Semo ben de sendenim, haftaiçi iyi gidiyor da haftasonları gelenler gidenler derken ben de ipin ucunu kaçırabiliyorymbari haftaiçi sağlam asılalım biz, değsin 5den sonra yemediğimize
ewwet canim oyle yapalim, iyi fikir heee sevdim ben bunuhadi simdi plan proje yapalim o zaman.
cuma gunu misafir gelicek, hamur isi, kisir, tatli, salata derken aksam ustu yerim yine napimmm
cumartesi gunude gelicekti, onlarin isi cikti gelemiyorlar. Bide cumartesi gunu yeseydim nolurdu benim halim.
olsun listeyi bas basabiliyorsan aklının bir köşesinde kalır
yanlış bildiğin doğru
doğru bildiğin yanlış olabilir
neresinden yakalarsan kardır sana
Diyetteyiz biz diye sağa sola duyurup misafir almasak mı napsak
Valla hafta içi bir şekilde dikkat edelim, sen cuma tamam birazcık aşabilirsin ama ondan önce full dikkat! Cumartesi de tartıda cevabımızı alacaz zaten değmiş mi değmemiş mi. Ben yemek olarak acıkmıyorum mesela, abur cubura hiç dayanamıyorumçikolataydı çekirdekti falan minnak kaçamaklarım oluveriyo maalesef ama bu hafta en aza indiricem onları
ya canim, ben bide simdi yeni eve tasindim. Gelenim gidenim eksik olmuyor ev görmeye gelenler oluyor.
eh bide arkadaslarla, SIK SIK bulusuyoruz. bizim kizlarla yeni anlasma yaptim zaten, bir birimize gelip gidersek bir sey hazilamiyoruz diye
Ama cuma gelecek olanlar esimin tarafindan akraba, onlara mecbur hazirlik yapmam lazim...
Anlıyorum canım o ev görme ziyaretleri bizde de var yeni evli olduğumuzdan hayırlı olsuna falan gelenler oluyor hala, hem akrabalar hem arkadaşlar. Yanlarında yiyorum haliyle ama en az şekilde olmasına dikkat etmemiz lazım Semo yoksa bu iş yaş :)
Bu arada son lokmalarımı yedim saat 5 e geliyor kızlar boğazı kitlemeyi unutmayınşimdi çaya suya yüklencem. Pek hareket edemiyordum birkaç gündür, ip atlamayı denicem bu akşam eğer becerebilirsem düzenli yapcam
68kilo Olsam mutluluktan uçarım herhaldebildiğim kadarıyla çok kalmadıysa kilolar üzerinde verebiliyorsun ben ekim ayında 62 kiloydum ocakta yani 2 hafta önce 68 i gördüm ve 2 hafta içinde tekrar 63 e düştüm yani 3 / 4 ayda aldığım kiloyu sıkı diyetle akşam yemiyerek 2 haftada verdim .
bundan sonrası yavaş olabilir çünkü hedefim 55
55 kiloyu 1 sene önce görmüştüm biraz yerleşik kaldı kilolar ama bundan sonrası için haftada 1 kilo yeter bana ayda 3/4 ayda 7 kiloyı versemde olur
O zaman bende hedefleri 5kilo olarak tutayım. Birden 57 kiloyu hedef yaparsam yol gözümde çok görünür:26: dukan diyeti yapmıştım 68 çok iyi duruyodu bu sefer oyle olmayabilir protein diyeti biraz daha ince gösteriyormuş çünküAyniyiz yani :) burada baslarken 91.9 kiloydum. Bak su an 88.1 :)))) yani yaparsin. Benim ilk hedefim 85 sonra 80 sonrada 76-77 arasi bana yetiyor. Kemiklerim kalindir yani oyle minyon tipli degilim. Daha cok verirsem yuzum miniminnacik kalir walla ☺️
Evet valentin haklisin, listede 20 kiz var, 10 kisi duzenli paylasim yapiyor.
sonrada benim mesajlarima kimse cvp vermiyor diyorlar, haftada 1-2 msj yazarsan tabi cvp vermez kimse oyle degilmi.
vayyyy valentin naptin sen, kiz ben bayilirim o kadar az yemekle ve sporla
Sabah:Spordan geldikten sonra canım hiç istemedi gitmeden evvel bir tatlı kaşığı fıstık ezmesi atmıştım ağzıma...
öğlen:Gittim geldim fıstık ezmesi tırtıkladım,3 zeytin 4-5 fındık
az önce 2 yumurta akı bir tam omlet yapıp içine avokado ezip biberle acılaştırdım yedim...
Böylece bir protein günü daha arkada kaldı.sabah da 10 dk bisiklet yarım saat yürüyüş bandı 15 dk tenis oynadım...
Listede çok fazla insan var ama paylaşım yapan az...
Kizlar benim ciddi anlamda moralim bozuldu bu kan grubu listesine. Yillardir tukettigim sut ve sut urunler bana zararliymis. Offf. Notr olanlari yiyebiliyoruz herelde degil mi yoksa ne yogurt ne de yumurta tuketmeliyim
azıcık halsizim şimdi ama az yemekten değil şeker,karbonhidrat eksikliğinden...Sen de de böyle oluyor mu protein günü yaptığında?
Valentinn senin su enerjine bayiliyorum. Isten ayrildim bugun artik evdeyim. Acaba spora mi gitsem yoksa trambolin mi alsam yoksa sadece yuruyus mu yapsam?
Valentinn senin su enerjine bayiliyorum. Isten ayrildim bugun artik evdeyim. Acaba spora mi gitsem yoksa trambolin mi alsam yoksa sadece yuruyus mu yapsam?
Benim icin düzen cok önemli. duzenli yemedigim zaman, cok daha zor kilo verdigimi fark ettim.
sabah 1 dilim ekmek, 1 dilim peynir.
ara: meyve + yesil cay
oglen: 2 yumurta, 1 dilim ekmek, 1dlm peynir, 3 zeytin yesillik.
ara meyve + yesil cay
aksamda: sebze agirlikli beslenmeye calisiyorum, haftada bi kac gun balik veya tavuk yiyorum yaninda.
aksamdan sonra 2 yesil cay ve gun boyu 1bucuk litre su.
Kizlar ya .. Neyapcami bilemedimannemin yanindayim dogru duzgun bisey yiyemedim simdide pizza siparis etmisler daha yeni eve geldim hastaneden napsam ki acim ama bilmiyorum ya morelim bozuldu sanki yerdem 10 kilo alcakmisim gibi yardim edin bana
Hemen birkac bardak ilik su ic, istesende fazla yiyemezsin.. Ha bide sevdigim biseyi yerken catali kasigi elimde tutmamaya calisirim ben. Daha dikkatli davraniliyor o zaman. Sende pizza dilimini elinden birak cignerken.. Bisey olmaz herhalde bi dilimcikten..
Kizlar ya .. Neyapcami bilemedimannemin yanindayim dogru duzgun bisey yiyemedim simdide pizza siparis etmisler daha yeni eve geldim hastaneden napsam ki acim ama bilmiyorum ya morelim bozuldu sanki yerdem 10 kilo alcakmisim gibi yardim edin bana
Tamamm cok sagol insallah bisey olmazz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?