Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

günaydın kızlar dün 3 te yediğim hamburger :26::26:dısında akşam bi küçük kase yoğut yedim 1 tanede eti burcaklı bisküvi yedim sabahki kilomu hiç beğenmedim ((

Evet canım ilk başlarda acaip azimli oluyorum umarım devamı da gelecek. Çok teşekkürlerrrrrrrr

gunaydin canim, evet o biraz bendede var ama ne kadar yanlis oldugunu gün gectikce anliyorum....
1) cok azimleniyorum basliyorum kendimi ve diyeti cok kasiyorum, ((diyeti cok SIKI tutuyorum bikiyorum))
2) biraz devam edip kilo veriyorum seviniyorum, ((cok tartiliyorum, kilo verince kendimi ödullendiriyorum))
3) sonradan 1-2 hafta sonra birakiyorum, biktim diyetten diyorum... ((halbuki devam etsem vermeye devm ediyorum))

onun icin, kendimi cok kasmamaya calisiyorum, bu hafta biraz relax diyet yapiyorum. G** SIKIYA gelemiyor :2:

günaydın kızlar dün 3 te yediğim hamburger :26::26:dısında akşam bi küçük kase yoğut yedim 1 tanede eti burcaklı bisküvi yedim sabahki kilomu hiç beğenmedim ((

canim suyu ve yesil cayi yeterince iciyormusun? belkide ödem oldu vucudunda, bugun dikkat edersen yarina bisi kalmaz, sikma canini...

bende dün akşamı haşlanmış karnıbahar yoğurt bol pul biberli daha sonra bişey yemedim.

300 tane ip atladım

sabah 1 tane haşlanmış yumurta peynir yarım altınbaşak çay

bugün öğlende 2 haşlanmış yumurta yicem bugün bende protein günü yaptım kendime

sabah tartıda 65 barajını kırdım 64,5 u gördüm

cumartesi gününe kadar 63 olmak istedim ama sanki zor gibi de inşallah düşerim

Aynen doğru diyorsun, azim çok önemli, tartıldıkça kilo verdiğini görmek daha da azim geliyor insana. Akşam da atıştırmayı o kadar çok severim ki anlatamam..Ama bir süreliğine yok. Bakalım..

benim apartmanım oldukça eski yani tavanlar nerdeyse 3 metre almak istiyorum umarım işe yarar kızımıda eğlenceli spor olur hemde gelişimi için uygun olur kendim içinde okuduğum kadarıyla sağlık açısından çok iyiymiş kandolaşımı için lenfler için vücur detoks diyolar .

tabii:) 20 yaşındayım boyum 1.69 kilom 75.6 hedefim 55.. Malatyada yaşıyorum üniversite öğrencisiyim aynı zamanda

Selam kizlarrr bende dün 5 ten sonra sadece bi meyve ve cay içtim ben araniza yeni katiliyorum bu sabah tartildim tam 62.5 kiloyum . sabah kepek ekmeği ve normal şekilde kahvalti yaptim acikcasi birden yemeği kesemicem ekmegi azaltacam sabah AC karnina oturarak sicak su içine bi kaç damla limon sokarak içtim aralarda çok aclik hissedersem (ki çok acimmm :)). ) meyve yada yoğurt yiyorum veya su cay iciyorum . hadi hayirli uğurlu olsun herkese inş bol bol kilo vermek dilegiyleee

Aynen doğru diyorsun, azim çok önemli, tartıldıkça kilo verdiğini görmek daha da azim geliyor insana. Akşam da atıştırmayı o kadar çok severim ki anlatamam..Ama bir süreliğine yok. Bakalım..

bu defa yavas ve uzun vadeli zayiflamak istiyorum... Azim mi, azim benim göbek adim artik, yük oluyo bu kilolar uzerimde

dün 2 litre su 1 fincan yeşil çay içtim inş. bugün daha dikkatli davrancam

Canim tuvalete cıkamıyorsan ondan da olabilir bende de bi ara o durum vardi bozma moralini

Derincim sen bugunku kilona bakma, dün spor yaptin ya. buyuk bir ihtimal hamladin, hamladigin zaman kaslarin kendini onarabilmek icin su topluyor, o yüzden fazla ciktin tartida. bu cok normal

protein diyeti cok etkili bende cok ise yariyor, umarim sendede ise yarar

slm erica, katilmak istedigine eminsen eger, listeye yaziyorum seni ))

dün 2 litre su 1 fincan yeşil çay içtim inş. bugün daha dikkatli davrancam

asyaaaaa, sen meyve yiyomusun? kabizlik icin en süper cözüm meyve bence.
kizzz, sunnet salondami olucak? elbisemi giyceksin?

:82: kizlarrrrr bugunku menumu planladimmmm

sabah, 1 dilim esmer ekmek, 1 dilim peynir, yarim salatalik, muz
ARA, elma + yesil cay
oglen, 2 yumurtali omelet, 1 dilim esmer ekmek, 3-5 zeytin.
ARA, portakal + yesil cay
Aksam, ton balikli, soganli, bol brokolili az makarnali makarnaaaa yicem :122:

27/01/14 - 03/02/14

1) Derin 68,00 - 65,00 (farkı 3 kilo)
2) Tyler 61,00 - 58,70 (fark 2,30 kilo)
3) Tkca 67,00 - 66,00 (fark 1 kilo)

4) FZAB 82,50 - 81,70 (fark 800 grm)
5) Nigar50 64,70 - 64,30 (fark 400grm)
6) İstanbula 66,00 - 65,70 (fark 300 grm)
7) Semo 71,50 - 71,50 (ayni)
8) Valentinn 00,00 - 71,50 (yeni)
9) Dilekağaci 65,00 - 67,00
10) Sanat 00,00 - 77,00 (yeni)
11) Sarisinbayan 00,00 - 58,00 (yeni)
12) Asya27 00,00 - 58,50 (yeni)
13) Almdc 00,00 - 59,00 (yeni)
14) Hayatim 00,00 - 91,90 (yeni)
15) Melinecmel 00,00 - 74,40 (yeni)
15) Mormenekse 00,00 - 63,5 (yeni)
16) Yellowbaby 00,00 - 75,60 (en yeni
17) Ericaaa 00,00 - 62,5 (en yeni
18) Seng (yarin basliyor)

ekledim seni erica

Tesekkur ederim evde misafir var şekersiz kahve iciyorum simdi zaten kahve şekersiz içildiği zaman çok faydali olduğunu duymuştum :))) off ewde misafir olunca insanin kendini tutmasi çok zor oluyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…