Arkadaslar merhab bende araniza katilmak istiyorun:) gecen yil eyvlendim evlendigmde 60 kiloydum 3 ayda 7 kilo hldum tam spor salonuna kayit oldumhamile oldgmu ogrendim ve 67ile hamile kalip 85 ile bitirdim aslinda 75 kiloya dusmutum ama okadar cok kek borek kurqbiye biskuvi yedimki 1 ay icinde 82.5 kilo olfum suan beegim 4 aylik emzirdgm icin diyet yapamiyorum aksam 5 te cok erken olur bnm icin ama aksam 6 da yemegi kesip bitki cayi ve meyve yemeyi duunuyorum zaten gunde 3 ltre su iciorum ins bende sizlerle.motive olup en azibdan bi 65 kiloya dusmek istiyorum bnm boyum 1,77 yasimda 23 kilolarim henuz 7-8 aylik ins cabuk gider die dusunuyorum.birbirimize destek olalim bir de ben zumba yapmaya.basladim gunde 15 dk zumba 5 dk oryantal:)
Yazının sahibi değilim ama ben yarışırım seninle,bak geliceksin istediğin kiloya :) ben 77 yle başladım 165 boyum var :) bugün 75.8 dim :) spor yapamıyorum ancak okula gidip geliker yürüycem bakalım neler oluyor :)
ilk günler ilk hafta hızlı gidiyo zaten keyfini çıkar bence canımmm tebrikler75.8 bugünHızlı değil dimi ? Bana kalsa en kısa zaman en iyisi ama ,midem söz dinleseeee :) sen de durum nedir ?
sık sık uğra ama destek ol bizeEvet kızlar konuyu ben açmıştım pek yazamadım pazRtesi kilo bildirimi yapmam çok iyi ben bugün 65.7 geldim inş paArtsi 64.9 olurum :))
canım çok sevindim hafif hissetmenegünaydın arkadaşlar bir geceyi daha aç geçirdim ama çok mutluyum sabaha kocaman bir karınla kalkıyordum şimdi ise karnım dümdüz ben santim santim kendimi ölçerim şişkinliklerim herşeylerim gidiyor inanın bu sabah canım kahvaltı yapmak bile istemedi zorla sütle nesfit yiyorum yani yememeye alıştım sanırım.isterseniz ben kilo cetvelimiz hazırlayabilirim ama buraya nasıl yapıştırabilirim onu bilmiyorum ama hallederim
bu pazartesi herkes başlangıç kilosunu biliyorsa bana göndersin tarihlerle tablo yapayım nedersiniz. kilolarınızı bekleyorum hanımlar bu sefer herkes kilosunu vericek ben inanıyorum :)))
ben 2-2.5 litre su içiyorum çayda cabası karadenizli olunca 5-10 bardakta şekersiz çay içiyorumdurGünaydiiiiinnnnnn,
kizlar gün icinde ne kadar su ve yesil cay iciyorsunuz???
ben 2-2.5 litre su içiyorum çayda cabası karadenizli olunca 5-10 bardakta şekersiz çay içiyorumdurbitki çayı canım isterse akşamları papatya yada yeşil çay 1-2 kupa içerim..
ilk günler ilk hafta hızlı gidiyo zaten keyfini çıkar bence canımmm tebrikler
Supermis canm o yuruyusun bile cok faydasi.olucaktr ah keske bnde yuruyuse cikabilsemins istedgm kiloya gelmek istitorum cnku bnm esim senelerdir fitness yapan biri ve bugunleede kilomu yuzume vurup duruyp ama istikrarla devam edicek 82.5 la.basladim bakalim ptesiye kadar ne olucak:) sana da bana da hepimize kolay gelsin
işte bana çok diyosun da tüm diyetisyenler 3 litre su diyolar güzel kilo verebilmek içinne kadar coooookkkk !!!
ben 1 litre su, 4 kupa yesil cay, 1 kupa kahva.
işte bana çok diyosun da tüm diyetisyenler 3 litre su diyolar güzel kilo verebilmek içinçay desen tamammen alışkanlık
Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorumm :)
buyur gel canım akşam yemeklerini hayatın çıkarmaya hazırmısın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?