Anteplim seni nezaman gorsem canim fistikli baklava cekiyor ya.bi isim nelere kaadirr
Anteplim seni nezaman gorsem canim fistikli baklava cekiyor ya.bi isim nelere kaadirr[/QUOTE
Aynen yaa bide severimki baklavayı
Fıstıklara noooooaramız bozuk ama antep fıstığı kilo vermeye yardımcıymışş
Çok az yemişsin bugün tebrik ederim.benim eşim bugün evdeydi o yüzden çok dikkat edemedim ben.benimde aksime herkes bugün çok dikkat etmiş
hello girls,
bugun trampoline veee ip aldim. ipin sayari var hem saati hem caliriyi hesapliyor :-D
heheyyyttttt cok sevdim trampolini ve ipi :-D
Hahaha :)))))))))Bana boyle vaadlerde bulunmayin Anteplim topigimizin amacini asan konusmalar: bunlarkesene bereket canm
Semoscum gule gule kullan canm bn de pilates seti.almak.istiyorum icinde adimsayarla sayacli ip var nasil pki memnun kalmissin belliki en cok kalori harcatan seylerden bri ip atlamakmis bizimle geribildirimleri.paylas olur mu
Hello semo, trampoline neymiş bi araştırıyım ya ipi nerden nekadara aldın merak ettim. Ben bugün hiç spor yapamadım çarşı pazar gezme dışında
yarindan itibaren, 15 dakka trampolin 15 dakka ip atlicam cumartesi kilomda super bir dusus bekliyorum.insallah iddaliyimmmm :-DBana boyle vaadlerde bulunmayin Anteplim topigimizin amacini asan konusmalar: bunlarkesene bereket canm
Semoscum gule gule kullan canm bn de pilates seti.almak.istiyorum icinde adimsayarla sayacli ip var nasil pki memnun kalmissin belliki en cok kalori harcatan seylerden bri ip atlamakmis bizimle geribildirimleri.paylas olur mu
canim ben turkiyeden degilim, decathlon dan aldim bu magza turkiyede varmi bilmiyorum. trampolin yayli ayakli bi sey. uzerinde zipliyosun. goggle dan bak ;-) youtube da viedeo ya bak.
yarindan itibaren, 15 dakka trampolin 15 dakka ip atlicam cumartesi kilomda super bir dusus bekliyorum.insallah iddaliyimmmm :-D
canim ben turkiyeden degilim, decathlon dan aldim bu magza turkiyede varmi bilmiyorum. trampolin yayli ayakli bi sey. uzerinde zipliyosun. goggle dan bak ;-) youtube da viedeo ya bak.
Arkadaslar merhaba,
Sizi bir yaris icinde gördüm ve heyecanladimAraniza yeni üye aliyor musunuz?
Ben boy 1.64, kilo 87.
Ben iki gün önce diyete basladim. Sizle cok co az yiyorsunuz, masallahBen sadece daha az ve kaliteli gida yemeye özen göstericem. Hazir gida YOK! (abur cubur, hamur isi, seker-yag yüklü tatli vs.)
Genel bildigimiz bir diyet uygulamaya basladim.
Peynir zeytin veya yumurta + yesillik+ sekersiz cay + bir-iki dilim ekmek
öglen ve aksam yemegi :et, balik,tavuk, sebze + corba+ yogurt/ salatali + bir dilim ekmek veya 4 kasik bulgur/ makarna/ pilav
Arada kücük bir taze veya kuru meyve
10 Bardak su!!!
Iste ben böyle bir seyi takip edicem insallah. Bunun yanisira bugün Ibrahim Saracoglunun "lahana kürü"ne basladim. Bu kür de toplamda 27 gün sürecek!
Iste böyle ben yaza 75 ile girmek istiyorummmmm. Olur mu dersinizUmarim bu sefer basaririm. SIZIN HAFTALIK SANIDGIM YARISINIZA KATILABILIR MIYIM?
Beni kisaca bilgilandirir misiniz? TESEKÜRLERRRRRRRR
Hepimize cok cok geley gelsin
merhabalar ben daha yeni kayıt oldum :) umarım doğru yerden yazıyorumdur. bu yöntemi denemek istiyorum çünkü kendimi kısıtlamak istediğimde daha çok yiyorum şu an 60 kilodayım ve 7-8 kilo vermek istiyorum umarım ilerleyen aylarda bu yöntemle verebilirim
hoşgeldiniz hanımlardüzenli paylaşım yapmanız gerek listeye girebilmek için
denemek isterim ama yapabilir miyim bilmiyorum çünkü ne yediğimi çok takip edemiyorum
bu sabahki kahvaltım. 3 kaşık bol yeşillikli yumurta salatası. 2 dilim kepek ekmek. kaşar ve dil peyniri. şekersiz çay bir adet muz
Derin kefiri nasıl yapıyorsun diye sormuştum görmedin sanırım yazdıklarımı
hoşgeldiniz hanımlardüzenli paylaşım yapmanız gerek listeye girebilmek için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?