gel gel sesiz buldum burayı yazıyorum öyleBende geleyim sana arkadaş olayım saat 5den sonra yemem
Sen neler yapıyorsun
Bende 1 haftadır başladım hedeflediğin kilona ulaşman dileğiylebende başladım bugün kızlar. 15 kilo fazlam var
Süper kilo veriyorsun. Nasıl besleniyorsun spor yapıyor musunBugün 63.2 ile devam ediyorum
Ben günde 2 öğün besleniyorum canim. Ama bana yaramadı sanırım 3e geçebilirim yada 2 ana bir ara yapabilirim. Spora daha yeni başladım haftada 3 4 gün Leslie yapıyorum. Sende katıl ki motive olalım (◕ᴥ◕)aypare ackerman
droopy94
kızlar günaydın
buralar çok cansız diye ben de sadece okuyup geçiyordum
ama ben de 5ten sonra yememeye alışmak istiyorum
siz neler yapıyorsunuz 5ten sonra yememek dışında
misal gün içinde beslenmeniz ne şekilde
spor yapıyor musunuz gibi?
ne zaman başladın ki canımBen günde 2 öğün besleniyorum canim. Ama bana yaramadı sanırım 3e geçebilirim yada 2 ana bir ara yapabilirim. Spora daha yeni başladım haftada 3 4 gün Leslie yapıyorum. Sende katıl ki motive olalım (◕ᴥ◕)
Benim de sabah tartım bozuldu sürekli farklı tartti anlayamadım kaç kiloyum geçen haftadan daha fazla çıktımne zaman başladın ki canım
ben de geleyim aranıza
ne güzel vermiştim şimdi yine almaya başladım
ben haftanın 4 günü spor yapmaya başladım pilates tabata
ama tartıda gr eksilmedim bu hafta sinir oldum kendime
geçen hafta aldım ölçülerimi, ayda bir ölçülmeyi planlıyorumBenim de sabah tartım bozuldu sürekli farklı tartti anlayamadım kaç kiloyum geçen haftadan daha fazla çıktımspora başlayalı 1 hafta 10 gün falan oldu canim spor için şu bı gerçek ki en az 2 ay düzenli yapmak gerekiyor :) yılmadan devam etmek çok önemli sana önerim mezura al kendini 15 günde bir ölç tartidan daha gerçekçi oluyor
Sağlığına biraz olsun önem veriyorsan asla alma para tuzağı. Kilo verenler bırakınca anında geri alıyor çok sağlıksız. Sana tavsiyem hızlı kilo vermeye çalışma sağlam git düzenli git yavaş yavaş da olsageçen hafta aldım ölçülerimi, ayda bir ölçülmeyi planlıyorum
bi ara herbalife'a taktım alsam mı acaba diye ama sonra vazgeçtim o kadar aç kaldıktan sonra yoğurtlu kereviz yerim daha iyi dedim
Teşekkür ederim darısı sanaSüper kilo veriyorsun. Nasıl besleniyorsun spor yapıyor musun
Günlük menü de paylaşır mısın bize yol göstermiş olursunTeşekkür ederim darısı sanaKüçük bebeğim olduğu için spor yapamıyorum ekmek tüketmiyorum abur cubur gazlı içecek tüketmiyorum yediklerime çok çok dikkat ediyorum
Çok güzel bir alışkanlık ayrıca sağlıklı gece yememek abur cubur ekmek yemiyorum spor yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum sağlıklı diye 1 tabak bulgur pilavı da yemiyorumaypare ackerman
droopy94
kızlar günaydın
buralar çok cansız diye ben de sadece okuyup geçiyordum
ama ben de 5ten sonra yememeye alışmak istiyorum
siz neler yapıyorsunuz 5ten sonra yememek dışında
misal gün içinde beslenmeniz ne şekilde
spor yapıyor musunuz gibi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?