Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

canım hoşgeldinnn bende daha yeniyim dukann mağduru benim annemdee kadın halaa çırpınıyo verebilmek için ama inşallah yaza istediğin gibi girersin

Hoşbulduk canım,

Anneni merak ettim, ne kadar yaptı ve sonuçları nasıl oldu?

Ben kendi adıma şunu söyleyebilirim hep duyuyoruz ama mucize diyet diye bir şey yok, her şeyden ölçülü ama az yemek, evet kilo vermek istiyorsak karbonhidratlara biraz dikkat etmek ve kesinlikle spor yapmak. Bir de aceleci ve karamsar olmamak ve fazlalığımıza göre ayda 2-6 kilo arası verip uzun vadede ama kalıcı olarak o kiloyu korumak. Çok istisna durumlar hariç bence tek formül bu.

Sana da kolay gelsin canım

Gunaydinlarrr arkadaslar. Bugun yine yogun bir gun beni bekliyor sabah tartilamadim ama bence daha iyi oldu. Yarin tartilcam. Sabah 1 kahve o kadar bisi yiyemedim. Oglen disarda olucam o yuzden disarda diet bisiler yerim. Opuyorum 😘

günaydın hanımlar...bugün misafirim var o yüzden gün içerisinde giremem bidaha. sabah kahvaltı yapmadım öğlen misafirimle abartmadan yiyip günü kapatmayı planlıyorum . dün çok az yemiştim bugün tartıda -900 kadar vermiş çıktım.umarım bugünkü kalorili yiyecekler bu rakamı bozmaz herkese kolay gelsin herkes çok az yemek yesin

Günaydınlaarrr...

Kızlar aksam ben de çok az bulgur pilavı ve az yoğurt yedim.. Sabah ta yine az yoğurt birkaç parça da ceviz.. Sandviçimi öğlene doğru yerim, akşam üstü de hafif takilcam bugün. Ya ben doğum kontrol hapı kullanıyorum, yarın bitcek, pazar günü de regl olucam.. ama şişkinliğim sanki şimdiden başladı, daha önce zamanına dikkat etmemiştim. normalmi bu kadar erken başlaması..
3 gundur gram oynamadı baskül.. bi fikir verin bana, napiim? bu hafta birinci oldum, haftaya da sondan birinci olcam galiba..

Kocaman bir günaydin :)

Arkadaslar nihayet yürümeye basladim Lahan suyumu ictim, ve bir saatlik yürüsün ardindan :

1 yumurta, 1 dilim peynir, iki marul, naneli+dereotlu+ sarmisakli yogurtcugumu yedim :) Ve cokkkkkkkkk tokum su an, elhamdulillah

Hiç canını sıkma. 1 hafta önceden şişmen kesinlikle çok normal. Benim de adetime 1 hafta falan var ve geçtiğimiz cumadan itibaren şişmeye başladım, göğüslerimden anlıyorum. Bu ödem, kilo almadın bunu unutma ve diyetini bozma. Bu hafta da varsın başka arkadaşlarımız 1. olsun, yarışın zevki çıksın Önümüzdeki maçlara bakalım

saol yaaa, moral oldun biraz.. dedim herhalde fazla su attım, bu kadardı herhalde.. ( bitti sandım walla..

Gayet normal Nesil moralini bozup tatlılara falan girişme...Reglden sonra kilolarının gittiğini daha net göreceksin.

Canım sakın motivasyonunu kaybetme hem ödem olur hemde ilk haftalara göre zaten çok az kilo vermen çok normal bücut bi kendini toparlasın indiği yeni kiloya alışsın sonra tekrardan inmeye başlıcak göreceksin.diyete devam şevkin kırılmasın
günaydın bende sabah olsun diye dört gözle bekliyorum sabah kalkınca hiç canım istemiyo daha çok öğlen kahvaltı yemek karışımı bişeyler yemeyi seviyorum motivasyonun ve azmin daim oşsun inş

Elhamdülillah canım süpersin durmak yılmak vazgeçmek yok bu kilolar gitcek bizler çok fit ve musmutlu kadınlar olmayı çok istiyoruz:13:

Gayet normal Nesil moralini bozup tatlılara falan girişme...Reglden sonra kilolarının gittiğini daha net göreceksin.

:2::2: çözdün sen beni.. çikolatalar gözümün önünde uçuşur ama yemiom.. inşallah dediğin gibi olur, bırakmıycam, zaten daha iyi bir seçeneğim de yok.. mecbur dewam..

Günaydin citir kizlarim, nasilsiniz?

Ben de kepekli light tost ekmeğine beyaz peynirli sandviç (öğlen kahvaltısı gibi) ve peşinden 4 tane baklava yedim.. Azap duyuyorum, başka bişi yemiycem, belki çok az yoğurt yerim..

bugun coook super dikkat edersen, dunku baklavadan eser kalmaz merak etme canim, sikma canini o kadar
bugun ekmek yeme ve benzeri seyleride yeme, yarina bi sey kalmaz baklavadan

Eh tabi normal ama anteplim, bende sabah ve oglen 2-3 kilo fark ediyor, yediklerim, ictiklerim ve kiyafetlerim....
bu cok normal, sikma sen canini o kadar, hem her tarti ayni degil. Benim evde 2tane var ikiside degisik rakam gosteriyor ayni zamanlarda

Günaydıııınnn.. :)
Saol semocum... ya bide şişmeye başladım dedimya.. moral yerlerde idi, topladım kendimi sayenizde.. :))))

Kizlar ben kendimi tatliya karsi tutamıyorum yaa napcam ben ( sabah yarim kepek Ekmek 2 çatal peynir 3 zeytin 2 dilim domates yedim kahvaltim çok azdi ama üstüne 3 tane şekerpare yedim ya en sewdigim yemek olsa tutarim kendimi ama tatli da bas edemiyorum kendimle

Benim de tatlıya karşı acayip zaafım var. Mesela 9 lu çokomel alıyorum, her gün 1 tane yesem 50-60 kaloridir nolacak ki diyorum, sonra varlığını bildiğim için gün içinde gidip gelip 1 tane yiyip 1 paketi bitiriyorum. Bence en iyisi evde hiç bulundurmamak

Benim şu anda tatlı olarak yediğim şeyler 1 meyveli yoğurt veya 1-2 tane meyve

Kızlar hepinize günaydın

bütün yazılarınızı okudum ilk haftalarda kilo verdikten sonra yani vücüdunuzdaki fazla su kaybı gittikten sonra yağlarınız az az eriyor
yani bir günde -500 görmeniz çok zor okadar yağ yakamazsınız tabiki

ve fazla kaçırdığınız an oda yağ değil dikkat ederek ertesi gün onu tölere edebilirsiniz 1 bardak suyu bile fazla içseniz o gün için tartıda göreceksiniz

ben artık haftada 500 gr kaybediyorum çünkü ilk kilolarımı ve fazla suyumu attım 3 haftada sonra mücize beklemeyin motivasyonunuzuda düşürmeyin

sabah kocaman bir bardak lıght kefir içtim
kahvaltıda 1 muz 1bardak nescafe

öğlen haslanmış yumurta yerim akşamada pırasa yemeğim var.

bol hareketli bir gün olmasını dilerim hepimiz için .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…