Bende ilk başta hic agrı yoktu bu son zamanlarda ölüym la bide gece kalktım makarna yedim dünyam ters döndü la
kiz cadi, o listedeki +200 ney oyle?
Semo bunhafta hic iyş gecmedi yahalende kötü
Semo bunhafta hic iyş gecmedi yahalende kötü
Yeni duyuyorum yesil kahveyi bak neguzel bende oyle durmadan veriyorum ama gergun yuruyorum dun 3 saat yurudum durmak yokkkkk yilmiycam bu sabah 65.4 ciktim kismet bidaki aya 11 de 62 olmayi umit ediyorum ins basaririm
hemen toparla kendini, diger gruba atlamak icin cok az kaldi. sadece 2kilocuk.
8ci ayda ki dugunu dusunsene, 65 kilo olucan
79 kiloyu gorursen onuzdeki hafta falan, geriye sadece 14 kilo kaliyor
hele sen ondan gectigimiz hafta az girdin kadinlar kulubune, hic menu paylasmadin !!!
bu hafta her gun menu yaz buraya, gelirsem sacini basini yolarim yoksa senin anlastikmi?
Bende 62.7 62.8 lerdeyim sabahlari ama ben sporu biraktim nerdeyse 1 aydir. Aslinda kilomun iyi oldugunu soyluyrlar ama ben kendime hala kilolu gorunuyorum neden bilmiyorum( boyum 1.75 58 olmak istiyorum
Maaşallah arkadaşım fiziğine de azmine de bende 175 boyundayım 63 kiloyken kendimi çok beğenirdim ama şimdi 86 kiloyum 60 kilo olmak istiyorum inşallah olur.
Umarin istedigine kavusursun burda duzenli paylasim yapmak gercekten cok motive ediyir ben 62yi en son 5 yil once gormustum. Sonra ne kadr istediysemde kilo veremedim diyet miyet basla bitir olmadi buraya yazmaya basladigimdan beri gercekten iyi ilerliyorum kesinlikle takibi birakmamani oneririm. Birde 63kenki bir fotonu gozunun onunde bir yere koy ve o zamanlar ne kadar hos ve sik oldugunu dusun kesinlikle ise yariyor.
Arkadslar merhaba.yaklasik 2 haftadir takip ediyorum yorumlarinizi. Benim durumumda oldukca vahim.yarim dunya geziyorum.1 yil oncesine kadar 67 kilo olan ben suan 92 kiloyum.sigarayi birakinca ne istahimi kapatabildim ne bogazimdan kisabildim.suan deprssyona girmek uzereyim.kosu bandi bisiklet gymstick plates topu dambil envayi cesit kondisyon cihazim olmasina rsgmen motive olamiyorumisim icabi hareketsizim de.sizler diyetinize ek spor ysptinizmi?yardimci olurmusunuz lutfen.
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Merhaba bir sürü aletin varmış hemen başla arkadaşım sporuna ben bir ayda 8 kilo verdim hergün dışarda yürüyüş ve diyet yaptım doğumdan sonra 100 kiloydum şimdi 86 kiloyum ne kilo verenler var burda bizde veririz inşallah güzel bir diyet listesi al doktordan ben doktorada gitmedim gerçi sonrada sporunu yap fıstık gibi olursun.
Sen kaç kilodan düştün 62 kiloya ? Buzdolabıma yapıştırdım zayıf fotoğrafımı ilk zamanlar bişeyler yemek için gidip fotoğrafı görünce vazgeçiyodum şimdi o yeme isteğide kayboldu şükürler olsun. Her gün yazıcam bende buraya inşallah belki burda arkadaşların desteği olursa veririm.
Ben ilk basladigimda 69 kgydm sonra burayi takip ettim ama hic yazmadim katilmadim 66ya dustukten snra ilk katildim. Simdi 62yim 4 kg daha vereyim rahatlicam :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?