Yaaa masummm nereye gidiyon ya, cikma listede kal.
7ci takimda nerden cikti
Hayirli sabahlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
Ve gercekten bu hafta benim haftam
Cumartesi sabah basladigim (81,5) ekmeskiz meyvesiz diyetimde, dün biraz meyve kacamagi yapmama ragmen, dün (80,6), bugün ise 97,3 ciktimmmmmm... Cok ama cokkkk mutluyum
Sabahlari gec kalktigim icin iki ana bir ara ögün yaptim.
Uyaninca: 500ml sirkeli su
Sabah ekmeksiz yumurta, zeytin, peynir,salatali kahvalti
Ara ögünlerde iki ceviz+ 6 badem ---------- yesil cay
Aksam: et, sebze/corba, salata, yogurt/ ayran yedim.
-------- zayiflama cayi
Uyumadan iki saat önce 500ml.limonlu su
Bu sekilde iki gunun sonunda, Dr. Ümit aktasin 10 günde iki kilo vereceksiniz iddiasi bende iki günde gerceklesti. Elbette her diyete basladigimda ben ilk hafta cok iyi veriyorum. Ama cogunuzun bildigi üzere ben yillar sonra 79 ilk defa görmüs biri olarak, simdi anladim ki son iki ay dikkat edememe ragmen, vucudum 79 sabitlemis. Buna cok mutlu oldum
GECEN HAFTA BANA AYRILMA; HAYATININ HATASI YAPARSIN DIYEN SEVGILI ARKADASLARIM ZEYAS; NESIL; ADA sizlereeeeeeeeee cokkkk TESEKKÜR EDERIMM. KEndi akararima kalmis olsaydi, ben gecen hafta burayi birakmis olacaktim, ve belki kendi kendime de devam ettiremiyecektim.
Simdi daha bir ümitlendim, bayrama hayalim olan 75 ile girebilirim insallah
Zeyascim, o nedir bilgi verirsmisin, benim de kollarim ve göguslerim berbat durumda!!
Anteplim, Vefat edene allah rahmet, esine ve cocuklarina sabir versin, yardim etsin rabbbim. Yapabilecegin en guzel sey, aklina geldikce dua etmek. Uzulmekte güzerldir, ama fazlasi sena zarar verir, o aileyede yardim etmez.
Canim diyet konusunda tam 9 haftadir bocaliyorummm, sen biliyorsun bunu. Olmayinca olmuyor... Seni tetikleyen bir seyleri bulmaya calis, belli bir zaman sonra yine bu yardim ediyor... Sen de bekarsin zannimca, söyle düsün, daha zayif bir figurle, daha gönlümüze göre birliktelikler yasayabilir, daha yakisikli beyler bulabilirz ikimizde
Kimin nikahi var bu arada ???? YOksa senin miiiiiO zaman seni kesin diyete sokmamis lazim
Selam antepish,
Allah rahmet eylesin canim. Rabbim sabir versin kalanlara.
Nikah ne zaman? o zamana siskinligin iner merak etme
yatili misafir geliyor, kilo alcam deme sen. Yatili misafir geliyor, zayiflicam ben ko$turmaktan de
NES nerelerdesin canım ????
katılım genelde azaldı sanırım eskilerden pek kimse kalmadı gibi NES , ZEYAS , ANTEPLİM,SEMO, MASUM burada diğer kızlar nerelerdeler ??? Yeni arkadaşlar var tabii acaba diğerleri bıraktı mı diyeti..?? Bir ara çoşmuştuk resmen sayfalara yetişemiyordum şimdi daha durgun sessiz...
orada yarış varya canım
o yüzden n ama bizim iin sorun olmaz diyorsan ben cuma günkli kilomla kaytılırım listeye
zira çok iddalıyımm kuzumm gidicek bu 10 kilo
Cuma günü nikah .. Ya kosturmaktan veririz gec yemektende aliriz hahah
YENİ LİSTEMİZ 07/06 - 14/06 (toplamda ?? kilo) [/COLOR]
Telefondan giriyorum cnm kusura bakma zahmet olmassa duzeltebilirmisinben 4 gundur yurtdisindaydim canim, geldim :)
hee tamam olur tabi, sen yeterki kilo paylas listede kal. Cuma gunuki kilonu yaz fark etmez
hahahha deli kiz
canim yanlis listeyi alinti yapmissin.
Telefondan giriyorum cnm kusura bakma zahmet olmassa duzeltebilirmisin
Cuma günü nikah .. Ya kosturmaktan veririz gec yemektende aliriz hahah
canim kilonu ayni yazdim?
masumcum, kilonu kac yaziyim?
66,9 canım
umarım dahada aşagılarını görürüm artık
inşş cnm ya çok taktım artık bu kilo işinii
bence sil kimse yapmıyor çünküü
canim kilonu ayni yazdim?
masumcum, kilonu kac yaziyim?
KIZLARRR,
Listedeki kan gruplarini silelimmi?
artik kimse kan grubu diyetini yapmiyor sanirim
KIZLARRR,
Listedeki kan gruplarini silelimmi?
artik kimse kan grubu diyetini yapmiyor sanirim
Saol semocan :)
Sil yaabencede kimse Yapmiyo sen yapiyormusun?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?