Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

ben size şunu söyliyim iş yerindeki bir arkadaşımla beraber sabahları sütle nesfit yerdik ben kilo veriyordum o kilo alıyordu sonra bu kan grubu diyeti çıktı karşımıza baktıkki benim gibi b drubu olanlar sütle kilo veriyor a grubu olanlar sütten kilo alıyor mutlaka tavsiyemdir.

evet bu cok dogru canim, a grubuna sut iyi gelmiyor gercekten. listede oyle yaziyor zaten. isten sonra spor salonundan gec cikip aciktigimda sut iciyordum. spor ve diyetten yaptigim halde kilo veremiyordum. sonra sutten oldugunu anladim.

Uzun süredir tartılmıyorum 89 felan varımdır:18: ilk hedef 70 kilo olmak. 57 kilo da ideal kilommuş

valentiiiiinnnnn he kiz panpayiz biz, cicisler olalim biz seninle

kizlar bi sorum olucak, cok sinirli veya caniniz sikkin oldugu zaman. Abur cubur yeme isteginiz olmuyormu?
onu nasil idare ediyorsunuz??? ben o zaman kendimi sali veriyorum yaa

Hiç çekinmem oturur bir güzel yerim

Hoşbuldum şimdilik 5 ten sonra yememeye özen göstereyim .1 hafta sonrada ufaktan diyete başlarım. Bizim evde çok yemek pişmez karbonhidrat ağırlıklı yiyecekler oluyor genelde. Geçen sene baya zayıftım. Bu sene kilo vermem şart bütün kıyafetlerimi geçen seneki bedenime göre almıştım. Bu sene içlerine girmem şart peki bildirimi nasıl yapıyoruz. Daha önce katıldığım diyet gruplarında boy
Hedef kilo
Geçen hafta ki kilo
Bu hafta ki kilo

Şeklindeydi

umarim diledigin kiloya inersin en yakin zamanda ;-) benimde oyle yep yeni cici kot pantolonlarim var, bende bu sene giymek istiyorum onlari. Bizim liste sabit, kendi isminin yaninda eski kilon yaziyor - onun yanina yeni kilonu yazip paylasiyorsun. bu kadar

Merak ettiğim bi durum var. Geçen sene 67 kiloya kadar düşmüştüm şuan fazlasıyla aldım. Kilolar tam yerleşmemiştir değil mi ? Yine kolay bi şekilde verebiilirim

İnş bazı insanlar stresten kilo veriyormuş nasıl özeniyorum onlara

Merak ettiğim bi durum var. Geçen sene 67 kiloya kadar düşmüştüm şuan fazlasıyla aldım. Kilolar tam yerleşmemiştir değil mi ? Yine kolay bi şekilde verebiilirim

tabiki verebilirsin, iradeli isen daha cabuk verirsin tabi

tabiki verebilirsin, iradeli isen daha cabuk verirsin tabi

Oleyyy

Bi su içmek sıkıntı 1 litre suyun içine 1 tane sallama poşet çaydan içsem geri kalan 1 litreyide limonlu yada sade çay şeklinde içsem olur mu :26:

Selam kizlar bugun biraz yogundum tam yazamadim. Sabah bisi yiyemedim sadece 5/1 simit ve kahve o da 9 gibi. 13 gibi bi paket altinbasak, domates, salatalik, beyaz peynir ve zeytin ve tabii nescafe. 17 de cornflakes yulafli yicem sonra gunu bitiricem. Bugun zaten derslerim basliyor aksam 22 ye kadar derste olucam oleeeee. Kan grubu listesine baktim. En cok sevdigim ve tukettigim sut urunleri bana zararliymis :) off ne yapicam hic mi tuketmicem bunlari artik yoksa daha aza mi indirgemeliyim??? Sizce?

Oleyyy

Bi su içmek sıkıntı 1 litre suyun içine 1 tane sallama poşet çaydan içsem geri kalan 1 litreyide limonlu yada sade çay şeklinde içsem olur mu :26:

suyu limonlu icmeyi canan karatay tavsiye ediyor, sen bilirsin tabi ama limonlu suyu herzaman nerde bulacaksin
ilk 2-3 gun yarim litre ic, sonraki 2-3 bir litreye cikar. ve 1 hafta sonrada 1bucuk icmeye calis.
ben oyle yaptim ve suan 1bucuk litre suyu cok rahat icebiliyorum artik 4tane yesil cay iciyorum.

bildiğim kadarıyla çok kalmadıysa kilolar üzerinde verebiliyorsun ben ekim ayında 62 kiloydum ocakta yani 2 hafta önce 68 i gördüm ve 2 hafta içinde tekrar 63 e düştüm yani 3 / 4 ayda aldığım kiloyu sıkı diyetle akşam yemiyerek 2 haftada verdim .

bundan sonrası yavaş olabilir çünkü hedefim 55
55 kiloyu 1 sene önce görmüştüm biraz yerleşik kaldı kilolar ama bundan sonrası için haftada 1 kilo yeter bana ayda 3/4 ayda 7 kiloyı versemde olur

Sabah 1 dilim peynir incecik, 2 dilim domates, 1 dilim tam buğday ekmeği , 1 dilim fistikli helva , 2. 3 tane zayetin

Öğlen
Sezar salata :)

Semo ben de sendenim, haftaiçi iyi gidiyor da haftasonları gelenler gidenler derken ben de ipin ucunu kaçırabiliyorym bari haftaiçi sağlam asılalım biz, değsin 5den sonra yemediğimize

Günaydin kizlar, nasilsiniz ne var ne yok?

Ben hafta sonu pek dikkat edemedim acikcasi, abartmadim ama cokta iyi degildim.
Neyse bugunden itibaren tekrar SIKI yönetim :126:

Uzun süredir tartılmıyorum 89 felan varımdır:18: ilk hedef 70 kilo olmak. 57 kilo da ideal kilommuş

Ayniyiz yani :) burada baslarken 91.9 kiloydum. Bak su an 88.1 :)))) yani yaparsin. Benim ilk hedefim 85 sonra 80 sonrada 76-77 arasi bana yetiyor. Kemiklerim kalindir yani oyle minyon tipli degilim. Daha cok verirsem yuzum miniminnacik kalir walla ☺️

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…