Ya ben şey düşünüyorum fazla yürüyüş yaptığım Son iki günde ilerleme göremiyorum ya acaba yorgunluk vücuda ağırlık mi veriyor diye düşünüyorumGunaydin. Dun kahvaltida peynir zeytin 1 dilim ekmek yedim sonra saat basi bir elma yedim aksam saat 17ye kadar borde 5 kasik asure ictim. Ama simdi tartildim 66.6 ciktim. 200 gram almisim.Ustelik dun yarim saat bisiklet surdum.... nerede hata yapiyorum acaba bir yardimci olur musunuz
Bir de oyle deneyim ben acligi bastirmak icin saat basi yapiyordum ama haklisiniz. Tesekkurlersaat başı yemek yerine
iki ögün veya 3 ögün yiyin
elmada şeker var meyve ama masum degil
ondan olmuş olabilir
Bence yuruyusle pek ilgisi yoktur. Besin secimi hatali olabilir karbonhidrat yag protein dengesiYa ben şey düşünüyorum fazla yürüyüş yaptığım Son iki günde ilerleme göremiyorum ya acaba yorgunluk vücuda ağırlık mi veriyor diye düşünüyorum
Bugun mesela saat 11de kahvalti yaptim. 2 saat sonra dayanamadim 1 salatalik yedim. Ama saat 16ya kadar hicbirsey yemeyecegim o saattede iki incir yer gunu kapatirim. Bir de boyle deneyimsaat başı yemek yerine
iki ögün veya 3 ögün yiyin
elmada şeker var meyve ama masum degil
ondan olmuş olabilir
Canım merhaba haftasonunu biraz yoğun geçirdim şehirdışı misafirim vardı ve hiç bakamadım foruma az evvel tartıldım 60.90Kizlar neredesiniz??
Olsun iyi atlatmissin tatlim. Hic moralini bozma kaldigimiz yerden devamCanım merhaba haftasonunu biraz yoğun geçirdim şehirdışı misafirim vardı ve hiç bakamadım foruma az evvel tartıldım 60.90200 gram aldım ama dün piknik Vs vardı gene iyi bence ya ya da kendimi avutuyo olabilirim
Kuru kayısı tüketin bence her sabah üç adet kahvaltıdan önce bağırsakları çok güzel çalıştırıyorBen cok yavas ilerliyorum. Dun 680 kalori aldim. Yuruyus yaptim.Bu sabah tartildim 65.8
Tesekkurler tavsiyeniz icin. DeneyecegimKuru kayısı tüketin bence her sabah üç adet kahvaltıdan önce bağırsakları çok güzel çalıştırıyor
merhaba bildirim geldiği için konuya geldim yıllar önce burda 17 den sonra birşey yemeyerek ve sporla kilo vermiştim şuan çalıştığım işten dolayı çok yoğunum ve eve 19 a doğru geliyorum aralıklı oruç yapayım dedim ama çok yorulduğum için ve iş saatlerim uymadığı için yapamadım iki gündürde beşten sonra bir şey yemeyeyim demiştim ama bugün eve gelince biraz çorba içtim şimdide bir mandalina yedim maalesef. şimdi burayı okuyorum yarın daha dikkat etmeye çalışacağım yoksa kilolar aldı başını gidiyor
merhaba aslında akşam o kadar abartmıyorum ama servisle gidip servisle geliyorum gün boyunca çok yoğunum ama hiç yürüyüp spor yapamadığım için kilo veremiyorum akşam yorgun spor yapamam o yüzden yediklerimi dahada azaltmam gerekiyor azı azaltmak sağlığım için iyi olurmu bilemiyorumçalışma şartlamız aynı sanki
bende yeniden denemek istiyorum
6:30 da evde oluyorum bende eve gidincede allah ne verdiyse yiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?