Millet sinirlenince morali bozulunca iştahı kesilir benimde hiç yemwmişim gibi gözüm döner sende ben gibimisin kızkuru fasulye pilavı yemesen iyi olurmuş ama olmy bikere.
Tamam bende artik ugrarim bu siteye benim gunluk gidisatim sabah 10 gibi kahvalti
Aksam 17:30-18:00 gibi aksam yemegi arada meyve kahve vs.tuketiyorum
Aksam 21:00 gijbi cay ve abur cubur bu arada ben ekmek feleket yiyorum ekmegi azaltim aksam abrcuburu kescem cay a da seker koymicam sizleride takip ederim gunde de yarim saat spor yaptimmi olur diyorum ama tabii kararli olabilcekmiyim
Öylede .. Ben dayanamıyom onaen sevdgm yemekk kıyamadım yapınca yemeği canım cok istedi
Ozaman elma yicektin sadece öğlen hem süt dilimi hem çikolata yemeyecektiiin anteplim.neyse dün zaten az yemiştin kilonu etkilemez büyük bir ihtimal
Akşamki abur cuburları bir lokma bile yememelisin.kafanda bitir ben zayıflıyacam de ve uygula.ilk günler çok acıkırsın ama dayanmalısın alıştığında akşam yemediğin için kendini çok hafif hissedeceksim
Zeyassssssssintihar etmeye gidiyö ben Ya
Ben baslarda sadece aksami yemeyi kesiyim sonrada gunduzleri azaltirim eee tanisalim evlimisin calisiyomusun
Ben evliyim 1 yildir calismiyorum okul servisini cikiyorum ama gunde iki saat kadar vaktimi aldigindan calismakdan saymiyorum
Buakşam spor yap bence.Hafta sonuna kilo vermiş olacaksın inş yarın çok dikkat edersin olur biter:13:
Evliyim 25 yaşındayım çalışmıyorum ev hanımıyım canım istanbulda oturuyorum.
valla kizlar hic heveslenmeyin bence, ben bu hafta hic olmadigim kadar kararliyim. siz ikincilik icin duello yapin :-D
ablalarım bir şey sormak istiyorum. her cumartesi tartı günü fakat biz kendi kendimize hergün ölçülelim mi kilo değişimini görmek için??
sabah uyanınca 1 bardak kefir
1 saat sonra kahvaltı
2 haşlanmış yumurta zeytin yağlı limonlu biberli
2 ince dilim otlu peynir
2 sivri biber
2 bardak çay
ekmek yok
gündüz birşey yemedim saat 6 gibi 5 tane marul arası çğğ köfte yedim
yatmadanda kefirimi içerim
Arada bir tartil bence canim.yoksa unutabilirsin yemege dalarsin.arada bir tartilarak kendini de kontrol etmis olursun kendini.tabi kilo verdiysen vermisim deyip odullendirme sakin kendini:) hafta sonu zaten odul gunlerimiz abartmadan yemek serbestt.ablalarim demissin yasin kac tatlim senin
bugün ikinci kez hakkiyla acikmis bir mide ile uuyacagim ... Acliga da elhamdulillah denir mi, ben diyorum
ac uyuyorummmmmmmmmm, yuppiiiiiiiiiiiiiii
Hepinize hayirli geceler :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?