim. Kahvaltıda yiyeceklerimi düşünüyorum ayy çok zor bu işler ya

evet zor işler.

hoşbuldum bacakinceltme hakkında bilgin varsa yardım edebilirmisn yaza çıkıtğım gibi denize gidicem okullar varken zor olucaka ama bacaklarımı inceltmemm lazım bide ben hersabah ballı tarçınl su içtim oda yardımcı oldu bana ama sirkeli suda iyi diiyolar hangisini tüketmeliyim acab

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…