Saat 17:00 den sonra yemek yemeyerek zayıflama deneyimlerimiz...

Yazının sahibi değilim ama ben yarışırım seninle,bak geliceksin istediğin kiloya :) ben 77 yle başladım 165 boyum var :) bugün 75.8 dim :) spor yapamıyorum ancak okula gidip geliker yürüycem bakalım neler oluyor :)

Supermis canm o yuruyusun bile cok faydasi.olucaktr ah keske bnde yuruyuse cikabilsem ins istedgm kiloya gelmek istitorum cnku bnm esim senelerdir fitness yapan biri ve bugunleede kilomu yuzume vurup duruyp ama istikrarla devam edicek 82.5 la.basladim bakalim ptesiye kadar ne olucak:) sana da bana da hepimize kolay gelsin

Evet kızlar konuyu ben açmıştım pek yazamadım pazRtesi kilo bildirimi yapmam çok iyi ben bugün 65.7 geldim inş paArtsi 64.9 olurum :))

günaydın arkadaşlar bir geceyi daha aç geçirdim ama çok mutluyum sabaha kocaman bir karınla kalkıyordum şimdi ise karnım dümdüz ben santim santim kendimi ölçerim şişkinliklerim herşeylerim gidiyor inanın bu sabah canım kahvaltı yapmak bile istemedi zorla sütle nesfit yiyorum yani yememeye alıştım sanırım.isterseniz ben kilo cetvelimiz hazırlayabilirim ama buraya nasıl yapıştırabilirim onu bilmiyorum ama hallederim

bu pazartesi herkes başlangıç kilosunu biliyorsa bana göndersin tarihlerle tablo yapayım nedersiniz. kilolarınızı bekleyorum hanımlar bu sefer herkes kilosunu vericek ben inanıyorum :)))

Günaydiiiiinnnnnn,
kizlar gün icinde ne kadar su ve yesil cay iciyorsunuz???

Benim 1 litreyi geçmiyordur bitki çayı hiç içmiyorum ben şu anda sadece akşam yemeklerini kestim ve gün için alığım kalori oldukça az havalar biraz düzelse geçen hafta çok iyiydi yürüyordum sabahları bu hafta hiç yürümedim.
Birde yürüyüşle desteklersem 5 ten sonra yemek yememeyi çok iyi sonuçlar alacağıma inanıyorum.

canım çok sevindim hafif hissetmene gidicek gidicek bu kiloların hepsi gidicek ister yavaş ister hızlı :79:birbirimize destek olarak tabi birde :13:

Günaydiiiiinnnnnn,
kizlar gün icinde ne kadar su ve yesil cay iciyorsunuz???
ben 2-2.5 litre su içiyorum çayda cabası karadenizli olunca 5-10 bardakta şekersiz çay içiyorumdur bitki çayı canım isterse akşamları papatya yada yeşil çay 1-2 kupa içerim..

ben 2-2.5 litre su içiyorum çayda cabası karadenizli olunca 5-10 bardakta şekersiz çay içiyorumdur bitki çayı canım isterse akşamları papatya yada yeşil çay 1-2 kupa içerim..

ne kadar coooookkkk !!!
ben 1 litre su, 4 kupa yesil cay, 1 kupa kahva.

ilk günler ilk hafta hızlı gidiyo zaten keyfini çıkar bence canımmm tebrikler

bakalım bir hafta sonunda kaç olacak .. su ve yeşil çay içemiyorum sarunum bu sanırım Bugünden sonra ekmeği keseceğim. Yavaş yavaş kesiyorum artık 1 gündür çikolata yemedim bisküvide ... Şimdi ekmeği keseceğim.. Sudan ve kasdan gitmezse iyi olur ama

yarın bile etkisini göreceksindir Karın kısmında boşluklar.. Umarım 1 hafta sonunda ben de iyi bi rakamla çıkarım :)

işte bana çok diyosun da tüm diyetisyenler 3 litre su diyolar güzel kilo verebilmek için çay desen tamammen alışkanlık

hepsini nasil iciyorsun
valla tebrik ederim, buyuk basari

Merhaba kızlar bende aranıza katılmak istiyorumm :)

ben iştahımı kesmesi ve metabolizmamı hızlandırması için nescafe içiyorum iştah konusunda oldukça başarılı öğle yemeği vaktim geldi canım hiçbirşey istemiyor aslında ilk amacım az kalori alarak son aldığım kiloları hızlı vermek midemi küçültmek o yüzden suyu bile küçük küçük içiyorum midemi balon şişirmek istemiyorum. Kilolarımız gitsin kızlar herkes yaza fit girsin

benim boyum 1.70 kilom 58/59 olsan bana kafi ama hedef 55 neden olmasın mayıs hedefim hep beraber mayısa kadar burda kalırsak kilolarıda verirsek istanbuldayız buluşuruz hedeflerimizi kutlarız süper olur :))

buyur gel canım akşam yemeklerini hayatın çıkarmaya hazırmısın :)

9 şubat itibariyle tamamen çıkarmaya hazırımmm :) aranıza da tam olarak o gün katılacağım ama bu o günden önce tamamen boş duracağım anlamına gelmez.. şehir dışında okuyorum gelen giden ya da bizim gittiğimiz yerlerde rahat bırakmıyorlar da. en ufak şey bile benim motivemi bozabiliyor.bazen sinirimi bozacak noktalara değiniyorlar.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…