Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Bugünki yeme içme işlemi bitti sabah tartılamadım ama yarın sabah ilk işim tartılmak olacak

Ben günde 2 öğün besleniyorum canim. Ama bana yaramadı sanırım 3e geçebilirim yada 2 ana bir ara yapabilirim. Spora daha yeni başladım haftada 3 4 gün Leslie yapıyorum. Sende katıl ki motive olalım (◕ᴥ◕)

ne zaman başladın ki canım
ben de geleyim aranıza
ne güzel vermiştim şimdi yine almaya başladım
ben haftanın 4 günü spor yapmaya başladım pilates tabata
ama tartıda gr eksilmedim bu hafta sinir oldum kendime

Benim de sabah tartım bozuldu sürekli farklı tartti anlayamadım kaç kiloyum geçen haftadan daha fazla çıktım spora başlayalı 1 hafta 10 gün falan oldu canim spor için şu bı gerçek ki en az 2 ay düzenli yapmak gerekiyor :) yılmadan devam etmek çok önemli sana önerim mezura al kendini 15 günde bir ölç tartidan daha gerçekçi oluyor

geçen hafta aldım ölçülerimi, ayda bir ölçülmeyi planlıyorum
bi ara herbalife'a taktım alsam mı acaba diye ama sonra vazgeçtim o kadar aç kaldıktan sonra yoğurtlu kereviz yerim daha iyi dedim

geçen hafta aldım ölçülerimi, ayda bir ölçülmeyi planlıyorum
bi ara herbalife'a taktım alsam mı acaba diye ama sonra vazgeçtim o kadar aç kaldıktan sonra yoğurtlu kereviz yerim daha iyi dedim
Sağlığına biraz olsun önem veriyorsan asla alma para tuzağı. Kilo verenler bırakınca anında geri alıyor çok sağlıksız. Sana tavsiyem hızlı kilo vermeye çalışma sağlam git düzenli git yavaş yavaş da olsa

Çok güzel bir alışkanlık ayrıca sağlıklı gece yememek abur cubur ekmek yemiyorum spor yapmıyorum yediklerime dikkat ediyorum sağlıklı diye 1 tabak bulgur pilavı da yemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…