Masallah canim cok cok iyi gitmis gercekten
boyun kac canm senin bn.hala hedef belirleyemedim kendime
simdi olmus, gule gule kullan cizelgeni
Hosgeldin tekrar, ekledim senide, kizinin dogum gunude kutlu olsun
Gözün aydiiiin, eh biraz siskinlik olabilir ama cokta etkilemez
hosgeldin aramiza, ekledim seni listeyeumarim citir kilona inersin hemen, biraz kendini anlatirmisin?
ekledim canim, sizden kilo farkim cok derken bende 100 uzerinde falan sandim.90 kilocukta neymis, en kisa zamanda onlar gidicek zaten
Günaydin asyacim, aksamki menun cok guzel olmus
kendine izin ver 1 ögün, sonra kaldigin yerden devam et, yok ben irademe güveniyorum dersen disarda bir sey yeme.
Günaydın
Çocuklarımı ben de dışarıya yemeğe götürmesini onlarla iyi zaman geçirmeyi severim..Diyette isem ilk tercihim tavuk şiştir ya da sadece tek porsiyon döner(çocuklarım çok seviyor eşlik edeyim diye) Ama dönerin yanında sadece yağsız salata..Bunları bulamadıysan fast food zincirlerinde artık tavuklu salatalar var onlarda güzel bir tercih...
günaydın bi günde ne kadar etkili olmuş
benim kiloma göre 1.950 ml su içmem gerekiyormus ama ben daha fazla içiyorum
Yani bence en doğrusu günde 2 litre su. Bunun yanında 1 litre yeşil çayda içilebilir ki bizzat biliyorum ki yeşil çay çok etkili. Tabii ki fazla içmen iyi ama aşırıya kaçma derim, kolay gelsin.
yaa bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorduk unuttum aradım forumda ama bulamadım bilen link atabilir mi
Canım boyum 1.77 Allahtan boyum var. Başlarda az bir hedef koy sonraları arttırırsın..
Cizelge icin: http://www.tickerfactory.com/ezticke...ner.php?type=3
cizelge sec, next
ikonu sec, next,
choose a password: yaziyor ya , 1111 yaz
privacy: public data sec
Weight Measurements
Weight Units: kilogram sec
Your target weight: simdiki kilon
Your starting weight: baslangic kilon
Your current weight: hedef kilon
Waist Measurements: bu kismi bosver
Body Mass Index (BMI) - Optional
Height Units: metric SI sec
Your Height: boyunu yaz
NEXT butonuna bas
sonrada en alt kisimdaki, http/ ile baslayan adresi kopyala.
eeeh kizlar nasilsiniz, ne var ne yok?
keyifler motivasyon nasillar, iyilermi insallah
(ben bir sey itiraf etmek istiyorum)
dün aksam saat 8gibi esimin annesine ugradik, orda biraz cerez ve 2 biskuvi yedim malesef:18:
kendime kustum konusmuyorum ben bugun kendimle, dunu telafi etmem gerek
ama bugun cooook dikkat edicem:26:
asyacım bende nevşehirliyim çok sevindim neresindenHimmm biraz geri gitseymisim gorcekmistim demek bastan bi 10 sayfa felan okudum
İnşallah bebesiniz de olur Allah isteyen herkese versin
Hemseri sayiliriz bende nevsehirliyim ankarada yasiyorum burcum da akrep
hehehe evet hemseri sayiliz :))) eger yanilmiyorsam, bi nevsehirli daha vardi burda. Ben turkiyede yasamiyorum ama((
Evet insallah olur bebisimiz, hayirlisi
Demek ev hatunusun sende :) masallah seninde iki tane cocugun var oylemi, Allah bagislasin canimumarim yaramaz degillerdir :)
Ozaman sana ceza:) muzigi acip dans et ah benm zilli uslu durcak varya doktururdum oryantalleri e halim kalmiyo(
asyacım bende nevşehirliyim çok sevindim neresinden
bendim semo nevşehirli senlede hemşeriyiz ne güzel:44:
Boydasim benm:) bende 1,77 yim 4 ay once dogum yaptim 67 ile hamis kalmistim ki hayatimda hic 60 ustube cikmamistim ama evlendim uc ay icinde 7 kilo aldim smdi ilk basta bi 70.e duseyim de ben de sonra tekrar 60lari dusunuruz
hiç bilmiyordum böyle bir hesaplama olduğunu benimki 1.850 ml oluyor deneyeceğim teşekkürlerArkadaşlar bir bilgi vermek istiyorum. Her insanın günlük su tüketimi farklıdır. Suyun kilo vermede ne kadar önemli olduğunu biliyoruz.
Kilonuzu 36 ya bölün. Mesela 82 kilo olan biri günlük 2.280 ml su tüketmelidir. Bilgilerinize.
selam hemşerim gülşehirliyim sen neresindensin
Ben şu an hamile kaldığımı düşünemiyorum ki çalışmalara da başladık :) İlk hedefim 88 kilo, sonra 85 sonra 82 sonra daaaaaaaaaaaa 78 inşallah :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?