kızlar bugün yediklerimi yazsam inanmazsınız
sabah 1 bardak kefir
türk kahvesi
1 ince dilim hazır kek
3 bardak çay
şimdi kendime nescafe yapıcam yatarkende kefir içicem yine
25 dk trambolinde spor yaptım regl den beniö iştahım kesilir genelde ama artık midemde küçüldüğü için bugün hiçbir şey yiyemedim
ve yemedikçe dahada mutlu oluyorum bu hafta 60 kiloya inmek istiyorum hergün spor yapmam lazım geçen hafta hiç yapamadım..
hayiiiiirrrr ben birinci olucam ibunuzdeki hafta :-D
gel duello ya girelim
Düzenli rapor vermek umarim bana d aiyi gelecek. Simdi anladigim kadariyla 5 ten sonra yememeye özen gösteren bir gruptayim. ben de buna dikkat etmeye calisacagim, ama sizler gibi az yiyebilecegimi sanmiyorumSORUM: HAFTADA BIR GÜN MÜ KILO YAZIYLIYOR? HANGI GÜN RAPOR VERMEM GEREKIYOR?
Benim bugün üc, aslinda ilk günkü kacamaklarla dördüncü günüm. Bugün ailece sofradaydik bundan dolayi 10.30 kahvaltiyi iyi yaptim. ögleden sonra salata ve elma yemeyi düsünüyorum.
Kahvatilda: sucuklu yumurta +patates kizartmasi+ bir parmak peynir+ bir dilim ekmek+ dört zeytin+ salata+ sekersiz cay ictim :26:
Öglen: salata ve elma ile idare etmeyi basaririm insallahhhh
hayiiiiirrrr ben birinci olucam ibunuzdeki hafta :-D
gel duello ya girelim
Rejime yeni baslamis biri olarak bu hafta en cok cöp döken ben olurum hehalde
Birinci ben olucam insallah 😉😉😉
En azindan ilk 3 girmek istiyorum ama bu hafta regl olucam bakalim nasil etkileyecek kilo vermemi 😔
Rejime yeni baslamis biri olarak bu hafta en cok cöp döken ben olurum hehalde
hadi bakalım inşallahama birinciliğe bende iddialıyım kıran kırana bir mücadele olcak galiba
bak sen cok kasiniyorsun ama :-D
hoşgeldin.
hosbuldum
ben bıraz bu konularda acemıyım gunluk ıstedıgımı yıcem ama 18:00 sonra bısey yemeyerek verebılcekmıyım :26:
sekersız cay ıcebılırmıyım:26:
bırde evde spor aletı var gunde yarım saatde onu kullanmayı dusunuyorum
ne dersın verebılırmıyım :18:
Huhuu kimse yokmu?
Ben varım anteplim bugün topic çok sessiz ya kimsecikler yok.naptın dün çok az yemiştin bugün nasıl gidiyor
Bugun abartıyorum galiba birazsabah 2 yumurta yarım domates cok az peynir yemiştim sonra 12 gibi elma süt dilimi az kalorılı cıkılata 1 saat önce 4 5 tane fıstık ve kurufasulye ve pılav suyunu koymadımm cok acıkmıştım bide sinirliydim
Tamam bende artik ugrarim bu siteye benim gunluk gidisatim sabah 10 gibi kahvaltiGünlük yediklerinede dikkat etmen lazım canım burayı takip edersen bizler günlük yediklerimizi paylaşıyoruz belki fikir olur sana.az yemen lazım gün içindde. biz 5ten sonra yemeyi bırakıyoruz genelde.bu şekilde çok güzel kilo verenler var sende verebilirsin tabiki.sporda yapabilirsen çok güzel olur
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?