ama yediklerimi yazmıştoım günlük kalorı alımım 500 ü geçmiyor bazal metabolizma hızım 1400 kalan benden gidiyor spor yapmıyorum ama günlük aktivitem yediğimden fazla olunca giden kilodan gidiyor bu tempoda gitmem lazım o yüzden hafta sonu kendime 1 gün izin verdimki sıkılmamak adına şimdi yine aynı yemek tempomla yeni haftaya başladım
yanı sabah 5 adet altınbaşak yedim yarım paket yani sadece beyaz peynirle ve yanında çay
şu anda 2 bardak nescafe içtim metabolizmamı hızlandırması için sonra yeşil elma yicem falan falan ......
bu hafta daha istikrarlı olacağım inşallah 400 gr idare eder aslında listeye ekle canım sende durumlar nasıl400 gram kötu degilki, hic yoktan iyi yani, neden uzgunsun?
64.300 oldun o zaman, son listeye eklermisin, benmi ekliyim?
ama yediklerimi yazmıştoım günlük kalorı alımım 500 ü geçmiyor bazal metabolizma hızım 1400 kalan benden gidiyor spor yapmıyorum ama günlük aktivitem yediğimden fazla olunca giden kilodan gidiyor bu tempoda gitmem lazım o yüzden hafta sonu kendime 1 gün izin verdimki sıkılmamak adına şimdi yine aynı yemek tempomla yeni haftaya başladım
yanı sabah 5 adet altınbaşak yedim yarım paket yani sadece beyaz peynirle ve yanında çay
şu anda 2 bardak nescafe içtim metabolizmamı hızlandırması için sonra yeşil elma yicem falan falan ......
ben cuma günü 64 ü gördüm ama cumartesi akşamına kadar aynı tempo gittim cumartesi akşam ve pazar azcık saldım üzerimdeki o 1 kiloda yediklerimdir yani 2 güne normale dönerim bu hafta verirsem ancak 2 kilo veririm 63 ü göreceğimi umuyorum ben açıkçası bu ay 8 kilo toplamda vermeyi düşünüyorum hedefim o ama bakalım nasıl olucak
27/01/14 - 03/02/14
1) Derin 68,00 65 kilo farkı 3 kilo
2) Zamanyok 77,00
3) Tkca 67,00-66 fark 1 kilo
4) Tyler 61,00
5) Semo 71,50 - 71,50
6) FZAB 82,50-81,70
7) İstanbula 66,00
8) Melinecmt 75,00
9) Seng ??
10) Nigar50 64,70
11) Dilekağaci 65,00
12) Sanat 77,00
13) sarisinbayan 58,00
kızlar benim bu hafta 1 kilo farketti 3 gündür misafirlikteydik akşamları ve spor yapamadım geçen hafta 2.5 kilo vermiştim oysa..yarın akşamda konyaya gidiyoruz gezmeye4-5 gün kalıcaz önümüzdeki pazartesiye 1 kilo kadar gidebilir yada hiç gitmeyebilirkayınvalidem görümcelerim bolca hazırlık yaparlar şimdi ama sonra evdeyim daha iyi kilo veririm..aslında aylık hedefim zaten 3 kilo ocak ayı için gerçekleşti..şubattada 3 giderse 63 olurum ooo çok iyi ama neden daha fazla vermiyimki dimi..inş hepimiz er yada geç hedefimize ulaşıcaz
akşam yemeyerek kalori sayarak gitmişti ve spor yapıyodum ahhhh bu haftada öyle olsaydı en azından 2 giderdiseninde iyi gitmiş kilolar 2.5 kiloyu sadece akşam yemeyerek mi verdin yoksa diyet falanda yaptınmı?
derin tebriklerr 3 kilo vermişsin bende 61 yemek yemiş halimdi şimdi aç karnına tartıldım 58.7 kiloyum bu hafta 57 olmaya çalışcam inşallah
inşallah canım amacım kilo vermek korumak olsa bende yavaş giderdim ama benim gerçekten vermek gerek bende kilodan yana ölçilerime bakıyorum iri kemikliyim aslında tartı değil benim için önemli olan ölçüler
boy : 170
kilo : 65
basen : 102
üst bacak :60
diz üstü :42
bel : 71
karın : 82
göğüs oldum olası yok zaten
benim derdim bunları aşağılara çekmek yoksa
heryerden bir 6/7 santim incelsem süper olur oda galiba kilo olarak 57/58 lere takabül edecek gibi gözüküyor.
27/01/14 - 03/02/14
1) Derin 68,00 - 65,00 (farkı 3 kilo)
2) Zamanyok 77,00 - ??
3) Tkca 67,00-66 (fark 1 kilo)
4) Tyler 61,00 - 58,70 (fark 2,30 kilo)
5) Semo 71,50 - 71,50 (ayni)
6) FZAB 82,50-81,70 (fark 0.800 kilo)
7) İstanbula 66,00 - ??
8) Melinecmt 75,00 - ??
9) Seng ??
10) Nigar50 64,70 - 64,30 (fark 400grm)
11) Dilekağaci 65,00 - ??
12) Sanat 00 - 77,00 (yeni)
13) sarisinbayan 00 - 58,00 (yeni)
zamanyok, istanbula, melinecmt, seng, dilekagaci kaldi
evet okudum önceki yazini, wuhuuuuu 3saat spor yapmak her yigidin yapacagi is degil valla, tebrik ederim
Bende semos :)))
tamam kilonu 77 yasiyorum, hmm formullere bayilirim benDD
eminim yazacağım bu formüller biçoğunuzun bildikleridir ama yinede şöyle bir sıralama yapalım:
*yemekten yarım saat önce yeşil elma yiyin kızlar tok tutar :)
*biberiye yağı almıştım önceden onu bel bölgeme sürüp strecle sarıyordum gözle görülür incelme katediliyor
*benim gibi spor yapamıyorsanız internetten birkaç hareket belirledim kendime onları yarım saat gün geçtikçe artırarak yapıyorum etkili doğrusu buda linki-> http://www.youtube.com/watch?v=cCABgWeYOwA http://www.youtube.com/watch?v=LabynszUCZk (bu tip hareketlerde bulabilirsiniz)
*kızlar en iyi yöntem yediğiniz şeyi çok çiğnemek ben sayıyorum 30 kez çiğneyince yutuyorum zaten 30 kez çiğneyince pek bişe kalmıyo
*tabiki en önemlisi SU. sabah kalkınca bir bardak su içiniz eğer tansiyonunuz yoksa içine 3 damla limon sıkabilirsiniz. ya da 1 kaşık elma sirkesi için (midenizden sorununuz yoksa) bu emin olun çok işe yarıyor
*arkadaslar bir de ara öğünleri atlamayalım mide aç kalınca beyne komut veriyo ve yağ depolaması yapıyo aç kalıcam korkusu ile yemeklere saldırıyo her öğünden 2-2,5 saat sonra ara öğün yiyin bunlar ne olabilir 1 porsiyon meyve olabilir 4-5 tane badem yada fındık olabilir yarım paket form bisküvi yanında ayran olabilir yada 1 kepekli galetayla ayran olabilir. kendinizi aç bırakmayın kesinlikle
*bu arada biberiye yağı hakkında birazcık daha bilgi vereyim eğer cildinizin de parlamasını istiyorsanız birazcık su kaynatın küçük bi leğene dökün (hani eskiden yapardık kafamıza havlu koyup yuzümüzü buhara tutardık o şekilde) kaynamış suyun içine 3-4 damla biberiye yağı dökün yuzünüzü buhara tutun havluyuda koyun kafanıza 20 dk dinlendirin yuzünüzü tüm gözenekleriniz açılacak cildinize yeni bir görünüm gelecek aksam yatıp sabah kalktığınızda cildinizin çok güzel olduğunu göreceksiğniz :)
(diyetisyen gibi konuşmaya başladım) çok uzun oldu ama kızlar emin olun bu dediklerimi yaparsanız karlı olan siz çıkarsınız kesinlikle size zararı değil yararı var içimde paylaşma aşkı var
ben cuma günü 64 ü gördüm ama cumartesi akşamına kadar aynı tempo gittim cumartesi akşam ve pazar azcık saldım üzerimdeki o 1 kiloda yediklerimdir yani 2 güne normale dönerim bu hafta verirsem ancak 2 kilo veririm 63 ü göreceğimi umuyorum ben açıkçası bu ay 8 kilo toplamda vermeyi düşünüyorum hedefim o ama bakalım nasıl olucak
çok çok tesekkr ederim söylediklerin içinama ne yazıkki o azmi kendimde bulamıyorum artık canım yazdım formüllerimi ben okursan sevinirim hem senin için hemde kızlar için herkes faydalansın istiyorum bu arada sanada maşallah yani iyi kilo vermişsin doğrusu :)
sanat guzel bilgiler icin tesekkur ederiz
ben normalde zaten 30 kere cigniyorum, uyuz gibi yiyorsun diyo herkes bana
ben elma sirkesi icmeye calisiyorum, iyi geliyor, hele yemekten once ictigin zaman tokluk veriyor :)))
euuuu sanat senin cizelgende bi sorun var sanki, fark ettinmi?
evet farkettim yane yazıkki düzeltemedim bir türlü sadece kitle indeksini gösteriyor demi? (bu konularda biraz yeniyim de )
çok doğru yoldasınama lütfen elma sirkesi konusunda dikkat et canım burda bi komşumuzun midesi delindi fazla da içme
eminim yazacağım bu formüller biçoğunuzun bildikleridir ama yinede şöyle bir sıralama yapalım:
*yemekten yarım saat önce yeşil elma yiyin kızlar tok tutar :)
*biberiye yağı almıştım önceden onu bel bölgeme sürüp strecle sarıyordum gözle görülür incelme katediliyor
*benim gibi spor yapamıyorsanız internetten birkaç hareket belirledim kendime onları yarım saat gün geçtikçe artırarak yapıyorum etkili doğrusu buda linki-> http://www.youtube.com/watch?v=cCABgWeYOwA http://www.youtube.com/watch?v=LabynszUCZk (bu tip hareketlerde bulabilirsiniz)
*kızlar en iyi yöntem yediğiniz şeyi çok çiğnemek ben sayıyorum 30 kez çiğneyince yutuyorum zaten 30 kez çiğneyince pek bişe kalmıyo
*tabiki en önemlisi SU. sabah kalkınca bir bardak su içiniz eğer tansiyonunuz yoksa içine 3 damla limon sıkabilirsiniz. ya da 1 kaşık elma sirkesi için (midenizden sorununuz yoksa) bu emin olun çok işe yarıyor
*arkadaslar bir de ara öğünleri atlamayalım mide aç kalınca beyne komut veriyo ve yağ depolaması yapıyo aç kalıcam korkusu ile yemeklere saldırıyo her öğünden 2-2,5 saat sonra ara öğün yiyin bunlar ne olabilir 1 porsiyon meyve olabilir 4-5 tane badem yada fındık olabilir yarım paket form bisküvi yanında ayran olabilir yada 1 kepekli galetayla ayran olabilir. kendinizi aç bırakmayın kesinlikle
*bu arada biberiye yağı hakkında birazcık daha bilgi vereyim eğer cildinizin de parlamasını istiyorsanız birazcık su kaynatın küçük bi leğene dökün (hani eskiden yapardık kafamıza havlu koyup yuzümüzü buhara tutardık o şekilde) kaynamış suyun içine 3-4 damla biberiye yağı dökün yuzünüzü buhara tutun havluyuda koyun kafanıza 20 dk dinlendirin yuzünüzü tüm gözenekleriniz açılacak cildinize yeni bir görünüm gelecek aksam yatıp sabah kalktığınızda cildinizin çok güzel olduğunu göreceksiğniz :)
(diyetisyen gibi konuşmaya başladım) çok uzun oldu ama kızlar emin olun bu dediklerimi yaparsanız karlı olan siz çıkarsınız kesinlikle size zararı değil yararı var içimde paylaşma aşkı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?