Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

aaa selammm hoşgeldin bir konu açıp gittin

Ben de bugun basladim. Bu sabah 66.5 tim. En son saat 16.00 da bir gozlemeyle bir kase kraker yedim hala onunladuruyorum. Aciktikca su icip sakiz cigniyorum. Bakalim yarin sabah buraya bildirim yaparim. Basarilar hepimize Allah yardimci olsun kilo verirken.

Tartılma sonucunuzu merakla bekliyorum :) ben de sabah 7:00de tartılıp yazacağım :))

bende yapmak istiyorum ama çalışıyorum daha önce denedim bu yöntemi iyi kilo verdim

şimdi 5:30 da çıkıyorum 6:30 da evdeyim
nasıl uygularım bilmiyorum

bende yapmak istiyorum ama çalışıyorum daha önce denedim bu yöntemi iyi kilo verdim

şimdi 5:30 da çıkıyorum 6:30 da evdeyim
nasıl uygularım bilmiyorum
Merhaba bende çalışıyorum hatta 6:30 da daha işten yeni çıkıyor oluyorum. Düzenim şöyle sabahları kahvaltılık sandviç yapıp götürüyorum öğle yemeği saat 2 de yemek molası var sulu yemek yiyorum ekmek Vs de yiyorum valla akşam 5 é doğru girisini falan atıştırıyorum yemek faslı bitiyor benim için gün içinde en az 1 litre su içiyorum akşam 7:30 da evde oluyorum kendimi hiçbişey yemicem diye şartlamıyorum canım bişey çekerse meyve yiyorum mesela 1 elma ya da 1 armut 23:00 sonrası uyuyorum çok rahat yapıyorum bu diyeti eşimde yapıyor o da 104.30dan 102.2 ye düştü

Günaydın azıcık moralim bozuk çünkü yine 60,700 çıktım birebir ama pes yok ödem mi attım acaba ilk hızlı gidişe bilmiyorum siz de durum nedir
Gunaydin. Moralim cok bozuk. 66.4 um 300 gram almisim. Dun 40 dakika yuruyus yaptim ama ikindi vakti disardaydik hamburger menu yedim bisey olmaz diye, olmus

Çocuk menüsünün bile toplam kalorisi 1400 yine 300 iyi bir oran üzülmeyin sabaha vereceğiz inanalım :)
Haklisiniz☺ siz de moralinizi iyi tutun belki ödem belki sporla ilgilidir. Az hareket edince de etkiliyor malum diyetteyiz metabolizma yavaslayiveriyor

Gunaydin. Dun kahvaltida peynir zeytin 1 dilim ekmek yedim sonra saat basi bir elma yedim aksam saat 17ye kadar borde 5 kasik asure ictim. Ama simdi tartildim 66.6 ciktim. 200 gram almisim.Ustelik dun yarim saat bisiklet surdum.... nerede hata yapiyorum acaba bir yardimci olur musunuz

saat başı yemek yerine
iki ögün veya 3 ögün yiyin

elmada şeker var meyve ama masum degil
ondan olmuş olabilir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…