ewet canim seni listeye 2gun önce 91.9 dan yazdim.
masallah, saat 16da etiform baskada bisi yok oylemiiii sut haric
Evet canım ilk başlarda acaip azimli oluyorum umarım devamı da gelecek. Çok teşekkürlerrrrrrrr
günaydın kızlar dün 3 te yediğim hamburger :26::26:dısında akşam bi küçük kase yoğut yedim 1 tanede eti burcaklı bisküvi yedim sabahki kilomu hiç beğenmedim((
gunaydin canim, evet o biraz bendede var ama ne kadar yanlis oldugunu gün gectikce anliyorum....
1) cok azimleniyorum basliyorum kendimi ve diyeti cok kasiyorum, ((diyeti cok SIKI tutuyorum bikiyorum))
2) biraz devam edip kilo veriyorum seviniyorum, ((cok tartiliyorum, kilo verince kendimi ödullendiriyorum))
3) sonradan 1-2 hafta sonra birakiyorum, biktim diyetten diyorum... ((halbuki devam etsem vermeye devm ediyorum))
onun icin, kendimi cok kasmamaya calisiyorum, bu hafta biraz relax diyet yapiyorum. G** SIKIYA gelemiyor :2:
canim suyu ve yesil cayi yeterince iciyormusun? belkide ödem oldu vucudunda, bugun dikkat edersen yarina bisi kalmaz, sikma canini...
Derincim ben trambolini cok arastrdim ama benm evin tavani normal evlere gore daha alcak tavana cakilmayim diye vazgectim mecburen o cok cok etkili oyle pahali biseyde degil 90-100 tlye gayet iyi bulunuyor ev tipi olanlari.onlarla calismak icin internette.videolarda var ayrica ben bebekken zip zipla buyumusum tavana asilanlardan ve suan boyum uzun gercekten ziplamak cok etkili kisa zamanda sonuc alirsin ne guzel
Aynen doğru diyorsun, azim çok önemli, tartıldıkça kilo verdiğini görmek daha da azim geliyor insana. Akşam da atıştırmayı o kadar çok severim ki anlatamam..Ama bir süreliğine yok. Bakalım..
gunaydin canim, evet o biraz bendede var ama ne kadar yanlis oldugunu gün gectikce anliyorum....
1) cok azimleniyorum basliyorum kendimi ve diyeti cok kasiyorum, ((diyeti cok SIKI tutuyorum bikiyorum))
2) biraz devam edip kilo veriyorum seviniyorum, ((cok tartiliyorum, kilo verince kendimi ödullendiriyorum))
3) sonradan 1-2 hafta sonra birakiyorum, biktim diyetten diyorum... ((halbuki devam etsem vermeye devm ediyorum))
onun icin, kendimi cok kasmamaya calisiyorum, bu hafta biraz relax diyet yapiyorum. G** SIKIYA gelemiyor :2:
aynı beni tarif etmişsin :))))
canim suyu ve yesil cayi yeterince iciyormusun? belkide ödem oldu vucudunda, bugun dikkat edersen yarina bisi kalmaz, sikma canini...
günaydın kızlar dün 3 te yediğim hamburger :26::26:dısında akşam bi küçük kase yoğut yedim 1 tanede eti burcaklı bisküvi yedim sabahki kilomu hiç beğenmedim((
bende dün akşamı haşlanmış karnıbahar yoğurt bol pul biberli daha sonra bişey yemedim.
300 tane ip atladım
sabah 1 tane haşlanmış yumurta peynir yarım altınbaşak çay
bugün öğlende 2 haşlanmış yumurta yicem bugün bende protein günü yaptım kendime
sabah tartıda 65 barajını kırdım 64,5 u gördüm
cumartesi gününe kadar 63 olmak istedim ama sanki zor gibi de inşallah düşerim
Selam kizlarrr bende dün 5 ten sonra sadece bi meyve ve cay içtim ben araniza yeni katiliyorum bu sabah tartildim tam 62.5 kiloyum . sabah kepek ekmeği ve normal şekilde kahvalti yaptim acikcasi birden yemeği kesemicem ekmegi azaltacam sabah AC karnina oturarak sicak su içine bi kaç damla limon sokarak içtim aralarda çok aclik hissedersem (ki çok acimmm :)). ) meyve yada yoğurt yiyorum veya su cay iciyorum . hadi hayirli uğurlu olsun herkese inş bol bol kilo vermek dilegiyleee
Canim tuvalete cıkamıyorsan ondan da olabilir bende de bi ara o durum vardi bozma moralini
dün 2 litre su 1 fincan yeşil çay içtim inş. bugün daha dikkatli davrancam
yok canım öyle bi durumda bakcaz artık şişlik oluyo sabah kalktığımda ödem atıcı bişeyler bulmam lazım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?