Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Ben haftasonu kilo veremem kesin eşim evde olunca nekadar dikkat etsemde hafta içi gibi olmuyo malesef:18:
Sabah yumurta domates zeytin peynir yedim hafif geçirdim.12 de 1bardak süt içtim.4tede 4 köfte yedim 1 kepekli sandiviç yedim ayran içtim.yeme içme işini 4 30da bitirdim ama çok doydum midem rahatsız oldu

Millet sinirlenince morali bozulunca iştahı kesilir benimde hiç yemwmişim gibi gözüm döner sende ben gibimisin kız kuru fasulye pilavı yemesen iyi olurmuş ama olmy bikere.

Öylede .. Ben dayanamıyom ona en sevdgm yemekk kıyamadım yapınca yemeği canım cok istedi

Akşamki abur cuburları bir lokma bile yememelisin.kafanda bitir ben zayıflıyacam de ve uygula.ilk günler çok acıkırsın ama dayanmalısın alıştığında akşam yemediğin için kendini çok hafif hissedeceksim

Öylede .. Ben dayanamıyom ona en sevdgm yemekk kıyamadım yapınca yemeği canım cok istedi

Ozaman elma yicektin sadece öğlen hem süt dilimi hem çikolata yemeyecektiiin anteplim.neyse dün zaten az yemiştin kilonu etkilemez büyük bir ihtimal

Ben baslarda sadece aksami yemeyi kesiyim sonrada gunduzleri azaltirim eee tanisalim evlimisin calisiyomusun
Ben evliyim 1 yildir calismiyorum okul servisini cikiyorum ama gunde iki saat kadar vaktimi aldigindan calismakdan saymiyorum

Ben baslarda sadece aksami yemeyi kesiyim sonrada gunduzleri azaltirim eee tanisalim evlimisin calisiyomusun
Ben evliyim 1 yildir calismiyorum okul servisini cikiyorum ama gunde iki saat kadar vaktimi aldigindan calismakdan saymiyorum

Evliyim 25 yaşındayım çalışmıyorum ev hanımıyım canım istanbulda oturuyorum.

valla kizlar hic heveslenmeyin bence, ben bu hafta hic olmadigim kadar kararliyim. siz ikincilik icin duello yapin :-D

Insallah hepimiz istedigimiz kadar verelim :) Hepimiz birinci olalaim

bugün sabah 2 yumurtalı omletin 1/4 ü biraz beyaz peynir şekersiz çay.. Öğle bir kase mercimek çorbası.. Ara 1 kayısı 3 badem akşam 2 tane karnabahar naneli pul biberli yoğurt ve 1 kase yağdız tuzsuz salata.. 17 gibi de 1 yeşil elma.. 30 dk da yürüyüş

ablalarım bir şey sormak istiyorum. her cumartesi tartı günü fakat biz kendi kendimize hergün ölçülelim mi kilo değişimini görmek için??

ablalarım bir şey sormak istiyorum. her cumartesi tartı günü fakat biz kendi kendimize hergün ölçülelim mi kilo değişimini görmek için??

Arada bir tartil bence canim.yoksa unutabilirsin yemege dalarsin.arada bir tartilarak kendini de kontrol etmis olursun kendini.tabi kilo verdiysen vermisim deyip odullendirme sakin kendini:) hafta sonu zaten odul gunlerimiz abartmadan yemek serbestt.ablalarim demissin yasin kac tatlim senin

kizlat sporumu yaptim geldim ohh miss simdi de yesil cayimi iceyim
bu arada bu hafta 3. Olmus olabilirm ama haftaya 1. Benim hic kusura bakmayin ehehe :)

sabah uyanınca 1 bardak kefir

1 saat sonra kahvaltı

2 haşlanmış yumurta zeytin yağlı limonlu biberli
2 ince dilim otlu peynir
2 sivri biber
2 bardak çay

ekmek yok

gündüz birşey yemedim saat 6 gibi 5 tane marul arası çğğ köfte yedim

yatmadanda kefirimi içerim

Son düzenleme:

ne guzel az yiosun ya benmm de baya azaltmam gerek aksam dayaniom ama gunduz yapamiom

18 yaşımdayım burada hep eşim felan deniliyor ya dedim ki büyüklerdir benden :26::26:

bugün ikinci kez hakkiyla acikmis bir mide ile uuyacagim ... Acliga da elhamdulillah denir mi, ben diyorum
ac uyuyorummmmmmmmmm, yuppiiiiiiiiiiiiiii

Hepinize hayirli geceler :)

bugün ikinci kez hakkiyla acikmis bir mide ile uuyacagim ... Acliga da elhamdulillah denir mi, ben diyorum
ac uyuyorummmmmmmmmm, yuppiiiiiiiiiiiiiii

Hepinize hayirli geceler :)

haha alemsin betulina :-D

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…