Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

merhaba kızlar bende ne zamandır 5 den sonra yememeyi istiyorum hatta tlfn alarm kurdum 17de son lokmalarını ye diye ama nerde bende irade... bende size katılabilir miyim kurallarınız neler.
Gel canım hiç bı kural yok 5ten sonra yemiyoruz ben bazen en son 4 buçukta yiyorum

Bugün 63.4 çıktım maalesefregl olmayışım ve misafirlik hiç yaramadı bana bugün yeni bir başlangıç yapmak istiyorum motivasyonumu kaybetmemek adına yoksa yeme içmenin sonu gelmez Ceviz kayısı kuru erik üçlüsünü yedim gün içinde sağlıklı beslenmek ve günü erken bitirmek istiyorum

kızlaar ne alemdesiniz.. A Asel Lina hoşgeldin. akşam 5 den sonra yemediğimde o gün ne yersem yiyeyim ertesi sabah -300 400 gr çıkıorum tartıda ama geç yersem hiç affetmio. aslında bunu bile göre yapmam gerekenin az sabır olduğunu biliorum ama ooof ooof.. sizcede öyle mi

Merhaba bende yarından itibaren bu yöntemle zayıflamaya karar verdim. Yarın tartılıp kilomu yazarım. Hadi hayırlısı.

Merhabalar, bende başlayalı tam olarak 1hafta oldu ve 96.4 ile başladım bugün 92.8 im. Gerçekten işe yaradığını düşünüyorum ve istediğimi yiyorum.(boy 1.70 hedef 75) Başlamadan önce bu konuyu 50-60 sayfa kadar okuyup motive oldum baya işe yaradığını söyleyen olmuş.
Kahvaltı, Ara, akşam şeklinde yiyip biraz da hareket etmeye çalışıyorum (birkaç kere Leslie ile 15dk spor yaptım YouTube dan izleyerek)
Daha yolum uzun ama beni motive etmeye yetti 1ayın sonunda kesin 90ın altına düşerim diye düşünüyorum ilk hedef 85 :)) Herkese bol iradeler.

Kilo bildirimi yapılmıyor dimi.Benim gayet iyi gidiyor şimdilik sizler ne alemdesiniz
merhaba kızlar,

daha öncede defalarca başlayıp yarım bırakmıştım bu diyeti burayada yazmışımdır
Şimdi tekrar başlamak istiyorum ve artık gerçekten kilo vermem lazım

birbirimize destek olalım mı, ciddi anlamda motivasyona ihtiyacım var
artık kilo verebileceğime olan inancımı kaybetmeye başladım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…