Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Canım çok sağol desteğin için. İnşallah hepimiz istediğimiz kilolara düşeceğiz Allahın izniyle.

Günaydin asyacim, aksamki menun cok guzel olmus
kendine izin ver 1 ögün, sonra kaldigin yerden devam et, yok ben irademe güveniyorum dersen disarda bir sey yeme.

hiç güvenmiyom maalesef irademe sanırım izin vercem

arkadaşla gitcez çocuklar hamburger yemek isteyecekler bende duruma göre bakcam artık çok bişey yersem akşam hiç bişey yemem artık napalım :)

günaydın bi günde ne kadar etkili olmuş
benim kiloma göre 1.950 ml su içmem gerekiyormus ama ben daha fazla içiyorum

Yani bence en doğrusu günde 2 litre su. Bunun yanında 1 litre yeşil çayda içilebilir ki bizzat biliyorum ki yeşil çay çok etkili. Tabii ki fazla içmen iyi ama aşırıya kaçma derim, kolay gelsin.

yaa bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorduk unuttum aradım forumda ama bulamadım bilen link atabilir mi

Yani bence en doğrusu günde 2 litre su. Bunun yanında 1 litre yeşil çayda içilebilir ki bizzat biliyorum ki yeşil çay çok etkili. Tabii ki fazla içmen iyi ama aşırıya kaçma derim, kolay gelsin.

sağol canım benim de 2.5 litre oluyo su 2 bardakta yeşil çay içiyorum günlük

yaa bu kilo çizelgesini nasıl yapıyorduk unuttum aradım forumda ama bulamadım bilen link atabilir mi

Cizelge icin: http://www.tickerfactory.com/ezticke...ner.php?type=3
cizelge sec, next
ikonu sec, next,

choose a password: yaziyor ya , 1111 yaz
privacy: public data sec

Weight Measurements
Weight Units: kilogram sec
Your target weight: simdiki kilon
Your starting weight: baslangic kilon
Your current weight: hedef kilon

Waist Measurements: bu kismi bosver

Body Mass Index (BMI) - Optional
Height Units: metric SI sec
Your Height: boyunu yaz
NEXT butonuna bas

sonrada en alt kisimdaki, http/ ile baslayan adresi kopyala.

eeeh kizlar nasilsiniz, ne var ne yok?
keyifler motivasyon nasillar, iyilermi insallah

(ben bir sey itiraf etmek istiyorum)
dün aksam saat 8gibi esimin annesine ugradik, orda biraz cerez ve 2 biskuvi yedim malesef :18:
kendime kustum konusmuyorum ben bugun kendimle, dunu telafi etmem gerek
ama bugun cooook dikkat edicem
:26:

Canım boyum 1.77 Allahtan boyum var. Başlarda az bir hedef koy sonraları arttırırsın..

Boydasim benm:) bende 1,77 yim 4 ay once dogum yaptim 67 ile hamis kalmistim ki hayatimda hic 60 ustube cikmamistim ama evlendim uc ay icinde 7 kilo aldim smdi ilk basta bi 70.e duseyim de ben de sonra tekrar 60lari dusunuruz

yaptımm mmm

Ozaman sana ceza:) muzigi acip dans et ah benm zilli uslu durcak varya doktururdum oryantalleri e halim kalmiyo(

Himmm biraz geri gitseymisim gorcekmistim demek bastan bi 10 sayfa felan okudum
İnşallah bebesiniz de olur Allah isteyen herkese versin
Hemseri sayiliriz bende nevsehirliyim ankarada yasiyorum burcum da akrep
asyacım bende nevşehirliyim çok sevindim neresinden

bendim semo nevşehirli senlede hemşeriyiz ne güzel:44:

Ozaman sana ceza:) muzigi acip dans et ah benm zilli uslu durcak varya doktururdum oryantalleri e halim kalmiyo(

ceza olarak evi temizlim o zaman, bugun zaten temizlik yapicam
bos yere oryantelle zaman kaybetmemis olurum hemde, 1 tasla iki kus :))) temizlik yaparken sallarim ben kalcami boyle
olmami

Boydasim benm:) bende 1,77 yim 4 ay once dogum yaptim 67 ile hamis kalmistim ki hayatimda hic 60 ustube cikmamistim ama evlendim uc ay icinde 7 kilo aldim smdi ilk basta bi 70.e duseyim de ben de sonra tekrar 60lari dusunuruz

Ben şu an hamile kaldığımı düşünemiyorum ki çalışmalara da başladık :) İlk hedefim 88 kilo, sonra 85 sonra 82 sonra daaaaaaaaaaaa 78 inşallah :)

hiç bilmiyordum böyle bir hesaplama olduğunu benimki 1.850 ml oluyor deneyeceğim teşekkürler

selam hemşerim gülşehirliyim sen neresindensin

ailem gülşehirin köyünden ben doğma büyüme nevşehirdeyim çok memnun oldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…