- 5 Temmuz 2011
- 11.803
- 8.937
- 448
hoşbuldum bacakinceltme hakkında bilgin varsa yardım edebilirmisn yaza çıkıtğım gibi denize gidicem okullar varken zor olucaka ama bacaklarımı inceltmemm lazım bide ben hersabah ballı tarçınl su içtim oda yardımcı oldu bana ama sirkeli suda iyi diiyolar hangisini tüketmeliyim acab
merhaba bende katılmak istiyorum gurubunuza 58 kiloyum ve boyum160cm alt bacaklarım çok kalın ve kötü duruyo onları inceltmek istiyorum 1 hafta bende saat 6dan sonra birşey yemedim 1 hatada 2kilo verdim
canım aynı beni tarif etmişsin benim bacaklarda çok kalın tayt filan giydiğimde yakıştıramıyorum kendime. Senden 2 kilo fazlam varmış yarın son halimle tartılacam inşallah vermişimdir birşeyler ya çok merak ediyorum
merhaba arkadaslar k.k'da çok yeniyim henüz açalı bikaç saat olduaslında 2 yıla yakın takip ediyordum ama açmayı düşünmemiştim bu konu baslığını gördüm bugün gezinirken (biraz geç olsada) hemen üye olmaya karar verdim. aranıza katılmak istiyorum eğer sizde beni kabul ederseniz listenizde bulunmak isterim doğrusu :26: bnde deneyimlerimi paylaşmak isterim sizlerle cevaplarınızı bekliyoruuum :)
teskkr ederm bu güzel sözleriniz için:) öncelikle hoşbulduk 18 yaşındayım okuyorum şu an aslında kaç kilo olduğumu blmiyorum tahminen 77 olaabilirarkadaslarım yüzün çok güzel sadece biraz kilon var diyorlardı. tanımadğm insanlar arkadslarıma o kız çok güzel sadece biraz kilosu var diyorlardı bunu duymak çok zoruma gitti doğrusu bnde bunun üzerine geçen yaz clinica tıp merkezinde devletin verdiği 1 aylık bedava kampanyadan yararlandm diyetisyen+spor imkanı veriliyordu.Gittim kan tahlilleri yptrdım çok şükr bsey çkmadı. diyetsyenim liste hazrladı bna ama kaçamak yapıyordum ne yazkki kızlar :18: ama hrkes 1 buçuk saat spor yaptığı halde ben 3 saat yapıyordum ve bnm yolum tıp mrkezine çok uzak olduğu halde otobsle gidip geliyordum bir önceki durakta inip yürüyordum orda o kadr azimli insanları gördümki fazla salmak olmuyordu bende yemekleri azalttım doktorun verdiği listeye genelde fazla uyamıyordum ama buna rağmen 1 ayda sırf sporla 4 kilo verdim :) 78den 74e düşmüştüm okula basladığım zaman bunu bile fark ettiler herkes ne kadar zayıflamışsın diyordu insanın gururu okşanıyor tabi ama ağustostan bu yana tekrar kilo aldım sanırım tartıldığım zaman hemen kilomu bildiririm size. hemde şu tıp merkezi hakknda biraz bilgi vereyim 1 ay diyetisyen+sporun yanında 12 tane de tenses veriyorlardı yani elektrikle sıkılaşma seanslarımız vardı her biri 20 dk sürüyodu. çok da iyi oldu ama benim etlerim zaten sıkı herkes senin çok kilon yok diyor ama göründüğü gibi değil işte benm alt bölgem var anlayacağınız armut tipiyim buna üzülüyorum çünkü sporda hiç mekik çekmedim sırf kalça ve bacak hareketleri yaptım ama genede göbekten gitti ne yapsam şu popo gtmiyor çok dışa çıkık hiç hoşuma gitmiyor işte böyle kızlar bn aklıma geldikçe yazarım sizlere isterseniz diyet listemi de atabilirim çünkü baktımda doktor genelde aynı listeyi yazmıştı ve gayet de güzel bir liste arkadasımın listesi de aynıydı o da bnmle spora geldi 6 kilo verdi hiç kaçamaksız sorunuz varsa yazarm şimdilik aklımdakiler bu kadar (çok uzattım sanırım )
selam, hosgeldin :)))
tabiki katilabilirsin, kilon kac :)
bide kisaca kendinden bahsedermisin
[/QUOTE]Bugun citir kilo paylasma gunumuz dimii:) ben sadece 800 gr vermisim ama yilmak yokk yola devamm:))
hoşbulduuuk :) ben daha önce bahsettim kilo verme maceramdan 2 sayfa önce sanırım o biraz uzun eğer okuyabilirseniz çok memnun olurum. kısaca şöyle anlatayım :) 18 yaşındayım 160 boyundayım daha önce 78 kilodan 74e düşmüştüm. ama sonra hç tartılmadımsanırım yine kilo aldım ama şimdi 4 gündür tekrar sağlıklı beslenmeye karar verdim aslında şimdi kilomu tam bilmiyorum bunu size ancak haftaya bildirebilirim ama listeye şimdilik 77 yazabilirsiniz büyük ihtimal de odur zaten birde isterseniz başarılı olan küçük formüller yazabilirim sizlere paylaşmaktan inanın çok memnun olurum :)) çok sevdim ben burayı ya ne güzel birbirimize destek oluyoruz yalnız olmadığımı hissediyorum hemde sizler olduğunuz için kilo vermek de zorundayım tek olsam kim biliyo boşver düşüncesine geliyo bazen insan ama inşallah pes etmiycem bu defa
27/01/14 - 03/02/14
1) Derin 68,00 65 kilo farkı 3 kilo
2) Zamanyok 77,00
3) Tkca 67,00
4) Tyler 61,00
5) Semo 71,50 - 71,50
6) FZAB 82,50-81,70
7) İstanbula 66,00
8) Melinecmt 75,00
9) Seng ??
10) Nigar50 64,70
11) Dilekağaci 65,00
12) Sanat 77,00
13) sarisinbayan 58,00
ben kilo bildirimimi yaptım kızlar sizleride bekliyorum hafta sonu yemeseydım dahada olurduda kendimi dinlendirdim şimdi motıveyle tam gaz ilerliyorum :)
süpersin derin 1 haftadamı verdinben 3 gün oldu akşam yememeye hafta sonu pek dikkat edemedim sadece 400 gr gitmiş çok üzgünüm
deriiiiiiiiiinnnnnnnnnn inanmiyorum, supersin !!!
superin ötesi hatta, naptin kizzz listeyi alt üst ettin !!!
ama yediklerimi yazmıştoım günlük kalorı alımım 500 ü geçmiyor bazal metabolizma hızım 1400 kalan benden gidiyor spor yapmıyorum ama günlük aktivitem yediğimden fazla olunca giden kilodan gidiyor bu tempoda gitmem lazım o yüzden hafta sonu kendime 1 gün izin verdimki sıkılmamak adına şimdi yine aynı yemek tempomla yeni haftaya başladım
yanı sabah 5 adet altınbaşak yedim yarım paket yani sadece beyaz peynirle ve yanında çay
şu anda 2 bardak nescafe içtim metabolizmamı hızlandırması i
çin sonra yeşil elma yicem falan falan ......
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?