kızlar bugün yediklerimi yazsam inanmazsınız
sabah 1 bardak kefir
türk kahvesi
1 ince dilim hazır kek
3 bardak çay
şimdi kendime nescafe yapıcam yatarkende kefir içicem yine
25 dk trambolinde spor yaptım regl den beniö iştahım kesilir genelde ama artık midemde küçüldüğü için bugün hiçbir şey yiyemedim
ve yemedikçe dahada mutlu oluyorum bu hafta 60 kiloya inmek istiyorum hergün spor yapmam lazım geçen hafta hiç yapamadım..
sabah 1 bardak kefir
türk kahvesi
1 ince dilim hazır kek
3 bardak çay
25 dk trambolinde spor yaptım regl den beniö iştahım kesilir genelde ama artık midemde küçüldüğü için bugün hiçbir şey yiyemedim
ve yemedikçe dahada mutlu oluyorum bu hafta 60 kiloya inmek istiyorum hergün spor yapmam lazım geçen hafta hiç yapamadım..
sabah 1 bardak kefir
türk kahvesi
1 ince dilim hazır kek
3 bardak çay
kızlar inananın bende nasıl oluyor bilmiyorum karnım guruldamıyor bile umarım gerçekten bu durma alışırım o kadar nutluyumki midem boş ken anlatamam :))
Kızlarrrrr bu saat saat 5 gibi çok az,ıspanaklı pide yedim.çok acıımmmm ama bu hafta 1. Olmuşumm çok mutlu oldum.bu yüzden acıkmama rağmen bişey yemeyi düşünmüyorum belki emzirmeden dolayı bir bardak süt olabilir.destek için teşekkürler...
Kızlarrrrr bu saat saat 5 gibi çok az,ıspanaklı pide yedim.çok acıımmmm ama bu hafta 1. Olmuşumm çok mutlu oldum.bu yüzden acıkmama rağmen bişey yemeyi düşünmüyorum belki emzirmeden dolayı bir bardak süt olabilir.destek için teşekkürler...
Kızlar bende bugun bi yumurta kücük bi dilim ekmek kücük parca kaşar peynir kahvaltıda bitane süt dilimi kacamakiki tane mandalina yedim 2 30 da günü bitirdim hic bişey yemedim
Fıstıklara noooooAnteplim fıstıklara ne oldu kız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?