Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Helal olsun sana walla sastim kaldim

Simdi okudum; Tartilma günü CUMARTESIymis :) Bakalim kim en iyi azmi gösterecek

hello kizlar, veeee bugun yine misafir geliyor. ama yediklerime cok dikkat edecegim. pazartesiden cumartesiye kadarda baska misafirim yok :)

* bu hafta protein diyeti yapmayi planliyorum 10 yumurtayi mideyi indiririm bu hafta kesin.
*aksam yemegimi ofiste yiyip saat 5te yeme islemini sonlandirmayi planliyorum.
*gunluk 30 dakika spor yapicam.
* ve 2 litre su tuketecegim.
*gunluk 3 bardak yesil cay.
* ekmek pilav makarna sifir nokta siifir olucak.
* sekerde yok yasakkkkk.

cumartesiye hedefimmm 68 kilo yani tam olarak 2,700 kilo gitmeli hadi bana kolay gele kizlar, birincilik benim kimse göz koymasin bosuna birincilige ona gore cok kizarim yoksa bak hihooyt :)

merhaba hanımlar

bende aksam 18:00 den sonra yemeyerek kılo vermek ıstıyorum birkac bısey sorabılırmıyım size aranıza katılabılırmıyım

Arkadaşlar semonun kararlılığından korktum valla :18: birinci semo olmazsa bu hafta elinden çekeceğimiz var gibi herkese birincilik için başarılar

hosbuldum

ben bıraz bu konularda acemıyım gunluk ıstedıgımı yıcem ama 18:00 sonra bısey yemeyerek verebılcekmıyım :26:

sekersız cay ıcebılırmıyım:26:

bırde evde spor aletı var gunde yarım saatde onu kullanmayı dusunuyorum

ne dersın verebılırmıyım :18:

Günlük yediklerinede dikkat etmen lazım canım burayı takip edersen bizler günlük yediklerimizi paylaşıyoruz belki fikir olur sana.az yemen lazım gün içindde. biz 5ten sonra yemeyi bırakıyoruz genelde.bu şekilde çok güzel kilo verenler var sende verebilirsin tabiki.sporda yapabilirsen çok güzel olur

Ben varım anteplim bugün topic çok sessiz ya kimsecikler yok.naptın dün çok az yemiştin bugün nasıl gidiyor

Bugun abartıyorum galiba biraz sabah 2 yumurta yarım domates cok az peynir yemiştim sonra 12 gibi elma süt dilimi az kalorılı cıkılata 1 saat önce 4 5 tane fıstık ve kurufasulye ve pılav suyunu koymadımm cok acıkmıştım bide sinirliydim

Millet sinirlenince morali bozulunca iştahı kesilir benimde hiç yemwmişim gibi gözüm döner sende ben gibimisin kız kuru fasulye pilavı yemesen iyi olurmuş ama olmy bikere.

Tamam bende artik ugrarim bu siteye benim gunluk gidisatim sabah 10 gibi kahvalti

Aksam 17:30-18:00 gibi aksam yemegi arada meyve kahve vs.tuketiyorum

Aksam 21:00 gijbi cay ve abur cubur bu arada ben ekmek feleket yiyorum ekmegi azaltim aksam abrcuburu kescem cay a da seker koymicam sizleride takip ederim gunde de yarim saat spor yaptimmi olur diyorum ama tabii kararli olabilcekmiyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…