Tamam o halde bende c.tesi yapıcam
ben size şunu söyliyim iş yerindeki bir arkadaşımla beraber sabahları sütle nesfit yerdik ben kilo veriyordum o kilo alıyordu sonra bu kan grubu diyeti çıktı karşımıza baktıkki benim gibi b drubu olanlar sütle kilo veriyor a grubu olanlar sütten kilo alıyor mutlaka tavsiyemdir.
:)))) dikkat ediyoruz tabii ki ama sadece 5 ten sonra yemegi kessen bile verirsin kilo ama sevgilinin anlamasini istiyorsan biraz da yediklerine dikkat et. Cok basit bak tuz, seker, un bunlari kes. Ekmegi kepekli ye ve gunde 2 litre su ic. Bu kadar canim. Kac kilo vermek istiyorsun ve kac kilosun?
valentiiiiinnnnn he kiz panpayiz biz, cicisler olalim biz seninle
kizlar bi sorum olucak, cok sinirli veya caniniz sikkin oldugu zaman. Abur cubur yeme isteginiz olmuyormu?
onu nasil idare ediyorsunuz??? ben o zaman kendimi sali veriyorum yaa
Hiç çekinmem oturur bir güzel yerim
hosgeldin canim, cumartesi gunleri kilo bildirimi yapiyoruz.
saat 5ten sonra yememeye özen gösteriyoruz, onun haricinden herkes kendi diyet yöntemini seciyor ve uyguluyor.
yeni gelen kizlara 1 hafta deneme süreci veriyoruz, duzenli paylasim yapan kizlari 1hafta sonra listeye ekliyoruz
Hoşbuldumşimdilik 5 ten sonra yememeye özen göstereyim .1 hafta sonrada ufaktan diyete başlarım. Bizim evde çok yemek pişmez karbonhidrat ağırlıklı yiyecekler oluyor genelde. Geçen sene baya zayıftım. Bu sene kilo vermem şart bütün kıyafetlerimi geçen seneki bedenime göre almıştım. Bu sene içlerine girmem şart peki bildirimi nasıl yapıyoruz. Daha önce katıldığım diyet gruplarında boy
Hedef kilo
Geçen hafta ki kilo
Bu hafta ki kilo
Şeklindeydi
umarim diledigin kiloya inersin en yakin zamanda ;-) benimde oyle yep yeni cici kot pantolonlarim var, bende bu sene giymek istiyorum onlari. Bizim liste sabit, kendi isminin yaninda eski kilon yaziyor - onun yanina yeni kilonu yazip paylasiyorsun. bu kadar
Merak ettiğim bi durum var. Geçen sene 67 kiloya kadar düşmüştüm şuan fazlasıyla aldım. Kilolar tam yerleşmemiştir değil mi ? Yine kolay bi şekilde verebiilirim
tabiki verebilirsin, iradeli isen daha cabuk verirsin tabi
Oleyyy
Bi su içmek sıkıntı 1 litre suyun içine 1 tane sallama poşet çaydan içsem geri kalan 1 litreyide limonlu yada sade çay şeklinde içsem olur mu :26:
Merak ettiğim bi durum var. Geçen sene 67 kiloya kadar düşmüştüm şuan fazlasıyla aldım. Kilolar tam yerleşmemiştir değil mi ? Yine kolay bi şekilde verebiilirim
HER KAN GRUBUNA GÖRE BESİNLERİN KARŞILIĞI VAR MUTLAKA BAKIN
www.dornmethod-turkey.com/UserFiles/File/beslenme.pdf
Günaydin kizlar, nasilsiniz ne var ne yok?
Ben hafta sonu pek dikkat edemedim acikcasi, abartmadim ama cokta iyi degildim.
Neyse bugunden itibaren tekrar SIKI yönetim :126:
Çok sağol derin okudum bu paylaşımını, çok etkileyici gerçekten ama ne kadar uyarız orası meçhul :)
Uzun süredir tartılmıyorum 89 felan varımdır:18: ilk hedef 70 kilo olmak. 57 kilo da ideal kilommuş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?