Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

An itibariyle ben de başlıyorum. Benim 2 kilo fazlam var ve göbekte birikiyor. O gitsin yeter. Hadi bakalım. Ben altıdan sonra yememeye ayarlayacağım. Zencefil çayı serbest olsun, yeter.
Hadi bakalım kolay gelsin
Senin için kolay gerçi 2 kilo çarçabuk verirsin inşallah

Merhaba herkese. Ben de katılmak istiyorum aranıza. Yıllar önce 20li yaşlarda bunu uyguladığımda fiziğim kimyam değişmişti, tombik bi kizdan incecik bir kiza donüşmüştüm ama şimdi uygulamakta zorlanıyorum. Boyum kısa 158 falan, kilom da 55 civarında dolanıyor. Ama bacaklarda basende kolda göbekte biriken yağlı görüntünün 48-49 civarı yok olacağını düşünüyorum.
Sabah normal kahvaltı yapıyorum, genellikle 3-4 gibi acıkırım zaten, bişeyler atıştırıp 17:00 gibi de evde ne varsa hafif bir yemekle günü kapatmaya çalışıyorum 3 gündür. Bu arada 17:00’de dışarıda olursam diyenyanıma yemek aldığım da oldu. Henüz tartılmadım ama göbek ve bel bölgemde hissettiğim şişkinlik hissi biraz rahatladı. Ben prensip olarak gündüz çok fazla yediklerim konusunda kasmamayı düşünüyorum. Çünkü zaten 17:00’de dükkanı kapatmak ve ertesi sabaha kadar sıvı dışı birşey almamak zorlayıcı oluyor.
Tartı günü vs de olursa eklenmek isterim.
Herkese selamlar

Devam ediyorum.
55,2 ile baslamistim, 5 gun sonunda 54,6 oldu.
Persembe iftara gidecegim icin o gunu off yapip sabah kahvaltiyi kefir salatalik gibi hafif gecirmeyi dusunuyorum.

An itibariyle ben de başlıyorum. Benim 2 kilo fazlam var ve göbekte birikiyor. O gitsin yeter. Hadi bakalım. Ben altıdan sonra yememeye ayarlayacağım. Zencefil çayı serbest olsun, yeter.
zencefil çayını nasıl yapıyorsunuz ve ne için acaba paylaşabilir misiniz

zencefil çayını nasıl yapıyorsunuz ve ne için acaba paylaşabilir misiniz
Taze zencefili ince doğrayıp suda kaynatıyorum. Kayarken içine bal ve birkaç damla limon suyu da ekliyorum. Bu şekilde.
Zencefilin bi'dolu faydası var, detoks suyuna falan da koyuluyor ama benim kaynatıp içme sebebim seviyor olmamla ilgili.

teşekkür ederim deneyeceğim bende zayıflamaya yada metobolizmaya yardımcı mı acaba dedim

teşekkür ederim deneyeceğim bende zayıflamaya yada metobolizmaya yardımcı mı acaba dedim
Şöyle, google'dan bi araştırın yine isterseniz ama ben son bir haftadır suyuma da limon ve zencefil koyuyorum, şişkinliği azalttığını hissediyorum. Daha sık tuvalete gönderiyor ama evde olduğum için iyi bile oluyor aslında.

Bunu uzun süreli yapıp kilo veren oldu mu ?
Gündüz diyet yapmadan sadece spor yaparak?

Hep birlikte tekrar baslayalim mi ne dersiniz? Boyum 1.63 kilomda 73 74tu yaklasik 10 gundur yapiyorum 72 yi gordum hedefim baslangicta 65 olmak sonrasinda 60 falan. Insulin direncim varmis bir de polikistikim hatta uzun zaman sonra tekrar tahlil yaptirdim diyetisyen icin gittigimde doktor insulin direncimin oldugunu soyledi 10 gundur de aksam 5ten sonra hic bisey yemiyorum. Benim gibi olan ya da bana katilmak isteyen arkadaslar varsa birlikte destek olalim mi birbirimize?

Merhaba arkadaşlar. 37 yasindayim. Devlet memuruyum. Oturarak calisiyorum Yillar önce cuma zayıflama sayfasi ile 16 kilo vermis 58 olmustum. Tabi zamanla aldim kilolarin cogunu ve 68 oldum. Bugun 17.00 den itibaren bir sey yemeyerek ve birazda sporla zayiflamaya calismanin adımını atmis bulunmaktayim. Umarim yilmadan buraya yazar ve birilerine faydali olurum. Ayni zamanda da yanima arkadas bulurum umarim.

14.takıma katılmak istersen bekleriz canım bisiklet mı sürüyorsun bende hergün bisiklet sürüyorum

14.takıma katılmak istersen bekleriz canım bisiklet mı sürüyorsun bende hergün bisiklet sürüyorum
Teşekkür ederim. Uzun zamandır ara vermistim siteye kendimi burda denemek isterim öncelikle. Yesil bir bisikletim var :) günlük degil ama arada hep surerim. Günlük sürmeniz ne güzel

Teşekkür ederim. Uzun zamandır ara vermistim siteye kendimi burda denemek isterim öncelikle. Yesil bir bisikletim var :) günlük degil ama arada hep surerim. Günlük sürmeniz ne güzel
Basen ,kalça,üst bacak ve alt karını inanılmaz inceltiyor ve çok güzel kilo verdiriyor canm bol bol sür çok tavsiye ederim kilo vermekteki ve şekillenmemdeki en büyük yardmcım oldu 17den sonra yememen de harika yani aslında if diyeti yapmış oluyorsunuz bende bir ara yapmıştım çok güzel yağ yakar uzun süreli açlık süper

Kesinlikle her kelimenize katılıyorum

Merhabalar. Dün saat 5 bile degildi son yemegimi yediğimde sabah tartildim ve 67.4 çıktım troitlerimde çalışmıyor o yüzden cok zor kilo veriyorum bunuda atlamazsak 1 gün için bu sonuc harika. Yarina allah kerim

Saat 17:00dan sonra asla bir şey yemeyerek 10 günde 3,5 kg verdim. Hepsi de yağdan gitmiş. Kendimi kasmadım, evde ne piştiyse onu yedim. Başka diyetlere asla göz ucuyla bile bakmıyorum, en sağlıklısı bence bu. Hiç de açlık hissetmedim beşten sonra. Çünkü gayet sebze yemekleriyle karnımı doyurdum:)

Kesinlikle kaç sene önce bu konuyu ben açmıştım
Şimdi konumuzu canlandırma zamanı
Yarından itibaren saat 5 ten sonra bişey yemeyerek diyete başlayacağım
Yarın sabah kilo bildirimi yapacağım
Zamanında baya güzel kilo kaybetmiştim

Merhaba hanımlar benim bugün 3. Günüm olacak Allah nasip ederse..
Sabahları tartılıyorum ben işe gitmeden yani hep aynı saatte... Pazartesi sabah 62,5 idim.
Pazartesi akşam yemeyerek başladım
Salı sabahı 61,90ı gördüm 600 grama sevinç çığlıkları atarken bu sabah tam 61 kg olduğumu gördüm harika bir yöntem
Asla hiçbir yemekten mahrum bırakmıyorum kendimi valla çikolata da yedim :)) tek yaptığım suyu fazla tüketmeye çalışmak 1-1,5 litre aralığında gidip geliyorum şuan ama bence sonuç muazzam
2017 de avmde çalışırken diyet olsun diye yapmama rağmen yaşam biçimim akşam 5ten sonra yememeye dönmüştü ve farkında olmadan 11 kg vermiştim ne kadar sürede hatırlamıyorum sanırım 6ay kadardı amacım ilk olarak şuan en azından 58i görmek yani ilk hedefe 3 kg var ikinci hedefim ise 55 :) ben gün gün yazacağım sizleri de bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…