- 31 Ekim 2013
- 21.641
- 72.782
- 798
- 41
İnşallah yarayacak canım merak etmeEvet bu gün dikkat etmeye başladım. İnşallah işe yararyaz geldi ve ben çok stres yapıyorum
Hadi bakalım kolay gelsinAn itibariyle ben de başlıyorum. Benim 2 kilo fazlam var ve göbekte birikiyor. O gitsin yeter. Hadi bakalım. Ben altıdan sonra yememeye ayarlayacağım. Zencefil çayı serbest olsun, yeter.
Teşekkürler. Hepimize kolay gelsin.Hadi bakalım kolay gelsin
Senin için kolay gerçi 2 kilo çarçabuk verirsin inşallah
zencefil çayını nasıl yapıyorsunuz ve ne için acaba paylaşabilir misinizAn itibariyle ben de başlıyorum. Benim 2 kilo fazlam var ve göbekte birikiyor. O gitsin yeter. Hadi bakalım. Ben altıdan sonra yememeye ayarlayacağım. Zencefil çayı serbest olsun, yeter.
Taze zencefili ince doğrayıp suda kaynatıyorum. Kayarken içine bal ve birkaç damla limon suyu da ekliyorum. Bu şekilde.zencefil çayını nasıl yapıyorsunuz ve ne için acaba paylaşabilir misiniz
teşekkür ederim deneyeceğim bende zayıflamaya yada metobolizmaya yardımcı mı acaba dedimTaze zencefili ince doğrayıp suda kaynatıyorum. Kayarken içine bal ve birkaç damla limon suyu da ekliyorum. Bu şekilde.
Zencefilin bi'dolu faydası var, detoks suyuna falan da koyuluyor ama benim kaynatıp içme sebebim seviyor olmamla ilgili.
Şöyle, google'dan bi araştırın yine isterseniz ama ben son bir haftadır suyuma da limon ve zencefil koyuyorum, şişkinliği azalttığını hissediyorum. Daha sık tuvalete gönderiyor ama evde olduğum için iyi bile oluyor aslında.teşekkür ederim deneyeceğim bende zayıflamaya yada metobolizmaya yardımcı mı acaba dedim
14.takıma katılmak istersen bekleriz canımMerhaba arkadaşlar. 37 yasindayim. Devlet memuruyum. Oturarak calisiyorumYillar önce cuma zayıflama sayfasi ile 16 kilo vermis 58 olmustum. Tabi zamanla aldim kilolarin cogunu ve 68 oldum. Bugun 17.00 den itibaren bir sey yemeyerek ve birazda sporla zayiflamaya calismanin adımını atmis bulunmaktayim. Umarim yilmadan buraya yazar ve birilerine faydali olurum. Ayni zamanda da yanima arkadas bulurum umarim.
Teşekkür ederim. Uzun zamandır ara vermistim siteye kendimi burda denemek isterim öncelikle. Yesil bir bisikletim var :) günlük degil ama arada hep surerim. Günlük sürmeniz ne güzel14.takıma katılmak istersen bekleriz canımbisiklet mı sürüyorsun bende hergün bisiklet sürüyorum
Basen ,kalça,üst bacak ve alt karını inanılmaz inceltiyor ve çok güzel kilo verdiriyor canm bol bol sür çok tavsiye ederimTeşekkür ederim. Uzun zamandır ara vermistim siteye kendimi burda denemek isterim öncelikle. Yesil bir bisikletim var :) günlük degil ama arada hep surerim. Günlük sürmeniz ne güzel
Kesinlikle her kelimenize katılıyorumBasen ,kalça,üst bacak ve alt karını inanılmaz inceltiyor ve çok güzel kilo verdiriyor canm bol bol sür çok tavsiye ederimkilo vermekteki ve şekillenmemdeki en büyük yardmcım oldu 17den sonra yememen de harika yani aslında if diyeti yapmış oluyorsunuz bende bir ara yapmıştım çok güzel yağ yakar uzun süreli açlık süper
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?