Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Selam kizceler,

Nasilsiniz, keyifler nasil?
bu hafta toplam 9.2 kilo vermisiz grup olarak, cok super bi rakam bu. Her hafta boyle olsa, 2aya citir oluruz valla

Hafta sonum cok yogun gecti benim, bildiriyi anca bugun yapabildm. tam 600 gram gitti ve 67.400 oldum :)))
Hedefim haftaya 66 li rakamlar insallah

Semo bunhafta hic iyş gecmedi ya halende kötü

hemen toparla kendini, diger gruba atlamak icin cok az kaldi. sadece 2kilocuk.
8ci ayda ki dugunu dusunsene, 65 kilo olucan

79 kiloyu gorursen onuzdeki hafta falan, geriye sadece 14 kilo kaliyor

Semo bunhafta hic iyş gecmedi ya halende kötü

hele sen ondan gectigimiz hafta az girdin kadinlar kulubune, hic menu paylasmadin !!!
bu hafta her gun menu yaz buraya, gelirsem sacini basini yolarim yoksa senin anlastikmi?

Yeni duyuyorum yesil kahveyi bak neguzel bende oyle durmadan veriyorum ama gergun yuruyorum dun 3 saat yurudum durmak yokkkkk yilmiycam bu sabah 65.4 ciktim kismet bidaki aya 11 de 62 olmayi umit ediyorum ins basaririm

Bende 62.7 62.8 lerdeyim sabahlari ama ben sporu biraktim nerdeyse 1 aydir. Aslinda kilomun iyi oldugunu soyluyrlar ama ben kendime hala kilolu gorunuyorum neden bilmiyorum ( boyum 1.75 58 olmak istiyorum

hemen toparla kendini, diger gruba atlamak icin cok az kaldi. sadece 2kilocuk.
8ci ayda ki dugunu dusunsene, 65 kilo olucan

79 kiloyu gorursen onuzdeki hafta falan, geriye sadece 14 kilo kaliyor

Keşke semo ya 6ncınayın 20sina kadar en az bi 5 kilo versem iyi... Nikah var cunkü.. Ya toplayamıyorum kendimi saldım iyice ya /(

Bende 62.7 62.8 lerdeyim sabahlari ama ben sporu biraktim nerdeyse 1 aydir. Aslinda kilomun iyi oldugunu soyluyrlar ama ben kendime hala kilolu gorunuyorum neden bilmiyorum ( boyum 1.75 58 olmak istiyorum

Maaşallah arkadaşım fiziğine de azmine de bende 175 boyundayım 63 kiloyken kendimi çok beğenirdim ama şimdi 86 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum inşallah olur.

Kızlar topikte niye kimse yok yahu

Sabah:2 dilim ekmek yumurta peyir zeytin domates

Öğlen : 1 kase tarhana çorbası bol salata

Akşam: 1 Kase Şehriye çorbası bir bardak yoğurt

Maaşallah arkadaşım fiziğine de azmine de bende 175 boyundayım 63 kiloyken kendimi çok beğenirdim ama şimdi 86 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum inşallah olur.

Umarin istedigine kavusursun burda duzenli paylasim yapmak gercekten cok motive ediyir ben 62yi en son 5 yil once gormustum. Sonra ne kadr istediysemde kilo veremedim diyet miyet basla bitir olmadi buraya yazmaya basladigimdan beri gercekten iyi ilerliyorum kesinlikle takibi birakmamani oneririm. Birde 63kenki bir fotonu gozunun onunde bir yere koy ve o zamanlar ne kadar hos ve sik oldugunu dusun kesinlikle ise yariyor.

Arkadslar merhaba.yaklasik 2 haftadir takip ediyorum yorumlarinizi. Benim durumumda oldukca vahim.yarim dunya geziyorum.1 yil oncesine kadar 67 kilo olan ben suan 92 kiloyum.sigarayi birakinca ne istahimi kapatabildim ne bogazimdan kisabildim.suan deprssyona girmek uzereyim.kosu bandi bisiklet gymstick plates topu dambil envayi cesit kondisyon cihazim olmasina rsgmen motive olamiyorum isim icabi hareketsizim de.sizler diyetinize ek spor ysptinizmi?yardimci olurmusunuz lutfen.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Sen kaç kilodan düştün 62 kiloya ? Buzdolabıma yapıştırdım zayıf fotoğrafımı ilk zamanlar bişeyler yemek için gidip fotoğrafı görünce vazgeçiyodum şimdi o yeme isteğide kayboldu şükürler olsun. Her gün yazıcam bende buraya inşallah belki burda arkadaşların desteği olursa veririm.

Merhaba bir sürü aletin varmış hemen başla arkadaşım sporuna ben bir ayda 8 kilo verdim hergün dışarda yürüyüş ve diyet yaptım doğumdan sonra 100 kiloydum şimdi 86 kiloyum ne kilo verenler var burda bizde veririz inşallah güzel bir diyet listesi al doktordan ben doktorada gitmedim gerçi sonrada sporunu yap fıstık gibi olursun.

Insallah.dogru diyosun herseyin basi azim

Ben ilk basladigimda 69 kgydm sonra burayi takip ettim ama hic yazmadim katilmadim 66ya dustukten snra ilk katildim. Simdi 62yim 4 kg daha vereyim rahatlicam :)

Slm kızlar döndüm annemin yanından yediklerimi hiç yazmayayım çünkü zorla her dk yemek yedim gibi bir şey oldu ama orda wc işinden sıkıntı olmadı o yüzden en fazla + 500 olmuşumdur.birde kocişin doğum günüydü bu hafta sonu tüm kalorili şeyleri yedim reglim gecikti test yaptık negatif:) annemleri beni görünce şoka girdi herkes ne kadar zayıflamışsın yeter bu kadar dediler :) ablam tam komedi sürekli tüysklet diyo bana :) zaten 1 kilom kaldı normalde 53 olurum diyordum ama çok kötü olacak o yüzden son 1 kilo diyelim artık:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…