canım hoşgeldinnn bende daha yeniyim dukann mağduru benim annemdee kadın halaa çırpınıyo verebilmek için ama inşallah yaza istediğin gibi girersin
Günaydınlaarrr...
Kızlar aksam ben de çok az bulgur pilavı ve az yoğurt yedim.. Sabah ta yine az yoğurt birkaç parça da ceviz.. Sandviçimi öğlene doğru yerim, akşam üstü de hafif takilcam bugün. Ya ben doğum kontrol hapı kullanıyorum, yarın bitcek, pazar günü de regl olucam.. ama şişkinliğim sanki şimdiden başladı, daha önce zamanına dikkat etmemiştim. normalmi bu kadar erken başlaması..
3 gundur gram oynamadı baskül.. bi fikir verin bana, napiim?bu hafta birinci oldum, haftaya da sondan birinci olcam galiba..
Kocaman bir günaydin :)
Arkadaslar nihayet yürümeye basladimLahan suyumu ictim, ve bir saatlik yürüsün ardindan :
1 yumurta, 1 dilim peynir, iki marul, naneli+dereotlu+ sarmisakli yogurtcugumu yedim :) Ve cokkkkkkkkk tokum su an, elhamdulillah
[/QUO
Yürüyüşe başlaman süper olmuş, ben de eliptiğimi hiç bırakmayacağımKahvaltı da oh mis, afiyet olsun
Hiç canını sıkma. 1 hafta önceden şişmen kesinlikle çok normal. Benim de adetime 1 hafta falan var ve geçtiğimiz cumadan itibaren şişmeye başladım, göğüslerimden anlıyorum. Bu ödem, kilo almadın bunu unutma ve diyetini bozma. Bu hafta da varsın başka arkadaşlarımız 1. olsun, yarışın zevki çıksınÖnümüzdeki maçlara bakalım
Arkadaslar nihayet yürümeye basladimLahan suyumu ictim, ve bir saatlik yürüsün ardindan :
1 yumurta, 1 dilim peynir, iki marul, naneli+dereotlu+ sarmisakli yogurtcugumu yedim :) Ve cokkkkkkkkk tokum su an, elhamdulillah
[/QUO
Yürüyüşe başlaman süper olmuş, ben de eliptiğimi hiç bırakmayacağımKahvaltı da oh mis, afiyet olsun
Süper.. eliptik dediğin nasıl bişey.. link atabilirmisin ya da tarif etsende olur tam adı filan?? merak ettim..
Günaydınlaarrr...
Kızlar aksam ben de çok az bulgur pilavı ve az yoğurt yedim.. Sabah ta yine az yoğurt birkaç parça da ceviz.. Sandviçimi öğlene doğru yerim, akşam üstü de hafif takilcam bugün. Ya ben doğum kontrol hapı kullanıyorum, yarın bitcek, pazar günü de regl olucam.. ama şişkinliğim sanki şimdiden başladı, daha önce zamanına dikkat etmemiştim. normalmi bu kadar erken başlaması..
3 gundur gram oynamadı baskül.. bi fikir verin bana, napiim?bu hafta birinci oldum, haftaya da sondan birinci olcam galiba..
Canım sakın motivasyonunu kaybetme hem ödem olur hemde ilk haftalara göre zaten çok az kilo vermen çok normal bücut bi kendini toparlasın indiği yeni kiloya alışsın sonra tekrardan inmeye başlıcak göreceksin.diyete devam şevkin kırılmasınGünaydınlaarrr...
Kızlar günaydın;
Evimde ve cebimde internetim olmadığı için mesai saatlerinde yazabiliyorum ancak. Dün akşam 1 tane Danone meyveli yoğurt, yarım elma, yarım armut ve yarım portakal yedim. Üzerine 45 dakika eliptik yaptım350 kalori yaktığımı gösteriyordu alet Spor sonrası 1,5 lt su ve 1 fincan yeşil çayla da günü kapattım.
Bu sabah kahvaltıda 1 çay kaşığı tereyağı ile yapılmış peynirli yumurta, 1 dilim tam buğday ekmeği ve 5 tane zeytin yedim. Kahvaltıyı normalde de çok severim zaten, ama böyle akşamları az yiyince var ya sabahları iple çekiyorum.
Bu arada düne göre - 600 deyim ve süper motiveyim kızlarBu sefer olacak inşallah. Ayda 4 kilo ve 4 ay sabır diyorum hep kendi kendime ...
Gününüz güzel geçsin
Gayet normal Nesil moralini bozup tatlılara falan girişme...Reglden sonra kilolarının gittiğini daha net göreceksin.
Süper.. eliptik dediğin nasıl bişey.. link atabilirmisin ya da tarif etsende olur tam adı filan?? merak ettim..
Eliptik, diğer adı da uzay yürüyüşü sanırım, ayakta bisiklet sürmek gibi bi şey. Yürüyüş bandından çok daha keyifli, pedal çevirirken kollarını falan da hareket ettirdiğinden daha çok kalori yakabiliyorsun. Ben 3 sene önce almıştım. Toplamda 15-20 kez bindikten sonra çocuk odasında bornoz askısı niyetine kullanıyordumEşimle şimdi salonun tam ortasına taşıdık. Akşam eve gider gitmez yemeğimi yiyip hemen yapmaya başlıyorum. Attığım tere inanamazsın. Spor bittikten 1 saat sonra bile yüzümün kırmızısı geçmiyor. Spor sonrası mecburen duş alıyorum. Tek yönü yanı bu. Saçlarım uzun, çok üşeniyorum.
http://www................./U51,106...kondisyon-bisikleti-eliptik-bisiklet-voit.htm
Ben de kepekli light tost ekmeğine beyaz peynirli sandviç (öğlen kahvaltısı gibi) ve peşinden 4 tane baklava yedim.. Azap duyuyorum, başka bişi yemiycem, belki çok az yoğurt yerim..
Kizlarne oldu ne oluyo bilmiyorum ama kafayi yicem .. Biyere gittim smdi ve tarti vardi tartildim eski kilomu gördüm yani ilk basladigim kiloyu .. Evde tartildigimda sabah o degildi yani 92.3 le basladin bugun 88.0 gösterdi orda yone 92.3 noluyo ya ben anlamiyorum morelim cok bozuldu
Eliptik, diğer adı da uzay yürüyüşü sanırım, ayakta bisiklet sürmek gibi bi şey. Yürüyüş bandından çok daha keyifli, pedal çevirirken kollarını falan da hareket ettirdiğinden daha çok kalori yakabiliyorsun. Ben 3 sene önce almıştım. Toplamda 15-20 kez bindikten sonra çocuk odasında bornoz askısı niyetine kullanıyordumEşimle şimdi salonun tam ortasına taşıdık. Akşam eve gider gitmez yemeğimi yiyip hemen yapmaya başlıyorum. Attığım tere inanamazsın. Spor bittikten 1 saat sonra bile yüzümün kırmızısı geçmiyor. Spor sonrası mecburen duş alıyorum. Tek yönü yanı bu. Saçlarım uzun, çok üşeniyorum.
http://www................./U51,106...kondisyon-bisikleti-eliptik-bisiklet-voit.htm
Hatırladım bu aleti, bi dönem spor salonuna giderken kullanmıştım, çok keyifli bir alet gerçekten..
Kondisyon bisikletim vardı kullanmadım, birkaç sene önce komşuma verdim, koşu bandı aldım, kullanmıyorum diye onu da arkadaşıma verdim, şimdi evde manuel ufak tefek aletlerim kaldı.. onlarla takılcam ben.. ama önce biraz kilo vermek istiyorum.. geçen senelerde ağır sporla birlikte diet denemelerimde iri yarı kaslı bi tip olmuştum. baldırlarım futbolcu bacağı gibi olmuştu.
önce biraz incelip sonra da sıkılaşmak için uğraşmaya karar verdim bu kez.. :)))
Günaydin citir kizlarim, nasilsiniz?
bugun coook super dikkat edersen, dunku baklavadan eser kalmaz merak etme canim, sikma canini o kadar
bugun ekmek yeme ve benzeri seyleride yeme, yarina bi sey kalmaz baklavadan
Eh tabi normal ama anteplim, bende sabah ve oglen 2-3 kilo fark ediyor, yediklerim, ictiklerim ve kiyafetlerim....
bu cok normal, sikma sen canini o kadar, hem her tarti ayni degil. Benim evde 2tane var ikiside degisik rakam gosteriyor ayni zamanlarda
Günaydıııınnn.. :)
Saol semocum... ya bide şişmeye başladım dedimya.. moral yerlerde idi, topladım kendimi sayenizde.. :))))
Kizlar ben kendimi tatliya karsi tutamıyorum yaa napcam ben( sabah yarim kepek Ekmek 2 çatal peynir 3 zeytin 2 dilim domates yedim kahvaltim çok azdi ama üstüne 3 tane şekerpare yedim ya en sewdigim yemek olsa tutarim kendimi ama tatli da bas edemiyorum kendimle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?