işyerimde diet öğle yemeğim: Az tavuk sote, 1 dilim kepekli ekmek, yoğurt, zeytinyağlı fasulye 1 yemek kaşığı.
çok mu yemişim? Yalnız bir hata yaptım. Hem ekmek hem de çorba içtim..
akşamı hafif tutarsan tolere edecektir bence
sağol canım güzel sözlerin için sonuca hep beraber ulaşalımda hep birlikte mutlu olalım
kızlar aslında facebookta ekleyebiliriz birbirimizi tabi bu samimiyeti kendinde gören olursa benim için sorun olmaz sorun olmaz diyen varsa kuralım arkadaşlıklarımızı sanal ortamda :))
Saat 16 da yarım paket eti form yiyeceğim. Sonra 17 den sonra bir daha birşey yemicem. Nasıl sizce?
derincim arkadaslik teklifi attim sana dün, kabul etmedin
waaauuaaaa super, aksama sadece eti form mu yiyeceksinnnnn
İnşallah çok istiyorum. Aslında kilo vermede geciktim biraz. Çünkü çalışma 6 aydır sürüyor
derincim arkadaslik teklifi attim sana dün, kabul etmedin
canım şimdi baktım ama görünürde birşey yok bende sana göndereyim bir bak istersen
kızlar inşallah bebişlerinize kavuşursunuz biz de çıtır anneleriz sizlerede allah nasip etsin inşallah
bende 1 tane allah bağışlarsa daha da istemem 7 yaşına getirdim bundan sonrasında fit bir anne olmaya çalışıyorum 40 bedenden 36 ya düşmem lazım :)))
Ozaman sporla desteklemelisin canim bide hamileyken tatliya hamurisine dadanma diyorum ama bn yaptimmi yapmadim yemek yemedim baklava borek yedimsmdide veremiyorum iste ( neyse saglikli olsunlarda bebisler kilo dert degil bi yerde..senin bebisininde bi vakti var canim Allah hayirli vakitte hayirli bir evlat nasip etsin sana
bide semosa da soledim bol bol su ic ve cldini simdiden nemlendir hem icerden hem disardan esnetki catlama bide folik asite basla bn gec basladim pismanim(
spora zaman ayiramiyorum, hem evde spor yapmayi sevmiyorum disarda yapmaliyim. havalarda erkenden karariyor, hem hava soguk((
aksam evde guzelde bi muzik acarim, temizligimi yaparken: salla salla yer yerinden oynasin salla salla yaparim...
ewetttt yemek yaparken karni icine cekmek guzel, karin kaslarini calistirirsin ;-)
40 beden de gayet fit suan bana gore:) hem zaten sen haftya 36 beden olursun sonra da bizim yasam koclugumuzu yaparsin bu azimle aa buraya yaziorum
ben folik asit aliyorum
canım şimdi baktım ama görünürde birşey yok bende sana göndereyim bir bak istersen
Oh oh tam da sarkisi valla ben buraya yazmaya basladgmdan beri 4 cm incelmisim bel kismindan yesilcayda iciyorum oh miss
Ozaman sporla desteklemelisin canim bide hamileyken tatliya hamurisine dadanma diyorum ama bn yaptimmi yapmadim yemek yemedim baklava borek yedimsmdide veremiyorum iste ( neyse saglikli olsunlarda bebisler kilo dert degil bi yerde..senin bebisininde bi vakti var canim Allah hayirli vakitte hayirli bir evlat nasip etsin sana
bide semosa da soledim bol bol su ic ve cldini simdiden nemlendir hem icerden hem disardan esnetki catlama bide folik asite basla bn gec basladim pismanim(
yok 36 beden iyidir yaza kadar kilo verip sıkılaşmam lazım bu yaz 62 / 65 arası geçirdim haziranda 55 görmek istiyorum çıtayı yüksek tutalımki hedefe kitlenelim 3 / 5 kilo vermem gerekiyor desem sonra aman derim 3 kilo versem noluuuurr vermesem nolluuurrr der amacımdan şaşarım yalan mı kızlar böyle yapmadıkmı kilolar katlanarak nasıl bu hale 3 ün 5 in hesabını yapmadığımız için ....
yok 36 beden iyidir yaza kadar kilo verip sıkılaşmam lazım bu yaz 62 / 65 arası geçirdim haziranda 55 görmek istiyorum çıtayı yüksek tutalımki hedefe kitlenelim 3 / 5 kilo vermem gerekiyor desem sonra aman derim 3 kilo versem noluuuurr vermesem nolluuurrr der amacımdan şaşarım yalan mı kızlar böyle yapmadıkmı kilolar katlanarak nasıl bu hale 3 ün 5 in hesabını yapmadığımız için ....
tamam kabul ettim, oldu valla
4 cm mi
cumartesi ye iyi kilo vermis olucaksin sanki
Kilo anlaminda pek bi fark.vorcegimi sanmiyorum cunku daha dun hamburger yedim solemesi ayip bide bi paket biskuvi.yedim.hemde gece:26: ama esim gececiydi uyuyamiyorum tek basima bide emzirdikce acikiyorum dun bi kacamak yaptimbenim incelmem kilodan degildirde odem atiyo olabilirim canm cnku bikacgundur maydonoz yiyorum hemde plates topumla mekik cekiorum yada cekmeye calisirken yuvarkaniyprum oyle.bisey iste
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?